ГлавБухАрик
Aura Farmer
- Місто
- Kyiv
І я ж проте саме. Дякую що підтвердили мою думку!вона абсолютно точно не буде
І я ж проте саме. Дякую що підтвердили мою думку!вона абсолютно точно не буде
Більш за те, перевіряти наскільки це правда, риючись в інтернеті, навіть якщо я покажу ці їй безапеляційні ствердження якогось форумного товкмача, вона абсолютно точно не буде
Це, звичайно, сходиться із основними тезами передвиборчої кампанії теперішнього президента, але часи і поняття (маю надію) змінилися навіть у його голові.У травні 2018 року було оприлюднено запис концерту до 9 травня телеканалу «Інтер», в якому Доманський заявив: «ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних ходів у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров'ю наших співвітчизників»
Одна звивина...Один телевизор, одна кнопка, один марафон![]()
Дякую, буду знати. Сам я з тих, кому абсолютно байдужі якісь там телевізійні персонажі з російськомовних каналів, тому й ніколи і в голову не приходило слідкувати за тим, що вони там коли белькотіли.я не соромився і пояснював би
Може тому що ці глядачі - це Ви з Вашою жінкою, і обурюєтеся ви не тим що вам русо-мирне гімно показують, а тим що вам його раптом перестали(на жаль, не назавждиЧому обурені глядачі
"Какаяразніца кто вєдьот,якщо пєрєдача про єду"...
А Ви до глядачів не належите?ці глядачі - це Ви
Також намагайтеся не перекручувати мої вислови, в підніміть очі і вдумайтеся у різницю між "обурюватися" (при тому чомусь узагальнено, "ми"), та вжитим мною окресленням "дружина засмучена".обурюєтеся ви
На цій фразі мені чомусь згадалася невмируща класика, - якщо ви дискутуєте з ідійотом, то, наймовірніше, він вважає що робить так само.у гівні по вуха Ви
Серед кулінарних каналів України є вибір. Таких каналів понад десять. Із цим не все так погано.Та вобще пусть все кулинарные шоу запретят, безотносительно того, кто ведёт и готовит, нам главное чтоб марафон остался
Все остальное уже лишнее
Один телевизор, одна кнопка, один марафон
Я не дивлюся кулінарні канали. На строгій дієті. Найчастіше - спортивні та пізнавальні. В спортивних українських каналах із вибором гірше. Не все там є з того, що я хочу подивитися. На жаль.Я кулинарку вобще не смотрю
У дружини на кухні кулінарне шоу у фоні працює, виключно коли вона приготуванням їжі займається.зачем тратить часы времени на лясы кулинарных шоу не вкуриваю
Ну вже ж всі з усім розібралися: ви зрозуміли, що ваша дружина дивилася прокацапського гівноїда, ви їй про це повідомили.У дружини на кухні кулінарне шоу у фоні працює