Теніс у нас нажаль дуже непопулярний особливо в порівнянні з тими ж Чехами. Скоріш за все на Австралійські турніри у нашої Сетанти прав нема. В минулому році не було.На українських каналах ТБ
Теніс у нас нажаль дуже непопулярний особливо в порівнянні з тими ж Чехами. Скоріш за все на Австралійські турніри у нашої Сетанти прав нема. В минулому році не було.На українських каналах ТБ
У програмі є Підсумковий на Setanta Sports 2 Казахстан та українських Setanta Sports о 19 годині. Сподіваюся, на цей час не покажуть замість тенісу футбол. На чеських та польських каналах, як запасний варіант.на яркому каналі фінал сьогодні?
Він є. Рейтинг 52 тижнів ATP (22.12.2025) 363 місце. Найкраще місце у кар'єрі 19. Але в нього є проблеми з очима величезні. В окулярах грає у теніс.2017:Чон Хен (кстати, где он?)
Того року він дуже класно грав в цілому2017:Чон Хен
А ось тепер можливо стосовно якості гри все що завгодно, як з технічного боку так і з психологічного. Циципас теж дуже любить вечірки....його батько візьме на себе
У нього - величезні проблеми із зором. "Чон Хен почав займатися тенісом у віці шести років і продовжив грати в теніс за рекомендацією лікаря, який порадив йому дивитися на зелений колір через слабкий зір." Якщо воно погіршилося, то кар'єри гравця з великими досягненнями в тенісі бути не могло.Того року він дуже класно грав в цілому
Звєрєв має величезний шанс вилетіти з першої трійки цього року.Алькарас, Синнер и Зверев входили в топ-3 рейтинга на протяжении всего года
Скільки я дивлюся років в зворотному напрямку воно практично не працює. Не тільки в тенісі, а і в житті також....Хуана Карлоса назад."
Неможливе повторення однієї і тієї ж події входу в річку, тому що вода, в яку ми входили вперше, просто втече. Так і люди за кілька місяців стануть іншими. Тож тренера краще шукати нового, іншого.Скільки я дивлюся років в зворотному напрямку воно практично не працює. Не тільки в тенісі, а і в житті також....
Знову-таки з мого досвіду в таких випадках приходить практично неминуче падіння (особливо в такому віці), питання лише тимчасове, чи постійне. Подібне було навіть у Джоковича коли він усіх вигнав та найняв якогось гуру сенсея з йоги та практик. Він того року впав з першого місця на 17 й це була сенсація.Вільне падіння чи зліт у кар'єрі?