Тариф "DJUICE безлим"

Місто
Киев
Re: DJUICE безлим

а за 19 переказаних грн. тобі максимум дадуть 24 живих грн. мінімум 20-21 грн.

Добавлено через 1 минуту
можливо мають значення налаштування. В тебе налаштовано мобільний інтернет, чи ВАП?

брр...навіть незнаю) мабуть ВАП,більш за все)
звичайні налаштування які присилає оператор на мобільний, і які відповідно потім треба зберегти:)ось так)

NRG

Воины света! Воины добра!
Місто
Аккерман
Телефон
XRN8 4/128

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T

а за 19 переказаних грн. тобі максимум дадуть 24 живих грн. мінімум 20-21 грн.
Це якщо переказувати за гроші (як під парасолькою:))...
А якщо продавати в маркеті, то навпаки, -10% (тобто біля 17грн)

Victoria

Curious
Місто
Харьков
Телефон
HTC (050) HTC (098)

shenice, для того чтобы использовать интернет с наименьшими материальными затратами для тебя нужны настройки мобильного интернета, а не вап, на сайте джуса ты обо всем можешь почитать и разобраться))

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця

Інтернет-пакет обсягом 25 Мб, грн 5,00 (знімаються автоматично при поповненні рахунку на 30 грн)²
Вартість послуги GPRS-Інтернет, понад обсяг передплаченого інтернет-пакета, Мб 1,50
Вартість WAP-доступу до мережі Інтернет, грн/Мб 10,00
це з оф.сайту.
інтернет-пакет використовується тільки при настройках мобільний інтернет, а вап завжди 10 грн/мб.

Місто
Киев

Приветствуем еще одну девушку на нашем форуме. :)

:feel: Дуже приємно) Відчувається тепла атмосфера на форумі. Вже не кажучи про оперативні відповіді:)
Чомусь різко виникло кучу питань,щодо наших "коханих" операторів мобільного зв'язку! Моя мама до цих пір не може заспокоїтись,чому на тарифі Бізнес 100,скоротили з 200хв до 100 бонусних і 100 на корпоратив.
От і була змушена реєструватися,щоб задавати спецам питання:)

Добавлено через 1 минуту
shenice, настройки мобильного интернета http://djuice.ua/configuration/78-internetdetails.html

Дуже вдячна) Буду пробувати!:)

Добавлено через 1 минуту
це з оф.сайту.
інтернет-пакет використовується тільки при настройках мобільний інтернет, а вап завжди 10 грн/мб.

і вам дякую)

Останнє редагування:
Місто
Іванівці, Коломийського р-ну (Бандерштат)
Телефон
Nokia

чому на тарифі Бізнес 100,скоротили з 200хв до 100 бонусних і 100 на корпоратив.

тут Ви, помиляєтесь, мабуть Ви мали на увазі тариф "бізнес 10" (там від 01.06 дійсно зміни: 100хв намережу+150хв по корпорації).

Місто
Киев

тут Ви, помиляєтесь, мабуть Ви мали на увазі тариф "бізнес 10" (там від 01.06 дійсно зміни: 100хв намережу+150хв по корпорації).

упсс...ну можливо) обіцяють одне - ставлять зовсім інше. Шкода!( Нажаль по корпорації нема до кого, а от на діджус тепер вона мені буде менше звонити(

Місто
Телефон
Nokia
Місто
Телефон
Nokia

а от на діджус тепер вона мені буде менше звонити

Якщо в неї був Б10, то телефонувала вона недуже то і багато Вам на діджус. Тепер, я так зрозумів, що у Вас діджус, переведіть свою маму з Бізнес 10 на Діджус безлім, і за формулою що я розписав, майже безлімітне спілкування Вашої мами з Вами буде їй коштувати не 10грн, а не цілих 11, думаю це все ж таки вихід........але якщо потрібно телефонувати не тільки Вам на діджус, то може бути попандос... тут вже потрібно аналізувати...

Місто
Киев

Якщо в неї був Б10, то телефонувала вона недуже то і багато Вам на діджус. Тепер, я так зрозумів, що у Вас діджус, переведіть свою маму з Бізнес 10 на Діджус безлім, і за формулою що я розписав, майже безлімітне спілкування Вашої мами з Вами буде їй коштувати не 10грн, а не цілих 11, думаю це все ж таки вихід........але якщо потрібно телефонувати не тільки Вам на діджус, то може бути попандос... тут вже потрібно аналізувати...

так у тому справа, що і не проаналізували!)І чому я раніше на ваш форум не потрапила! Мамі прямо у віділенні Київстару,запропонували корпорацію.Їй підходило,так як не дуже дорого,кожен місяць знімало по 10 грн.і мали 200хв. На безлімі у мене тато:D, тому інколи спілкуємося через його телефон) Вообщем шкода що не натрапила я на вас раніше. Так би може і знайшли якийсь вигідніший варіант!Впринципі картка діджус ще дійсна майже рік буде,думаю повернутися можна буде,якщо тариф зявиться цікавий :)

Kristal

Заблокирован
Місто
Київ, (Черкаси): Україна
Телефон
LG gx300 (lifecell і Vodafone); LG gx300 (Київстар + Київстар 29+)

так у тому справа, що і не проаналізували!)І чому я раніше на ваш форум не потрапила! Мамі прямо у віділенні Київстару,запропонували корпорацію.Їй підходило,так як не дуже дорого,кожен місяць знімало по 10 грн.і мали 200хв. На безлімі у мене тато:D, тому інколи спілкуємося через його телефон) Вообщем шкода що не натрапила я на вас раніше. Так би може і знайшли якийсь вигідніший варіант!Впринципі картка діджус ще дійсна майже рік буде,думаю повернутися можна буде,якщо тариф зявиться цікавий :)

Насколько я понял ты на диджусе, то мигрируй на тариф «Дзвони всім» и звони что маме, что папе бесплатно, только платить 38 коп ПЗС.

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

только платить 38 коп ПЗС.

37!

Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820

Кочевник, в смысле? Ты имеешь в виду что про музыку не дописали? Она тебе нужна?;)

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

PRADA,Тариф реально остался с 25 метрами Инета, или просто не исправили условия?

Зверху