Ваньоцці: "Яннік виходить на дуже високий рівень на ґрунті. Коли я тільки почав з ним працювати, мені здавалося, що він грає на ґрунті краще, ніж на харді. Ми ще не вирішили, чи поїдемо до Мадрида. Дамо собі кілька днів і ухвалимо рішення."
Не люблю, коли перед. Шоломом таке кажутьдуже високий рівень
Зараз дуже насичена частина сезону ( моя улюблена), тому пропустити Барселону не є критичним.Тож, може бути, і зніметься з турніру.
Я вже знаю, які тонкощі та особливості гри в теніс на ґрунті та на харді. Читав багато про різні покриття і бачу наяву, як грають тенісисти. Просто спека, сонце, дощ, вітер іноді заважають, на жаль.Грунт це довгі розіграші, та один брейк часто не вирішує, ось чому цікаво
Це добре тим, що вже не так важливо, яка погода на вулиці і немає залежності від неї, коли дощ.В Штутгарті як раз є дах
Я це чудово розумію. Але вітер та дощ заважають не так сильно грати у футбол, як грати в теніс. І, наприклад, на стадіоні мадридського Реала є дах, який іноді закривають. Не знаю, чи це стане тенденцією і з'явиться багато таких стадіонів ще.в цілому, теніс це змагання відкритого повітря, як футбол
Це Може Бути дуже серйознозап'ястя