Тема для флуду про чергове подорожчання зв'язку

winnik

meme
Місто
Херсон
Телефон
moto g41, redmi note 11
ситуація: телефон батька, сімки київстар(майже рік не поповнював) та лайф(основна, жара го плюс, 160грн за 500хв+20гб+ще щось)
у п'ятницю приходять 2 смс. лайф закриває тариф, перехід на смарт лайф за 300грн.
київстар дає знижку на 12 оплат лав юа свобода. 100грн, далі 150. 15гб+125хв, але є суперсила на безлім хвилини на всі номери

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100
київстар дає знижку на 12 оплат лав юа свобода. 100грн, далі 150. 15гб+125хв, але є суперсила на безлім хвилини на всі номери
По КС аналогично и СС - Безлимитный интернет с шейпом 0,8.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Треба враховувати, що безлім на хвилини у КС невдовзі закінчиться. Чи вистачить батьку пакету КС для його потреб? Якщо ні, то можна в маркеті пошукати варіанти ВФ з дешевим РБА. Може це буде виходом із ситуації

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
у моєї матері та її подруги пенсіонерів така історія- їм постійно тільки у бік збільшення змінюють
Я підключив матері київстарівський пенсійний тариф і немає проблем - дуже лояльна пропозиція.
Можливо, Вам варто скористатись пропозицією РБА - діло йде до змін і навряд чи будуть кращі пропозиції.
Моя думка, що найближчий рік закінчиться "дика телефонія" з усілякими РБА, платними СМС і т.п., зроблять як в більшості країн: місячна плата за певний об'єм трафіку та СМС + дзвінки безкоштовно. Клієнтська база зменшується, в тарифах утримання та шалених знижках відпаде потреба, будуть фіксувати ситуацію.
Не сміши хто буде здешевлювати тарифи, схаменись, київстар вигідно, ага особливо на кнопковому телефоні де тільки одні розмови, бачив що утнули лайфівіці?? Тарифи явно подешивіли.

Morino

Користувач
Місто
Львів
Тарифи явно подешивіли.
З вами все гаразд, температури немає? Я написав "навряд чи будуть кращі пропозиції". Де тут мова про здешевлення?
Хто захоче і в лайфі на існуючі номери дешевше знайде.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Моя думка, що найближчий рік закінчиться "дика телефонія" з усілякими РБА, платними СМС і т.п., зроблять як в більшості країн: місячна плата за певний об'єм трафіку та СМС + дзвінки безкоштовно. Клієнтська база зменшується, в тарифах утримання та шалених знижках відпаде потреба, будуть фіксувати ситуацію.
Це шо??

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
ситуація: телефон батька, сімки київстар(майже рік не поповнював) та лайф(основна, жара го плюс, 160грн за 500хв+20гб+ще щось)
у п'ятницю приходять 2 смс. лайф закриває тариф, перехід на смарт лайф за 300грн.
як варіант один номер на інтертелеком перевести якщо інтернет не сильно потрібний

Місто
Одеська обл.
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
24.02.25 київстар закриває «магніт» за 100 грн
ЛС підняв планку, все йде до психологічного барʼєру 200 грн у місяць і нажаль це буде мінімальна ціна

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
@raptor,ага…нитка і 2 пластикових стаканчика чи сірникових коробки наше все🙂
Та нє. Не так кардинально.
А тп "Консерва", це реалії сьогодення, а не майбутнього. Це ті самі поличкові сімкарти, на які після голодування прилітають плюшки. Тобто, вони розконсервовуються у потрібний момент, коли оператор починає зажератися.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, а що робити до того моменту «х»? Не користуватись мобільним взагалі?)
А поличкові сімкарти для чого?
Якщо хтось початківець в темі консервації, і поличкових сімок ще не має, то тп "Шиномонтаж".

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, я про то, що якщо гіпотетичний лайф основний. Ти пишеш мол на полицю за 10 грн в рік.
Блін, ти як першокласник. Нійфіга не вмієш свинорилити.
Та заведи собі кілька поличкових сімкарт Лайфу, і тусуй їх в міру надходження на них плюшок.
Наприклад, у мене є поличкові 5 сімкарт Лайфу, тому на одній із них завжди є якась халява. Почергово користуючись тими сімкартами для вихідних дзвінків, за зв"язок можна ніколи не платити. Свою основну сімкарту тримай в телефоні на голодному пайку і використовуй для прийому вхідних дзвінків. А ті, поличкові, які із плюшками, використовуй лише в міру надходження на них плюшок. Після деякого часу на голодуванні, плюшки прилетять на твою основну сімкарту. Ну і так по колу. А ще - ши номонтаж, для пришвидшення надходження плюшок.

Місто
Львів
Слабо. В темі 3моб відписувався серйозний свинорил, в якого 10 Green, 2 Інтертелекома і ще по кілька карт від решти операторів (в тому числі Лайка) та перенесений стаціонар. Ось це масштаб. Правда, навіщо воно - нікому не відомо. Навіть якщо страшний бізнесюк, то міг би організувати корпу на 20-30 номерів по норм ціні.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
raptor, ото б мені в 40+ років, та ще й з моєю роботою/соужбою міняти кожен місяць номери. Ти хочеш, щоб мене прибили десь свої ж?🤣
Ти читати вмієш?
ПОВТОРЮЮ:
Свій основний номер залишаєш для вхідних, завжди на прийомі. Тому, всі хто його знають, зможуть дотелефонуватись до тебе без проблем.

А те, із якого номера будеш дзвонити до них ти, то їх не повинно сильно напрягати. Дзвониш із поличкового номера і кажеш, Привіт, це Матвєй Матвєєнко... І далі - про справу. Якщо у абонента будуть питання, чому дзвониш не із свого номера, то скажи, що так треба, а твій номер, який цей абонент знає, є дійсним, і на нього можна до тебе дзвонити. Якось так.

Останнє редагування:
Зверху