Тема для флуду про чергове подорожчання зв'язку

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
«тримаю е-сім усіх трьох операторів» і він мене ще ні разу не підвів😉
Це вже стає розкішшю, рухаємось до схеми "одна людина - один номер/ оператор"
Один оператор - одна людина.
І "дай зателефонити".

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
walerka, серед ваших знайомих є ті хто сплачує більше 300 окремо за зв'язок? Провідний інтернет не рахуємо. За один номер.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
«тримаю е-сім усіх трьох операторів» і він мене ще ні разу не підвів😉
Це вже стає розкішшю, рухаємось до схеми "одна людина - один номер/ оператор"
Ніт це стає черговим левелом свинорильства. Для тих, хто шарить. Поповнюємо 1 номер, інші 2 голодують. Через деякий час (пів місяця/місяць/2 місяці) на голодні номери прилітає знижка або халява. Беремо. А той номер, який минулого місяця поповнювався - сідає на дієту. І так по колу. В результаті виходить в рази дешевше, ніж годувати постійно лише 1 номер.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Останні тарифи зменшували хвилини, тому поки ні
Чому? В тарифах ~250...300 - купа хвилин, і купа гігабайт. Та і нахіба взагалі ті хвилини, коли є месенжери - любителям побазікати овердофіга - вайбер, вацак, телеграм, сигнал і вперед!
Post automatically merged:

Для тих, хто шарить.
Для дрочерів, і кому нема що більше робити. Я ще розумію, коли це не потребує дрочінгу, тримати додатковий номер голодний на вхідні, щоб розділити, наприклад, роботу/дім та олх, але вихідні будуть все одно з основного номеру, бо годувати інші не варіант.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Для дрочерів, і кому нема що більше робити.
Можеш називати цей процес, як тобі подобається. Також кожен сам собі вирішує, платити, чи не платити, одною чи кількома сімками користуватися. Для мене це хоббі. Спортивний інтерес.
Я ще розумію, коли це не потребує дрочінгу, тримати додатковий номер голодний на вхідні, щоб розділити, наприклад, роботу/дім та олх, але вихідні будуть все одно з основного номеру, бо годувати інші не варіант.
Я таким не переймаюся. У кожного свої пріоритети і потреби.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, ну знову ж таки, ти говориш про Вф? Інші ж нічого там такого не дають
Та чому лише Водафон? Всі три. По колу. Інколи один і той же по колу, тобто 2 сімки одного оператора. Тусуються по 2 сімки кожного із слонів, в різних комбінаціях. Виходить, що поповнювати якусь одну сімку треба лише 1 раз в 3-4 місяці, та й то на акційну суму.

Місто
kiev
walerka, серед ваших знайомих є ті хто сплачує більше 300 окремо за зв'язок? Провідний інтернет не рахуємо. За один номер.
пару тижнів тому, КС платили 225 чи 250, нова ціна 350, перевів на акційний тариф за 100 грн на 6 міс, потім 150. На питання чому вони не дивляться в мій КС різні заманухи і тарифи, 4 дорослих людини сказали "що і так все влаштовує", а те що пропонують буде тільки гірше, ще перевірив скільки витрачають по наповненню тарифа, це зовсім сміх. Інший кейс, закінчився інтернет в тарифі, людина поповнює на суму нового пакету і думає, що буде новий інет, а система бере по 20 грн і потім по кругу, питаю чому не перевіряють в МКС, та я не знаю шо да як. І тому я для себе підтвердив, що це не залежить ні від освіти чи віку, що банківський працівник, що пенсіонер, сильно цими тарифами не переймаються, як купили сімку 20 років тому і іх тільки автоматом перекидує з тарифа в тариф, а вони і платять і задумуються лише тоді коли або не вистачає наповнення, або кудись гроші діваються, а щоб спецом сісти прорахувати, що підходить і скількт коштує то ні.

Місто
Львів
Останні тарифи зменшували хвилини, тому поки ні
Особисто мені 300 хв. на інших операторів достатньо, щоб телефонувати місяць і не задумуватись про лічильник, ще жодного разу не вичерпав (а моїй дружині не вистачає), дуже багато телефоную через месенджери (Вацап, Сігнал). І вже багато років не чув фрази "дай набрати" від інших.
одна людина - один номер
Цілком логічно і практично. Не уявляю, як жонглювати сімками, постійно злітає авторизація месенджнрів, додатків, дії, тупа розсилка "абонент ХХХ тепер використовує номер ХХХХХ", та й номер зараз це не тільки про подзвонити, а купа сервісів зав'язаних на ньому.
серед ваших знайомих є ті хто сплачує більше 300 окремо за зв'язок
Військові через одного підмикають безліми.
Для мене це хоббі. Спортивний інтерес.
Зрозуміла точка зору. Без сарказму, як абоненти реагують, що ви їм телефонуєте з різних номерів? У мене на таке відразу асоціація з другом, який має три ходки на примусове лікування наркозалежності, якщо телефонує з лівого номеру - 100%, що тел. в ломбарді і хоче позичити гроші.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Для мене це хоббі. Спортивний інтерес.
Мобільне жлобство як спорт? Можливо, хтось монетки збирає, хтось як накуканити опмобзовса)) Але не у всіх такі захоплення, більшість хоче дзвонити/ користуватись LTE і не паритись цим усім..

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
постійно злітає авторизація
Що? Відкрию тайну всі месенджери в мене зареєстровано на номер котрий лежить в столі в старенькій Нокії, тобто фізично цього номера нема в смарті. І ото так воно працює роками. Нічогісінько не злітає, не вилітає і навіть не димить.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Maxxx, ну в мене з водафоном так було…не поповнював джойс кілька місяців, прислали смс з «рік без абонплати» за 300 грн. Хто я такий, щоб відмовитись в такій заманусі?) що правда, е-сім водафон вимкнута, так як основний київстар і допоміжний лайф

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Цілком логічно і практично. Не уявляю, як жонглювати сімками, постійно злітає авторизація месенджнрів, додатків, дії, тупа розсилка "абонент ХХХ тепер використовує номер ХХХХХ", та й номер зараз це не тільки про подзвонити, а купа сервісів зав'язаних на ньому.
Основний номер один і він завжди працює на прийом. Всі сервіси і меменджери, авторизації, акаунти, тощо, прив"язані до нього. Основним номером не жонглюю. Всі інші сімкарти використовуються, в основному, для інтернету. Рідко для дзвінків.
як абоненти реагують, що ви їм телефонуєте з різних номерів?
Та, привикають. Записують собі в записник, та й знають, хто дзвонить. А на який номер дзвонити, то це вже, як собі хочуть. Принаймні, мій основний номер завжди на прийомі.
Коли телефоную не з основного номера, і при виникненні питань, чому так, то кажу, що треба 1 місяць потримати основний номер на дієті. Всі абоненти із близького кола спілкування без питань розуміють, про що я. Бо в курсі про цю схему. А абонентам не із близького кола спілкування, пофіг, бо навіть, не завжди пам"ятають, хто я.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Kladoff, пле є одна проблема у військових…при зміні локації часто і змінюється покриття оператора, тому доводиться його змінювати. З появою во-вайфай трішки ситуація покращилась, але за умовою наявності старлінк. Хоча сам користуюсь дзвінками в сігнал і ватсап, тому хвилини на зовні не дуже то й потрібні)

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Мобільне жлобство як спорт?
Називай це, як собі хочеш. І не спорт, а хоббі. Тут пів форума таких як я. Це по перше.
А по друге, я операторів не заставляю розкидатись пряниками у всі боки. Якби не розкидались, то не брав би, а купляв. А так - нащо платити, коли дають безкоштовно? Навіть, не завжди беру, бо використати все і повністю не маю можливості. От, навіть зараз - на трьох сімкартах присутня халява. Використовую одну. Решта - пропаде невикористаною.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
якщо телефонує з лівого номеру - 100%, що тел. в ломбарді і хоче позичити гроші.
Дуже дивна асоціація, звідки я телефоную, з ким сплю це суто моя справа. Якщо комусь воно муляє, то хай іде в гай по гриби.

Зверху