Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, тут ещё вопрос в каком состояние Осака? Как физическом так и моральном.. Завтрашний матч интересен именно в этом контексте.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
тут ещё вопрос в каком состояние Осака? Как физическом так и моральном
Читав кілька інтерв'ю Наомі. Осака зосереджена на тому, що вона - мама, якщо їде на тренування, то сумує за дитиною і думки її тільки про дитину. Напевно, у неї теніс уже не в пріоритеті, не одне із найважливіших занять у житті. Хочу помилитися, але, гадаю, високих результатів уже може не бути. Побачимо.

Турнір у прямому ефірі показують також три чеські Premier Sports 1 HD CZ, 2 та 3 канали. Бітрейт польських та чеських каналів шикарний, плавне зображення. Дивитися теніс на екрані великого телевізора – чудово.

Наразі триває матч Іспанія – Аргентина у прямому ефірі.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, щойно розпочався матч Сакарі - Осака. Мабуть, із невеликим запізненням.

В Австралії стартував виставковий турнір United Cup.
У рамках групи А зустрілися збірні Іспанії та Аргентини. За підсумками трьох зустрічей аргентинці здобули перемогу.

Вперше із 2021 року. Вінус Вільямс отримала wild card в основу Aus Open.

Карлос Алькарас отримав нагороду ATP "Ідеальна подача року", яку присуджують за найяскравіший момент або відрізок сезону, пов'язаний із подачею. Переможця у цій категорії визначають уболівальники шляхом голосування.
Іспанця відзначили за серію з трьох ейсів поспіль у півфіналі "Мастерс" Цинциннаті проти Олександра Звєрєва.
У голосуванні Алькарас обійшов Янніка Сіннера, який врятував 14 із 15 брейк-пойнтів на Підсумковому турнірі ATP.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
В цілому, я так й гадав, але думав у трьох партіях. Гарний початок сезону. Навіть світло було:)

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Слабка гра Осаки як для чотириразової чемпіонки турнірів Великого шолома. Напевно просто готується до Australian Open.

Показали Ціціпаса під час жіночого матчу. Сидів із кількома лотками їжі, їв щось перед своїм матчем. Стефанос Ціципас - Шинтаро Мочізукі.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Ціціпас уже не підеіметься
Але япончика Ціципас обіграє. Поляки називають японця "япончик".
Мені цей турнір нецікавий, якщо чесно. Тренування у режимі псевдозмагань. Не всі команди ставляться до турніру серйозно. І склади могли виставити з гравців сильніше.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Так Япончик Канадійчик. Мені була цікава Саккарі, бо я її люблю . Все інше не має напруги

Зверху