Телеканали

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
Більш за те, перевіряти наскільки це правда, риючись в інтернеті, навіть якщо я покажу ці їй безапеляційні ствердження якогось форумного товкмача, вона абсолютно точно не буде

- Мама, я гітлера люблю
- Ну, нормально, не бачу нічого поганого у цьому

Це відповідь безвідповідальної людини.
Якщо є бажання, то можна пояснити дружині, що
У травні 2018 року було оприлюднено запис концерту до 9 травня телеканалу «Інтер», в якому Доманський заявив: «ми не можемо дозволити, щоб вулиці наших міст називали іменами фашистських злочинців, а їхні портрети безкарно проносили під час факельних ходів у нашій столиці, де кожен метр просякнутий кров'ю наших співвітчизників»
Це, звичайно, сходиться із основними тезами передвиборчої кампанії теперішнього президента, але часи і поняття (маю надію) змінилися навіть у його голові.
Якби у моїй сім'ї була така ситуація, то я не соромився і пояснював би. Кожного дня, якщо не зрозуміло за один раз.

Місто
Odesа
Та вобще пусть все кулинарные шоу запретят, безотносительно того, кто ведёт и готовит, нам главное чтоб марафон остался
Все остальное уже лишнее
Один телевизор, одна кнопка, один марафон 🤟

Місто
Львів
я не соромився і пояснював би
Дякую, буду знати. Сам я з тих, кому абсолютно байдужі якісь там телевізійні персонажі з російськомовних каналів, тому й ніколи і в голову не приходило слідкувати за тим, що вони там коли белькотіли.
Тим більше що бачив пику Доманського не частіше часу, проведеного на кухні за сніданком у вікенди а дружина його сприймала лише як елемент декорації кулінарного шоу Дромова.

Але якщо вже так, то чому ж ту всю русофільську камаріл'ю продовжують транслювати по загальнонаціональних каналах? Куди дивиться СБУ? Чому обурені глядачі не підписують петиції, не виходять на пікети з вимогою заборонити?

Місто
Kyiv
Чому обурені глядачі
Може тому що ці глядачі - це Ви з Вашою жінкою, і обурюєтеся ви не тим що вам русо-мирне гімно показують, а тим що вам його раптом перестали(на жаль, не назавжди :() показувати?
"Какаяразніца кто вєдьот,якщо пєрєдача про єду"...

Місто
Львів
ці глядачі - це Ви
А Ви до глядачів не належите?
Ви лише збоку волієте ретельно розбиратися в гатунках лайна та розлумачувати їх людям, сам при тому якомога більш дистанціюючись від того лайна?

То може, як спеціаліст з тих речей за покликанням, намагайтеся не лише на нього іншим пальцем показувати, а й особисто організуйте кампанію з його прибирання? :)
Post automatically merged:

Також намагайтеся не перекручувати мої вислови, в підніміть очі і вдумайтеся у різницю між "обурюватися" (при тому чомусь узагальнено, "ми"), та вжитим мною окресленням "дружина засмучена".

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Та вобще пусть все кулинарные шоу запретят, безотносительно того, кто ведёт и готовит, нам главное чтоб марафон остался
Все остальное уже лишнее
Один телевизор, одна кнопка, один марафон
Серед кулінарних каналів України є вибір. Таких каналів понад десять. Із цим не все так погано. :)
Я не дивлюсь Марафон. На кухні найчастіше – телеканал "Київ".
324244442.jpg

Місто
Odesа
SvPet, то нотка сарказма была
По поводу миллиардов на телемарафон и тд
Я кулинарку вобще не смотрю, что мне нужно сготовить, если у меня есть вопросы, то я у Гугла спрашиваю и все готовлю по рецепту, зачем тратить часы времени на лясы кулинарных шоу не вкуриваю

Саня-068

Радіоентузіаст
Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
На телеканалі "Трофей" кулінарні шоу нормальні. Знімають іноді на природі, готовлять хороші рецепти, і розповіді цікаві розповідають про риболовлю чи мисливство (але не завжди).

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Я кулинарку вобще не смотрю
Я не дивлюся кулінарні канали. На строгій дієті. Найчастіше - спортивні та пізнавальні. В спортивних українських каналах із вибором гірше. Не все там є з того, що я хочу подивитися. На жаль.

Місто
Львів
зачем тратить часы времени на лясы кулинарных шоу не вкуриваю
У дружини на кухні кулінарне шоу у фоні працює, виключно коли вона приготуванням їжі займається.
Я від того процесу далекий, але, гадаю, їй то час від часу допомагає у своє кулінарне вміння щось нове вносити, чи то вдосконалювати знайоме.

monter

Україна понад усе!
Місто
Черкаси
Телефон
Redmi Note 11S 6/128
У дружини на кухні кулінарне шоу у фоні працює
Ну вже ж всі з усім розібралися: ви зрозуміли, що ваша дружина дивилася прокацапського гівноїда, ви їй про це повідомили.
Навіщо жувати цей відрізок теми?
Щоб довести собі, що прокацапський гівноїд не зовсім гівноїд, а тільки трохи і його передачі можна дивитися?
Від цього ж нічого не зміниться.

Зверху