Телеканали

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
У Дніпрі в гос закладі в 95 зарплату давали ящиком локшини. Відаки були далеко не у всіх
Ну, я в 1996 (здається) купив свій перший відік Panasonic NV-SD205AM, рятував мене, коли треба було записати якусь телепрограму з ефіру, коли мене вдома не було.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Головна думка не про відаки, а про те , що ти всеж тоді дивився ефірні канали, а не Польщу, як тут нам розповідають...
Post automatically merged:

То були не зовсім вони
Так саме цей серіал. Ми дивилися з другом, а після раптової появи обласного тв замість наших мультиків, ще й писали до них листа з обуренням. Звісно відповіді не було:)
Post automatically merged:

Це не пам'ятаю, бо воно мені було не цікаво.

Останнє редагування:
Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
Місто
Николаев, город корабелов, Одесса
Телефон
Vivo Y33s
там було Орт з трансформерами
я виріс у 90-х, чесно, не пам'ятаю трансформерів по ТВ, зате добре пам'ятаю Чіп&Дейл, Качині історії, Том&Джері, ну і Форт Буаяр звісно
Я тоже помню. Еще сериалы "Первые поцелуи", "Элен и ребята" - его в Николаеве на ОРТ показывали, включали раньше, чем в других регионах как раз на него, если из института домой не успевал на него, на карманном радиоприемнике слушал, "Беверли-Хиллз", "Район Мелроуз", "Санта-Барбара". И особенно мне понравился документальный сериал, его сначала РТР показывал, затем украинские - "Телефон спасения 911". В интернете его не нашел, а то бы пересмотрел.

Зверху