Телеканали

Місто
Львів
коли б коментатори були однакового рівня, а не 90 років
Це на Мегого 90-літні? Я їх не дивлюся, але на Сетанті, як на мене, цілком пристойна озвучка тенісних трансляцій. Хоча польською на Polsat Sport Premium краща.

Місто
Львів
Досить цікаво, у цю мить Eurosport 1 DE показує гру Lys - Mboko (ну, це й зрозуміло, перша - німкеня), Eurosport 1 PL - Arango - Zheng (тут нема польки), на Київстар ТБ по ЕSP 1 Giro d!Italia, а по ESP 2 що і в поляків

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Може тому що зараз нема Польки:)? Насправді все дуже просто: Євроспорт 1 завжди показує Шатріє (центральний корт) початок трансляцій о 13:00, Євроспорт 2 завжди транслює Сюзан Лєнґлен ( другий за значімістю корт початок трансляції о 12:00 ) тому на одному каналі є на іншому ні. Деякі країни мають право на формування свого показу, це окремі права на показ. Україна не формує картинку. Лише коментар.

Місто
Львів
Насправді все дуже просто: Євроспорт 1 завжди показує Шатріє (центральний корт) початок трансляцій о 13:00, Євроспорт 2 завжди транслює Сюзан Лєнґлен
Якраз у випадку з ESP PL не дуже все просто. Зрозуміло і часто бачу що завжди показують своїх тенісистів, але зараз з якого лиха "реверснулися", що перший показує те, що "завжди показує други", а другий - що перший?

Місто
Львів
По TNT Sports 7 матч Musetti - Galan. Ще б хтось пояснив, чому замість чудової гри одного з топів чоловічого тенісу ESP показує якусь посередню жіночу?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
але зараз з якого лиха "
Тому що на центральному корті ігри розпочинається на годину пізніше, ось тому о 12 показують те що є Те що я тобі розписав вище це інформація від продюсерів каналу. Теніс дивлюся 30 років. Можеш повірите що саме такий принцип роботи мережі Євроспорт

Місто
Львів
Тому що на центральному корті ігри розпочинається на годину пізніше, ось тому о 12 показують те що є
До чого тут це, а також скільки років ти теніс дивишся? Ти мені поясни, чому по польському ESP 1 весь сьогоднішній день йде те саме, що по балтійському ESP 2 з RU звуковою доріжкою та тому ESP 2 з укр. доріжкою, що в "Киїстар ТБ"? Відповідно, на другому польському все з першого вищезгаданих.

Бо з німцями зрозуміло, там німкеня грала, тому її на свій перший поставили (до речі, там FTA трансляція з 19.2Е), а з поляків нині нікого не було.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, я тобі розповів як працює Євроспорт. Нащо Україньцу Польща ось питання ( може тому що ти в ній сидиш, то повертайся.)

Місто
Львів
я тобі розповів як працює Євроспорт. Нащо Україньцу Польща ось питання
А я тобі розповів що Євроспорт в Польщі чомусь не так, як ти собі уявляєш, працює.
Польською зі Львова дивлюся, бо розумію її не гірше за свою рідну і вважаю озвучку спортивних трансляцій на їхніх спортивних каналах суттєво фаховішою за ту, яка пропонується на каналах з UA, не кажучи вже про RU озвучками.

Місто
Волинь
magodzec, у нас міжнародна версія евроспорта. А країни з позначками DE, PL, RO, FR, N і тп формують свою сітку мовлення, часто права у них дещо розширені на певні види спорту. Міжнародна версія зазвичай без позначки країни Eurosport або Eurosport 1

Місто
Львів
нас міжнародна версія евроспорта
Я Євроспорти дивлюся з 2003-го і, з досвіду, польська версія мало відрізняється від міжнародної. Відмінності бувають у часи виступів провідних польських спортсменів, сьогодні таких не було, одже, доволі рідкісний випадок, який не знаю як витлумачити.
В німецьку версію лише деколи зазираю, бо не розумію її, там відмінності частіші, але це й природньо, нацспортсменів в них більше ніж в Польщі. А от що часто суттєво відрізняється - це ESP Brit, версія для Великобританії. Там регулярно транслюють змагання зі снукеру, яких ніде більше нема.
Вона є виключно в пакеті Sky, тому непросто в неті знаходиться.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, я тобі ще напочатку сказав що деякі країни формують сітку чи повністю, чи частково. Інші транслюють французьку версію з Парижу, є ще повністю окрема Британська, у них контракт.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Нацрада оштрафувала провайдера через трансляцію каналів, які походять з Росії

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення винесла штраф провайдеру ПП «Телерадіокомпанія “Телком”» із селища Десна Чернігівської області. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 29 травня.

За словами члена Нацради Максима Онопрієнка, за результатами офіційного моніторингу телерадіоканалів, що поширюються провайдером аудіовізуальних сервісів, за 15.04.2025 зафіксовано ретрансляцію 17 іноземних лінійних медіа.

Серед них: «Детский мир», «viju+sport», «viju NATURE», «viju HISTORY», «viju TV1000», «viju EXPLORE», «viju TV1000 action», «viju+planet», «TERRA», «Индия», «Hit», «PREMIUM», «viju+serial», «viju+comedy», «viju+megahit», «viju+premiere» (усі — з Росії) та «GNCTV.ORG» (США). Ці канали не зареєстровані Нацрадою відповідно до закону «Про медіа» та не походять з держав — членів Європейського Союзу, трансляція яких дозволена.

«З 17 незареєстрованих медіа 16 мають країною походження Російську Федерацію.

Ці обставини підвищують рівень суспільної небезпеки
», — сказав Максим Онопрієнко.

Штраф становить 248 тисяч гривень.

Після початку моніторингу регулятора провайдер відключив ці канали. Представник провайдера Олександр Фетісов під час засідання сказав, що визнає провину і що регулятор правий. Також він додав, що він це робив не для себе, а для людей.

Зверху