Телеканали

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
У Дніпрі в гос закладі в 95 зарплату давали ящиком локшини. Відаки були далеко не у всіх
Ну, я в 1996 (здається) купив свій перший відік Panasonic NV-SD205AM, рятував мене, коли треба було записати якусь телепрограму з ефіру, коли мене вдома не було.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Головна думка не про відаки, а про те , що ти всеж тоді дивився ефірні канали, а не Польщу, як тут нам розповідають...
Post automatically merged:

То були не зовсім вони
Так саме цей серіал. Ми дивилися з другом, а після раптової появи обласного тв замість наших мультиків, ще й писали до них листа з обуренням. Звісно відповіді не було:)
Post automatically merged:

Це не пам'ятаю, бо воно мені було не цікаво.

Останнє редагування:
Місто
Черкаси
Телефон
Motorola Moto G60
Місто
Николаев, город корабелов, Одесса
Телефон
Vivo Y33s
там було Орт з трансформерами
я виріс у 90-х, чесно, не пам'ятаю трансформерів по ТВ, зате добре пам'ятаю Чіп&Дейл, Качині історії, Том&Джері, ну і Форт Буаяр звісно
Я тоже помню. Еще сериалы "Первые поцелуи", "Элен и ребята" - его в Николаеве на ОРТ показывали, включали раньше, чем в других регионах как раз на него, если из института домой не успевал на него, на карманном радиоприемнике слушал, "Беверли-Хиллз", "Район Мелроуз", "Санта-Барбара". И особенно мне понравился документальный сериал, его сначала РТР показывал, затем украинские - "Телефон спасения 911". В интернете его не нашел, а то бы пересмотрел.

Місто
Київ
Останнє редагування:
Місто
Одеса
там було Орт з трансформерами
я виріс у 90-х, чесно, не пам'ятаю трансформерів по ТВ, зате добре пам'ятаю Чіп&Дейл, Качині історії, Том&Джері, ну і Форт Буаяр звісно
Я тоже помню. Еще сериалы "Первые поцелуи", "Элен и ребята" - его в Николаеве на ОРТ показывали, включали раньше, чем в других регионах как раз на него, если из института домой не успевал на него, на карманном радиоприемнике слушал, "Беверли-Хиллз", "Район Мелроуз", "Санта-Барбара". И особенно мне понравился документальный сериал, его сначала РТР показывал, затем украинские - "Телефон спасения 911". В интернете его не нашел, а то бы пересмотрел.
"Спасатели Малибу " це які роки? Там ще тьолочки гарненьки були .

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Там ще головна контора "кінокіт" - всьо
Телеканал «Рада» оголосив новий мистецький конкурс для пошуку підрядника на виробництво марафону «Єдині новини #UAразом». Про це йдеться на сайті телеканалу.
Конкурс проводитимуть у три етапи. З 14 квітня по 20 квітня 2026 року приймають заявки. 24 квітня буде попередній відбір проєктів, а 29 квітня пройде презентація проєктів, де буде визначений переможець.
Відповідно до вимог, до участі в мистецькому конкурсі допускаються юридичні особи України будь-яких форм власності та організаційно-правових форм, а також фізичні особи — підприємці.
Може, їх найняти?
BBC скоротить до 2 000 робочих місць, або приблизно 10% свого штату. Це найбільша хвиля скорочень штату корпорації з 2011 року. Про це повідомило The Guardian.
Працівникам мали повідомити про скорочення 10% з 21 500 співробітників BBC на загальних зборах 15 квітня. Скорочення розпочинається напередодні того, як колишній топменеджер Google Метт Бріттін наступного місяця обійме посаду гендиректора.

Місто
Хмельницький
Evgenii, Багато людей зараз, напевно, вже не пам'ятають, але в ті часи 1+1 та Інтер не мовили цілодобово. Ранковий сегмент був з 7:00 до 10::00. Вечірній сегмент починався о 16:00 (трохи раніше, може й у 18:00) та йшов до ночі. На Інтері вечірнє мовлення йшло з 18:00 до ночі. Вдень замість 1+1 працював УТ-2, а замість Інтера - обласні ТРК. На Інтері, здається, була ще й перерва у мовленні вдень.

У вихідні дні Інтер починав о 09:00 (зранку мовили обласні студії). А сітка на УТ-2/1+1 у суботу та неділю не змінювалася.

Поступово години для передач УТ-2 та регіональних студій скорочували і канали стали цілодобовими.

Місто
Хмельницький
Це все, звісно, від регіону ще залежило. Здається, якийсь час Інтер навіть був з 18:45.

Але у нас у Донецьку було ще цікавіше. Окрім К-61 (так називалася обласна ТРК за скороченням її адреси у Донецьку - вул. Куйбишева, 61), на частоті Інтера мовив ще приватний "37-й меридиан". Його вставки були по вихідним зранку до 09:00 і, здається, вдень з 13:00 до 14:00. Програми більше нолсили рекламний характер.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
На мій погляд в ті часи наповнення Інтеру було дуже слабеньке. Серіали 1+1 тут згадали дуже легко. А ось Інтер інша справа

Зверху