Раніше транслювали.Мега не транслирует марафон
До сраки ті петиції, до кінця війни ніхто нічого не ввімкне, просто тому що тут і зараз більш критичні речі потребують уваги.Політика під час війни: як Зеленський знищує конкурентів
Хто з потенційних противників Зеленського уже потрапив під прес Банкової, кому варто серйозно до нього готуватися та чи можлива поява нових конкурентів президента, розбиралась “Українська правда”.www.pravda.com.ua
p.s. тим часом петиція забрала вже майже 20% від необхідної кількості.
Про повернення в цифровий ефір українських телеканалів «ЕСПРЕСО», «5-ГО» і «ПРЯМИЙ»
Петиція до Кабінету Міністрів Україниpetition.kmu.gov.ua
не ввімкнуть і після війни.До сраки ті петиції, до кінця війни ніхто нічого не ввімкне, просто тому що тут і зараз більш критичні речі потребують уваги.Політика під час війни: як Зеленський знищує конкурентів
Хто з потенційних противників Зеленського уже потрапив під прес Банкової, кому варто серйозно до нього готуватися та чи можлива поява нових конкурентів президента, розбиралась “Українська правда”.www.pravda.com.ua
p.s. тим часом петиція забрала вже майже 20% від необхідної кількості.
Про повернення в цифровий ефір українських телеканалів «ЕСПРЕСО», «5-ГО» і «ПРЯМИЙ»
Петиція до Кабінету Міністрів Україниpetition.kmu.gov.ua
Проте боротися таким чином з політичними конкурентами - то повне дно, і після війни є у нас файна традиція вирішувати усе мітингами і майданами і не допускати обмеження прав і свобод...
Побачимо. Я особисто буду одним із мітингарів під ОПУ, хоч телевізор не дивлюся, але вважаю що наступ на свободу слова у мирний час неприпустимий.не ввімкнуть і після війни.
Воно то так, опозиція повинна бути, але українська опозиція, це свині відірвані від корита.Побачимо. Я особисто буду одним із мітингарів під ОПУ, хоч телевізор не дивлюся, але вважаю що наступ на свободу слова у мирний час неприпустимий.не ввімкнуть і після війни.
Приблизно під такими лозунгами саджали Ходорковського і націоналізовували телебачення у мордорі.Воно то так, опозиція повинна бути, але українська опозиція, це свині відірвані від корита.Побачимо. Я особисто буду одним із мітингарів під ОПУ, хоч телевізор не дивлюся, але вважаю що наступ на свободу слова у мирний час неприпустимий.не ввімкнуть і після війни.
В Україні не існує, вони або під олігархами, або під владою.вільні медіа
Що, змі це сильна збоя і ніхто її у вільні руки віддавати не буде.Roma88, Что ты пытаешься сказать? Какую мысль донести?
Якби в Україні не було діючої на зараз опозиції, то ми вже давно програли б війну.українська опозиція, це свині відірвані від корита
Вони й не спали, просто пишуть все в блокнотсвидетели "розкрадали гроші на автодороги" проснулись
І ви ще дивуєтесь, що влада закриває канали? На форумі вистачає тих, хто зробив би це особисто.можно, пожалуйста, остановить флуд в теме? а то тут свидетели "розкрадали гроші на автодороги" проснулись
В світі не існує вільних медіа. Всюди свої табу.В Україні не існує, вони або під олігархами, або під владою.вільні медіа