Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Ваньоцці: "Яннік виходить на дуже високий рівень на ґрунті. Коли я тільки почав з ним працювати, мені здавалося, що він грає на ґрунті краще, ніж на харді. Ми ще не вирішили, чи поїдемо до Мадрида. Дамо собі кілька днів і ухвалимо рішення."

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
💰Даниил Медведев оштрафован на 6000 евро за неспортивное поведение в матче с Берреттини (0:6, 0:6)

Россиянин разбил ракетку и выбросил ее в мусорку

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Після перемоги у напруженому фіналі над Карлосом Алькарасом на турнірі Monte-Carlo Masters 2026 Яннік Сіннер прийняв рішення повністю пожертвувати свій призовий фонд на потреби онкохворих.
Сіннер перетворив трофей на символ надії та реальної допомоги. Цей жест був високо оцінений тенісною спільнотою та вболівальниками як вияв справжньої шляхетності.

І я жодного разу не бачив, що Яннік обурюється і сперечається з суддями, кричить на корті, розбиває ракетки.

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Карлос Алькарас: “Я не сумуватиму за Сіннером цього тижня в Барселоні – бачив, що маю виграти цей турнір, якщо хочу повернути собі перше місце”.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Нет. Не показывает. Мюнхен и Барселона на польских:
Polsat Sport Premium 1, 2.
Polsat Sport 1, 2.
И на чешских.

Алькарас не может быстро выиграть у Виртонена. 130 ракетка.
Вызвал врача. Проблемы с рукой.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Карлос Алькарас испытывает острую боль в правом предплечье, но при этом выиграл матч на «пятисотнике» в Барселоне

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Карлос Алькарас висловився про свої проблеми з правою рукою під час стартового матчу на ґрунтовому турнірі категорії ATP-500 у Барселоні (Іспанія). Тенісист викликав на корт фізіотерапевта та скаржився команді на сильний біль.
«Фізіотерапевт проведе обстеження, але гадаю, що нічого серйозного, я зможу вийти на корт у четвер. Не боюся зізнатися, що, можливо, цього тижня мені варто відпочити. У перший тиждень ми грали «Мастерс», потім на нас чекають Мадрид і Рим, після – «Ролан Гаррос». Мені дійсно потрібно зробити перерву."

Тож, може бути, і зніметься з турніру.

Карлос: Можливо, занадто багато часу проводжу в соцмережах, те, що там відбувається, мене зачіпає. Усі ми - люди, і деякі коментарі змушують сумніватися у своїх силах, а поразки – думати, чи все у мене добре."

Зверху