Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
На турнірі в Майамі Іржі Легечка не програв жодного гейму на своїй подачі. Оце - справжній суперник!

Легечка – Сіннер 22:00.

Sashkent, у мене налаштована картинка в картинці на двох плеєрах. Провайдер телебачення, яким користуюся, підтримує. Але не люблю дивитися одночасно два відео. Одне відволікає від іншого. Мені краще подивитися пропущений матч із архіву.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
А я сьогодні подивлюся фінальний матч із задоволенням. І вже чекаю. У мене він викликає більший інтерес, ніж учорашній жіночий фінал. Там – без шансів у суперниць Тигриці.

5 – 12 квітня. ATP 1000. Rolex Monte-Carlo Masters. Монте-Карло, Монако (Clay)
13 – 19 квітня. ATP 500. Barcelona Open Banc Sabadell. Барселона, Іспанія (Clay)
13 – 19 квітня. ATP 500. BMW Open by Bitpanda. Мюнхен, Німеччина (Clay)
22 квітня – 3 травня. ATP 1000. Mutua Madrid Open. Мадрид, Іспанія (Clay)

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, я дивився вчора фінал Сабаленка – Гоф. З початку матчу було зрозуміло, що виграш Тигриці – справа часу. Без інтриги для мене.

Багато є тенісистів із чудовою подачею. Але не всі змогли дійти до фіналу в Майамі, ще при цьому не програти на своїй подачі жодного гейму. Тільки Леґечка зміг. А Янніку, якщо хоче виграти, доведеться робити брейк і перервати цю вражаючу статистику Легечки. Чи зможе? І це вже інтрига для мене.

Щодо тенісу, то чекаю Masters у Монте-Карло. І футбол – Ліга чемпіонів. (Ще й аж три матчі Барселони з Атлетіко майже поспіль.)

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, у Майамі - зливи. Декілька днів така погода буде. І незрозуміло, коли розпочнеться фінальний тенісний матч. Навіть і не знаю, чекати на початок або його відкладуть надовго.

Скоро розпочнеться матч. :)

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
неожиданно быстро
Потому что это игрок условно уровня Хачанова. Да, так бывает они попадают в финалы
Post automatically merged:

Изменения в рейтингах топ-10 ATP и WTA

1. 🇪🇸 Карлос Алькарас – 13,590
2. 🇮🇹 Янник Синнер – 12,400
3. 🇩🇪 Александр Зверев – 5,205 (+1)
4. 🇷🇸 Новак Джокович – 4,720 (-1)
5. 🇮🇹 Лоренцо Музетти – 4,265
6. 🇦🇺 Алекс де Минор – 4,095
7. 🇨🇦 Феликс Оже-Альяссим – 4,000 (+1)
8. 🇺🇸 Тейлор Фриц – 3,870 (-1)
9. 🇺🇸 Бен Шелтон – 3,860
10. 🇷🇺 Даниил Медведев – 3,610

1. 🇧🇾 Арина Соболенко – 11,025
2. 🇰🇿 Елена Рыбакина – 8,108
3. 🇺🇸 Коко Гауфф – 7,278 (+1)
4. 🇵🇱 Ига Швёнтек – 7,263 (-1)
5. 🇺🇸 Джессика Пегула – 6,243
6. 🇺🇸 Аманда Анисимова – 6,180
7. 🇺🇦 Элина Свитолина – 3,965 (+1)
8. 🇮🇹 Жасмин Паолини – 3,907 (-1)
9. 🇨🇦 Виктория Мбоко – 3,531
10. 🇷🇺 Мирра Андреева – 3,121

Особые упоминания:
11. 🇰🇿 Александр Бублик – 3,345
14. 🇨🇿 Иржи Лехечка – 2,490 (+8)
15. 🇷🇺 Карен Хачанов – 2,410
16. 🇷🇺 Андрей Рублёв - 2,400
106. 🇪🇸 Мартин Ландалусе – 607 (+45)
13. 🇷🇺 Екатерина Александрова – 2,973 (-2)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Гонки на Итоговые турниры 🏎️

1. 🇪🇸 Карлос Алькарас – 2,950
2. 🇮🇹 Янник Синнер – 2,900
3. 🇷🇺 Даниил Медведев – 1,700
4. 🇩🇪 Александр Зверев – 1,690
5. 🇷🇸 Новак Джокович – 1,400
6. 🇦🇺 Алекс де Минор – 1,045
7. 🇺🇸 Бен Шелтон – 1,010
8. 🇫🇷 Артур Фис – 980
...
9. 🇨🇦 Феликс Оже-Альяссим – 965
10. 🇨🇿 Иржи Лехечка – 895
17. 🇰🇿 Александр Бублик – 735
21. 🇷🇺 Андрей Рублёв – 620

1. 🇧🇾 Арина Соболенко – 3,800
2. 🇰🇿 Елена Рыбакина – 3,483
3. 🇺🇸 Джессика Пегула – 2,405
4. 🇺🇦 Элина Свитолина – 2,255
5. 🇨🇿 Каролина Мухова – 1,945
6. 🇨🇦 Виктория Мбоко – 1,927
7. 🇺🇸 Коко Гауфф – 1,695
8. 🇷🇺 Мирра Андреева – 1,368
...
9. 🇺🇸 Аманда Анисимова – 1,130
11. 🇵🇱 Ига Швёнтек – 1,020
30. 🇮🇹 Жасмин Паолини – 562

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Переможець Мастерс Монте-Карло 2025 – Карлос Алькарас. Набрав 1000 очок у рейтинг. Забираємо ці набрані, залишається 12 590. У Янника 12 400.
Подивимося, як все складеться на турнірі для лідерів рейтингу 5 – 12 квітня. ATP 1000. Rolex Monte-Carlo Masters.

Перша ракетка світу, іспанець Карлос Алькарас став амбасадором бренду Sunreef Yachts і замовив 26,82-метрову електричну яхту Sunreef 88 Ultima. Вартість такого судна становить приблизно від 9 до 10 мільйонів доларів.
«Я завжди любив човни і море, але ніколи особливо не цікавився брендами. Вперше я дізнався про Sunreef завдяки Рафі. Він кілька разів згадував про це, тож я трохи познайомився з брендом завдяки йому».
Алькарас замовив нову 26,82-метрову електричну катамаранну яхту Sunreef 88 Ultima, в якій особлива увага приділена швидкості, комфорту та екологічності. За словами Алькараса, Ultima 88 привернула його увагу завдяки збалансованому поєднанню продуктивності та комфорту, а також просторому салону.
Яхта Sunreef 88 Ultima може з комфортом розмістити до десяти гостей і була повністю спроектована компанією Sunreef Yachts, при цьому Алькараз також співпрацював з командою Sunreef для індивідуалізації інтер'єру яхти.
Для Алькараса яхта стане насамперед місцем відпочинку від напруженого графіка професійної тенісної кар'єри.
«У мене дуже щільний графік, тому для мене головна причина придбання - розслабитися, відключитися від повсякденних турбот і відволіктися від тенісу. Літні поїздки, коли є можливість, або просто кілька днів удома. Такий мій план на цей момент. Як спортсмени, ми постійно перебуваємо в оточенні людей, відчуваємо тиск і перебуваємо під пильною увагою тисяч очей. Ми розуміємо, що нам потрібно. Знаходження на човні дає можливість розслабитися, усамітнитися і просто насолоджуватися спілкуванням з близькими людьми, не думаючи ні про що інше».
Компанія Sunreef співпрацює також із Рафаелем Надалем.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Саме 1000 ми можемо забрати тільки якщо Карлос програє на самому початку. Не поспішайте
Виходить, що Янніку потрібно набрати на турнірі на 190 очок більше, ніж набере Карлос. У такому разі він зможе переміститися на перше місце.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
І це чудово. Є інтрига у тому, хто буде на першому рядку рейтингу.
А ось у жінок - Сабаленка ще багато місяців і без змін.

Сіннер повторив досягнення 24-разового чемпіона турнірів «Великого шолома» сербського тенісиста Новака Джоковича та восьмиразового чемпіона ТВШ Івана Лендла, вигравши «Мастерс» у Майамі без втрати сета.

Сіннер виграв другий титул у 2026 році. При цьому він переміг на турнірах в Індіан-Уеллсі та Майамі в один рік - це вважається «Сонячним дублем».

Основні факти про турнір у Монте-Карло 2026 року:
Очікується участь топ-гравців, включаючи захист титулу Карлосом Алькарасом. Новак Джокович пропустить турнір, а Гаель Монфіс отримав "уайлд-кард". Яннік Сіннер планує зіграти в одиночному та парному розрядах.
Вже чекаю на початок турніру. :)

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, до речі, у Сіннера є собаки. Snoopy мандрує з ним світом. Фото Snoopy на кортах.
Яннік оголосив, що всі $6 мільйонів, зароблені на показовому турнірі Six Kings Slam в Ер-Ріяді, він спрямує на створення власної благодійної організації - фонду захисту тварин.
Він поділився своєю головною мотивацією: «Я дуже люблю тварин. У мене вдома живе кілька врятованих вихованців, і я регулярно беру їх із притулків. Хочу допомогти тим, хто робить це щодня, тим, хто піклується про тих, кого забули».
Фонд підтримуватиме притулки, реабілітаційні центри, а також фінансуватиме освітні ініціативи, спрямовані на відповідальне ставлення до тварин.
5853891333.jpg

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Не розумію я цю собачу моду на корті...
Я теж не розумію, навіщо возити собак по всьому світу за собою. І на корти брати – тим паче. Просто шкода собак.
Якщо як талісман на везіння, то навряд чи присутність собаки на кортах допоможе виграти тенісний матч.

Зверху