Тариф передплати «Joice» (2019) (архівний)

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 16 Pro
Місто
Киев
можно ли безлим мессенджеры и ютуб раздавать. а если можно только те 10Гб, то это ни о чем...
Их не то что раздавать нельзя - даже в своём телефоне можно попасть на трафик. Например, если смотреть Ютуб через браузер, а не приложение

fnm

Місто
π-сіty
можно ли безлим мессенджеры и ютуб раздавать. а если можно только те 10Гб, то это ни о чем...
Их не то что раздавать нельзя - даже в своём телефоне можно попасть на трафик. Например, если смотреть Ютуб через браузер, а не приложение
Чтоб убить 99% присобаченной рекламы (перед/ во время /после ) я уже лет 7 , до конца этого февраля, всё время смотрел Ютуб только через браузерЫ (андроид), отключив фирмовое приложение и установив прогу Youtube Vanced (при её установке каждый раз были дичайшие танцы с бубном, - но оно того стОило(y) ).
Затем эта схема на разных гаджетах/андроидах совсем умерла или деградировала до убиения лишь 50-80% околоЮтубовской рекламы, что почти не_торт. Не понял конкретной причины и не смог ничего сделать :(
Как теперь поступить , ума не приложу :( (интересно, у кого-то сейчас с Youtube Vanced получается? ) Покупать какой-то мне не ведомый Ютуб Премим (или как его там...) - вот без понятия абсолютно:( и денег жалко . Ведь где я был восемь лет абсолютно без проблем с рекламой Ютуб смотрел в основном через домашний инет без оглядки на траффик/шейпинг. Может, знающие подскажут выход тут?
Пишу тут т.к. прикупил Джойс, на всякий случай, без особого вникания в суть ТП.

Останнє редагування:
Місто
Мукачево
Телефон
Motorola Edge 50 Fusion
Доброго дня. Питання до користувачів даного тарифу. Ви цікавились що буде с послугою Joice Maxx після 3 місяців акції Онлайн-спротив? Наприклад послуга Joice Maxx була відключена, то після активації акції Онлайн-спротив 3 місяці вона буде активна і після 3 місяців Joice Maxx автоматично відключиться чи можна єю і далі користуватись за кошти?

bbeliy

початковий рилосвин 💙💛
Місто
Полтава
Телефон
Redmi 9T|STK-L21|B525
Вітаю!
Появився даний тариф в колекції :)
Як я розумію, для використання в модемі він не дуже підходить? Буде всього 10 гб на місяць, і по закінченню шейпу для загального інтернету немає? Тай ще, на днях цей пакет буде як не активний 60 днів - можна підключити акцію "моя стара сім карта" на 3 місяці....
Чи краще зразу переводити на SuperNet Unlim, та чекати пропозициї РБА? :)

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
bbeliy, у котиків уточнити, чи є зміна тарифу "вихідною активністю" (обов'язково заскрінити відповіді): якщо ні, тоді подати котам заявку для зміни тарифу на Unlim перед активацією по акції "Стара сім" і отримати 3 місяці безлімінету.
Якщо ж зміна тарифу - це "вихідна активність", тоді краще все-таки синиця в руках 3 місяці покористуватись по акції "Стара сім". Бо хтозна коли те РБА запропонують.

bbeliy

початковий рилосвин 💙💛
Місто
Полтава
Телефон
Redmi 9T|STK-L21|B525
у котиків уточнити, чи є зміна тарифу "вихідною активністю" (
Гарна ідея :) але ті котики самі нічого не знають... Уточняв у них вчора скільки вже часу неактивний номер, для того щоб знати коли вже можна скористатись акцією, а вони мені пишуть, сьогодні була активність по вашому номеру, вам приходили смс. А я їм пишу, що в правилах акції вказано що рахується тільки вихідна активність. А вони мені: так вірно, вибачаємося, помилились )

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
bbeliy, думали, що "прокатить" >;-}) Теж неоднарозово стикався. Тому і кажу, що скрінити. Або брати "синицю в руках", не ризикуючи.

shamshyev

LIFECELL_0678,,BOMBA"+KYIVSTAR_0678,,LOVE"
Місто
Полтава
Телефон
LGV30H930+SAMSUNG M51
Хотів емігрувати з другого мого KYIVSTAR тп,, LOVE" та почітавши умови трохи ....(ну ви зрозуміли)

Місто
Київ
Телефон
Nokia
Схоже, що далі піднімуть місячну оплату до 170 грн. І про спеціальну ціну РБА для нових абонентів жодної згадки.

Зверху