Теніс

Місто
Львів
На корті стають легендами
От тільки не треба на всіх розповсюджувати власні високопоарні уявлення про те, що чого варте на корті!
Люди різні, от мені за 60, але завжди апріорі вболіваю за талановиту молодь, яка вчергове обігрує якогось топа з десятки.
І я такий не один, кілька приятелів в реалі гру так само сприймають.
Ось власне такими ще кілька років тому були Сіннер з Алькарасом, а зараз починають вистрілювати Меншик, Фонсека, Шелтон та Т'єн.
А хто з них чого через 5 -років досягне. чи не досягне - мені абсолютно байдуже.

І це нормально! Теніс - це гра на межі фізіологічних можливостей організму і я волію насолоджуватися піковими моментами гри найвищих досягнень, що під силу лише молодим, а не тішити себе думкою що якась стара "легенда" вчергове витягнула матч на зубах і на класі.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
хто з них чого через 5 -років досягне. чи не досягне - мені абсолютно байдуже.
Як раз я тобі кажу про рутину, щоденну пахоту, а високопарність це коли ти пророкуєшь Величь людям котрі далекі від цього. Осака це Величь? А між тим так само 4 шолома. Тому не треба очаровуватися, щоб не прийшло розчарування.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
ця сама велич приходить із віком в 22 роки я нікого і ніколи так не назву. До величи там щонайменше років 5
Кілька років тому Ціціпасу давали величезні аванси, пророкуючи зіркове майбутнє. А зараз чомусь він №20 у рейтингу ATP. Вік 26 (12.08.1998) років. Скоро йому виповниться 27. А його найкращі здобутки, можливо, вже в минулому без шансів на краще.
Напевно, найкращі результати в кар'єрі кожного спортсмена індивідуальні: в когось у 22 роки, в іншого у 27?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, чудовий приклад саме про це я кажу. Зарано возвеличувати як одного так і іншого і буде зарано ще десь 2 роки
Post automatically merged:

Вони міцні гарні гравці, але не більше.

, а всі тихо помовкують
Мовчать тому що це бізнес: Білети, глядачі, та контракти, реклама, тренери масажисти фізіо, букмекери і багато хто ще. Так само і у нас мовчать про корупцію укриття, позиції і багато про що

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Вони міцні гарні гравці, але не більше.
На сьогоднішній день - вони найкращі. Перший та другий номери.
Чи був Ціціпас першим номером у рейтингу? Ні? Був, але в юніорському.
Алькарас із Сіннером – зараз зірки. Хоч і молоді ще.
Я вже писав: напевно, найкращі результати в кар'єрі кожного спортсмена індивідуальні: в когось у 22 роки, в іншого - 27?

Місто
Львів
На сьогоднішній день - вони найкращі. Перший та другий номери.
Ви не розумієте. опонент живе минулим, для нього найважливіше в тенісі не якість гри сучасних молодих великих талантів, першого та другого номеру, а накопичений попереднім, вже відійшовшим на пенсію, поколінням їхній багаж. Щo обчислюється у кількості перемог, років, проведених на корті, або у виході на матч з титановими протезами.

А сьогодняшій день - це ж тьху, нема на кого дивитися, самі якісь недой.биші, у порівнянні з донедавна "легендами"! :D

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
опонент живе минулим
Ви дуже помиляєтесь. Краще сказати опонент ніколи і нікому не дає авансів і дуже критичний, до будь якого гравця.

молодих великих талантів, першого та
Вилучити з цього переліку "Великих" і нема проблем

Останнє редагування:
Місто
Львів
А й не треба нікому намагатися аванси давати. Сьогодні Сіннер з Алькарасом грають кожен по свому чудово - то й насолоджуюся видовищем, не загадуючи на майбутнє скільки ще свою форму втримають. А почнуть за кілька років перемагати їх якісь Меншик з Фонсекою - то і чудово, вболіватиму за нових молодих великих талантів!

Для мене цілком однозначно що зараз теніс набагато цікавіший, аніж у попередні півтори десятилітя застою домінації "великої трійки і буду тільки радий якщо тенденція з регулярним омоложенням збережеться.

Місто
Львів
В чим це проглядається?
В інтризі. Коли раптом 4-5 чоловік з молоді почали грати на такому рівні, який ще 5-10 років лише окремі топи демонстрували.

Про Меншика навіть не згадаю вже хто навіть під час гри судді про то жалівся.

Ну так, наразі ще зі стабільністю у них негаразд, але ж ще тінейджери, все попереду.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
В тім то і справа коли сотні гравців на протязі 20 років не могли зовсім нічого зробити ото сила Туру. Чи бажали вони щось зробити? Так і то дуже. Якщо на протязі цього року Сінер буде стабільний, та не вилезе допінг, тільки на початку нового сезону я назову його великим талантом і не раніше. Але сьогодні його серія обірветься

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Але сьогодні його серія обірветься
Якщо так станеться, то трагедії не буде. У нього все найкраще в кар'єрі тенісиста – попереду.
Без поразок немає перемог. І на поразках навчаються, роблять висновки. Перемоги прийдуть.
Я так розумію, що навіть після можливої поразки сьогодні він залишиться першим номером у рейтингу.

Місто
Львів
Якщо так станеться, то трагедії не буде
Якщо так станеться, то я радітиму перемозі Алькараса. І навпаки, у разі перемоги Сіннера :) .

Це той випадок, коли на перемогу заслуговують обидва рівнозначно. І , в ідеалі, в результаті чемпіонського тайбрейку після п'ятого сету :).

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Карлоооос, а ось тепер з рейтингом не все так і просто

Місто
Львів
Фінал був абсолютно феєричний, вдався на славу! :) Не надто сподівано для себе з перших м'ячів почав вболівати за Карлітоса, щоправда, віра в нього геть зникла десь усередині першого сету і повернулася лише на початку четвертого.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, я дивився Рим тому вірив з початку. Ось тепер він вже точно не Карлітос а Карлос. 5, 5 годин це вам не жарт

Місто
Львів
Kladoff, цікаво що вони обидвоє в кінці матчу на 5:29 не справляли враження втомлених, рухалися як на початку. Я пригадую АО 2012 Джокович - Надаль, там вони в кінці ледве живі виглядали.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, В 2006 році у відповідному віці Надаль в 5 сетах справляв враження людини, яка не втомлюються ніколи. Втома Сіннера після 4 годин була очевидною навіть по мові тіла

Очень сложно описать словами, что произошло. Я проигрывал 0-2 против первой ракетки мира, учитывая, на каком уровне он играл. Я просто вложил всю душу и сердце и старался не сдаваться. Даже не думал сдаваться, просто боролся, очко за очком. В конечном счете все за счет сердца. Я показал яйца, дедушка гордится мной. После матча, думаю, можно так сказать. Карлос

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
а ось тепер з рейтингом не все так і просто
Асоціація тенісистів-професіоналів ATP оновила рейтинг спортсменів станом на 9 червня.
Фіналіст Ролан Гаррос Яннік Сіннер продовжує лідирувати з відривом у дві тисячі очок від переможця французького мейджору Карлоса Алькараса.

Зверху