Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
На турнірі в Майамі Іржі Легечка не програв жодного гейму на своїй подачі. Оце - справжній суперник!

Легечка – Сіннер 22:00.

Sashkent, у мене налаштована картинка в картинці на двох плеєрах. Провайдер телебачення, яким користуюся, підтримує. Але не люблю дивитися одночасно два відео. Одне відволікає від іншого. Мені краще подивитися пропущений матч із архіву.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
А я сьогодні подивлюся фінальний матч із задоволенням. І вже чекаю. У мене він викликає більший інтерес, ніж учорашній жіночий фінал. Там – без шансів у суперниць Тигриці.

5 – 12 квітня. ATP 1000. Rolex Monte-Carlo Masters. Монте-Карло, Монако (Clay)
13 – 19 квітня. ATP 500. Barcelona Open Banc Sabadell. Барселона, Іспанія (Clay)
13 – 19 квітня. ATP 500. BMW Open by Bitpanda. Мюнхен, Німеччина (Clay)
22 квітня – 3 травня. ATP 1000. Mutua Madrid Open. Мадрид, Іспанія (Clay)

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, я дивився вчора фінал Сабаленка – Гоф. З початку матчу було зрозуміло, що виграш Тигриці – справа часу. Без інтриги для мене.

Багато є тенісистів із чудовою подачею. Але не всі змогли дійти до фіналу в Майамі, ще при цьому не програти на своїй подачі жодного гейму. Тільки Леґечка зміг. А Янніку, якщо хоче виграти, доведеться робити брейк і перервати цю вражаючу статистику Легечки. Чи зможе? І це вже інтрига для мене.

Щодо тенісу, то чекаю Masters у Монте-Карло. І футбол – Ліга чемпіонів. (Ще й аж три матчі Барселони з Атлетіко майже поспіль.)

Останнє редагування:
Зверху