Телефонні спам-дзвінки. Як боротись?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
В реальності, буде, що швидкість 200 кбіт/сек, також вкладається в діапазон до 100 мбіт/сек.
Ніт. Бо мінцифра вже давно протягла постанову, що швидкість до це більше 50 відсотків, тобто якщо в договорі вказало швидкість до 100 мбіт/сек то фактично не може бути менше 51 мбіт/сек
Все одно, знайдуть якусь шпаринку. Бо це неможливо забезпечити абсолютно всюди потрібну швидкість. Бо фізику і географію не обманеш.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Ніт. Бо мінцифра вже давно протягла постанову, що швидкість до це більше 50 відсотків, тобто якщо в договорі вказало швидкість до 100 мбіт/сек то фактично не може бути менше 51 мбіт/сек
Все одно, знайдуть якусь шпаринку. Бо це неможливо забезпечити абсолютно всюди потрібну швидкість. Бо фізику і географію не обманеш.
Но може не будуть так триндіти про гігабіти?

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Но може не будуть так триндіти про гігабіти?
Ви як малі діти. Да те саме буде. Абсолютно нічого не змінется навіть у рекламі. Поставлять точку перевірки швидкості в себе на сервері і буде показувати Вам ваш гігабіт. Ти докажи що нема гігабіту. Оператор Вам скаже шо гігабіт виходу Вам надав а яка швидкість магістрального з'єднання між узлами від нього не залежить.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Уже приняли закон про запрещение спам-звонков?
А то мне сегодня опять "Онлайн школа английского языка" звонила...

• Like
Реакції: cat
Місто
Kyiv region
Уже приняли закон про запрещение спам-звонков?
А то мне сегодня опять "Онлайн школа английского языка" звонила...
Самі правила вступають в дію через 3 міс після публікування

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Motorola Edge 30 Neo
Kseniya, А хто Вам сказав що вони перестануть? Там прописали легалізацію спам дзвонків. Такі компанії накшталт
"Онлайн школа английского языка
мужуть собі позволити зараєструвати номер для спам дзвонків. Мало того навіть платити за це будуть.
Народ Ви досі вірити що закони пишуть щоб вам було краще? В наші країні як було так і залишилось. Закон шо шлакбаум. Низький пригнеться, високий переступить, розумний обійде.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
Якось легко почав ставитися до спаму - дійшов автоматизму дій та вже не обтяжує. Виклик з невідомого номера мовчки слухаю, у разі спаму блокую номер. 15-20 секунд 1-2 рази на тиждень. СМС блокується по ключовим словам, ввести у фільтр нове - теж 15 секунд. Десь двічі-тричі на місяць. Якщо невчасно, то не відповідаю на виклик і читаю СМС потім. І все. Нехай вони приймають, що зможуть. "Всіх не перевішаєш", але з блокуваннями стає вже менше такого спаму, ніж було.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
15-20 секунд 1-2 рази на тиждень.
сейчас по некоторым моим номерам по три-четыре звонка в день. Сразу блокирую, не слушаю. Раньше проверял через мессенджеры, есть ли номер в Viber и/или в Telegram. Но за три года всего один номер неправильно в спам попал - клиентка с нового номера звонила по второстепенному вопросу. Так что даже время не трачу. СМС как-то случайно настроил, что они не высвечиваются и не отвлекают. Оказалось, очень удобно, проверяю раз в день вечером, что там пришло.

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів
по три-четыре звонка в день. Сразу блокирую, не слушаю.
Полтора-два года тому назад тоже так было. За это время (возможно, из-за моих блокировок 🤷) уменьшилось это количество до не раздражающих значений, как означил выше... А когда не робоголос, а живой, то это даже развлекательно бывает (да, я психологический садист). Таких я даже не блокирую. Однако, мне проще, ибо времени на подобные развлечения больше - пенсионерствую.

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
1500 вхідних дзвінків в тиждень. Інколи пік. До 3х тисяч. Майже не беру трубку. Не дивлюсь хто, не перевіряю по мессенджерах. Лише коли 6 пропущених з одного номера тоді звертаю увагу. Абонплату оплачую, телефоном не користуюсь. Супер абонент. :) що втомлює то це емайли. Там стараюсь все автоматизувати. Люди шукають панацеї в тому де її немає. Я ж не напарюю що супер пупер, навіть нічого не рекламую і не продаю, навіть ніколи нікого нікуди не кликав, а вони звонять бо халявщики.
"No way..Johny You must pay this price by time of Your life"® з вестерну. А люди всеодно шукають панацеї. Бо халявщики, тобто оптимізатори свого буття на цій планеті певну кількість реакцій розпаду молекул якщо по-філософськи.

• Haha
Реакції: omni

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Я не продаю жодних послуг. Мої клієнти які трапляються можуть мене будь-де знайти на планеті, якщо треба щось запитатись. То інші,... халявщики з тисячою питань як швидше вивчити....
Спам це коли нав'язують своє...як з боку тих хто зацікавлений щось комусь продати/піддурити так і збоку вигодонабувача/на*бувача по відношенню до власника активів...комерційних, матеріальних або інтелектуальних. Все як в вільному ринку...хто кого...

• Haha
Реакції: omni

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Пане модератор, не беру гріх на душу робити судження за них, бо не беру і не даю. Чисто статистично можливо, що хтось з них таким промишляє, а може й ні. Те що халявщики на 95% це точно. Спам це те що відбирає час у кожного на щось важливіше в житті.

Зверху