Prorab
Skylark
Понятия не имею, это всё сразу отбивается и улетает в черный список.фриспины?
Гуглеж по номеру говорит что это лохотрон..
Понятия не имею, это всё сразу отбивается и улетает в черный список.фриспины?
а шо спамоловки не використовуються чи не ловлять?Спам-3.14дарасы с +38044 сегодня в ударе... Уже 3-й звонок (все с разных номеров) в течени часа отбиваю и кидаю в черный список за сегодня.
полнолуниефриспины?Спам-3.14дарасы с +38044 сегодня в ударе... Уже 3-й звонок (все с разных номеров) в течени часа отбиваю и кидаю в черный список за сегодня.
Гуглозвонилка не ловит, а других у меня нет.а шо спамоловки не використовуються чи не ловлять?
у мене Truecaller - відбиває всіхГуглозвонилка не ловит, а других у меня нет.а шо спамоловки не використовуються чи не ловлять?
В стандартный черный список сяоми раньше можно было как-то целый пул внести. Сейчас тоже внёс, но оно чегой-то не работает, либо как-то неправильно вношу, либо хз..
На мій погляд Truecaller краще. Я другий рік поспіль платну підписку купую. Звісно на 4пда скачати ломану. Так що вибір є.у мене Truecaller - відбиває всіхГуглозвонилка не ловит, а других у меня нет.а шо спамоловки не використовуються чи не ловлять?
В стандартный черный список сяоми раньше можно было как-то целый пул внести. Сейчас тоже внёс, но оно чегой-то не работает, либо как-то неправильно вношу, либо хз..
ще ось таке люди користують і нахвалюють https://play.google.com/store/apps/details?id=callfilter.app
ну і ось таке ще Yet another call blocker, але там здається вже пішли моди робити....
+380939874898 щойно не визначив, підстраховує самсунгівська дзвонилка. По гуглу всього 3 оцінки (негативні, звичайно ж)Truecaller
Одного дня було рівно те саме, я не слухав робота цієї юр компанії та швидко клав трубку та блокував номер, через годину отримував новий дзвінок з сусіднього номеру.Щось останнім часом дуже активно спамлять дзвінками з 044-352-01-хх
Щодня по декілька нових номерів
У цих юристів можна замовити консультацію як боротися з телефонним спамом? Може, допоможуть звернення в НРКЗІ чи в кіберполіцію оформити...Одного дня було рівно те саме, я не слухав робота цієї юр компанії та швидко клав трубку та блокував номер, через годину отримував новий дзвінок з сусіднього номеру.Щось останнім часом дуже активно спамлять дзвінками з 044-352-01-хх
Після декількох ітерацій заблокував усю сотню номерів і вже тиждень ніхто не дзвонить з цієї юр компанії
Судячи з того, як вони рекламуються, юристами там і не пахне..У цих юристів можна замовити консультацію
З 044 323 мовчу, уже ....Щось останнім часом дуже активно спамлять дзвінками з 044-352-01-хх
стандартні можливості Google натискаю по кожному sms окремо поскаржитись на спам і заблокувати, включно з короткими альфа номерами, раніше вже писавЯк можна блоканути саме альфа номери. Та деякі додати до білого списку. Я про програми. Порадьте щось. Я мав на увазі виключно СМС.
у мене в Motorola стандартний Google телефон додаток. для того, щоб блокувати спам дзвінки: відкриваю телефон - налаштування - АВН і спам - фільтрувати спам - вмикаю.
додатково тих, кому вдається прориватися зі своїм спамом, позначаю кожний такий вхідний дзвінок: поскаржитися - позначити як спам - заблокувати. цю статистику по скаргам збирає Google чим більше буде скарг на конкретний номер, тим швидше Google внесе номер до блоку в своєму стандартному додатку телефоні.