добавить ссылку на сайт с условиями
Вхідне смс безкоштовне. Гроші хочуть за користування послугою сіп. Для підтвердження цього, можеш перенести свій номер на руімку, вставити її в свій Xiaomi Redmi Note 4X, і побачиш, що смс приходять безкоштовно.Условий я так понял нет.
Крутят как хотят.Уже и входящее смс стало платным в любом сип подключении.
Бред!
Я знаю о чем я пишу.безкоштовно.
Придумал.taktar, придумай что нибудь лучше.
А что непонятного я написал?!taktarа то и минус.
Спробував вашу ситуацію змоделювати (щоправда з ЄК місцевим). За вхідне смс гривню не зняло.Имею стартпак "ЕК" без абонплаты,в асса заказан сип ежедневный,номер подключен к IT Phone с услугой "подключить существующий номер".
Отправил себе смс с Lifecell,получил минус 1грн!
Только что опять отправил себе смс и минус 1грн!Спробував вашу ситуацію змоделювати (щоправда з ЄК місцевим). За вхідне смс гривню не зняло.
СМС от оператора не снимают оплатуЗа любой спам от оператора будет снимать по гривне в день
Написав же, що з тарифом ЄК місцевий, який приєднав до ІТФону. Раджу всім.Только что опять отправил себе смс и минус 1грн!
Входящие смс платные,то же пишут в отзывах в плей маркете.
За любой спам от оператора будет снимать по гривне в день.
Удаляю и забываю.А вы дальше меряйтесь остроумием.
на текущий момент НЕ снимаются смс:Уточніть, будь ласка, за які вхідні смс знімається а/п за sip? Зокрема, чи зніматиметься за вхідні смс від фінустанов, one-password авторизацію в тому же Google, різного роду інформаційні розсилки з коротких номерів?
Можливо варто онлайнову форму створити: номер; пояснення?на текущий момент НЕ снимаются смс:
333
1111
1747
380945050750
094111хххх
Для расширения списка - пишите в отдел маркетинга (емайл тут)
4115 тож вроде не тарифицируетсяна текущий момент НЕ снимаются смс:
333
1111
1747
380945050750
094111хххх
А що вже нарешті абонку можна буде оплатчувати бонусами? чи це не ті бонуси? А то бонуси за лояльність якісь зовсім бестолкові.Деньгами сняло или бонусами