Раніше транслювали.Мега не транслирует марафон
До сраки ті петиції, до кінця війни ніхто нічого не ввімкне, просто тому що тут і зараз більш критичні речі потребують уваги.![]()
Політика під час війни: як Зеленський знищує конкурентів
Поки йде війна, займатись політикою може хіба одержимий. Немає політики, нема чим займатись. У країни інші речі в пріоритеті.www.pravda.com.ua
p.s. тим часом петиція забрала вже майже 20% від необхідної кількості.
![]()
Про повернення в цифровий ефір українських телеканалів «ЕСПРЕСО», «5-ГО» і «ПРЯМИЙ»
Петиція до Кабінету Міністрів Україниpetition.kmu.gov.ua
не ввімкнуть і після війни.До сраки ті петиції, до кінця війни ніхто нічого не ввімкне, просто тому що тут і зараз більш критичні речі потребують уваги.![]()
Політика під час війни: як Зеленський знищує конкурентів
Поки йде війна, займатись політикою може хіба одержимий. Немає політики, нема чим займатись. У країни інші речі в пріоритеті.www.pravda.com.ua
p.s. тим часом петиція забрала вже майже 20% від необхідної кількості.
![]()
Про повернення в цифровий ефір українських телеканалів «ЕСПРЕСО», «5-ГО» і «ПРЯМИЙ»
Петиція до Кабінету Міністрів Україниpetition.kmu.gov.ua
Проте боротися таким чином з політичними конкурентами - то повне дно, і після війни є у нас файна традиція вирішувати усе мітингами і майданами і не допускати обмеження прав і свобод...
Побачимо. Я особисто буду одним із мітингарів під ОПУ, хоч телевізор не дивлюся, але вважаю що наступ на свободу слова у мирний час неприпустимий.не ввімкнуть і після війни.
Воно то так, опозиція повинна бути, але українська опозиція, це свині відірвані від корита.Побачимо. Я особисто буду одним із мітингарів під ОПУ, хоч телевізор не дивлюся, але вважаю що наступ на свободу слова у мирний час неприпустимий.не ввімкнуть і після війни.
Приблизно під такими лозунгами саджали Ходорковського і націоналізовували телебачення у мордорі.Воно то так, опозиція повинна бути, але українська опозиція, це свині відірвані від корита.Побачимо. Я особисто буду одним із мітингарів під ОПУ, хоч телевізор не дивлюся, але вважаю що наступ на свободу слова у мирний час неприпустимий.не ввімкнуть і після війни.
В Україні не існує, вони або під олігархами, або під владою.вільні медіа
Що, змі це сильна збоя і ніхто її у вільні руки віддавати не буде.Roma88, Что ты пытаешься сказать? Какую мысль донести?
Якби в Україні не було діючої на зараз опозиції, то ми вже давно програли б війну.українська опозиція, це свині відірвані від корита
Вони й не спали, просто пишуть все в блокнотсвидетели "розкрадали гроші на автодороги" проснулись
І ви ще дивуєтесь, що влада закриває канали? На форумі вистачає тих, хто зробив би це особисто.можно, пожалуйста, остановить флуд в теме? а то тут свидетели "розкрадали гроші на автодороги" проснулись
В світі не існує вільних медіа. Всюди свої табу.В Україні не існує, вони або під олігархами, або під владою.вільні медіа