Відрив у дві тисячі очок. Так написано. Але я не дивився рейтинг.але відрив всього 3000
Яннік Сіннер 10880Відрив у дві тисячі очок
Ну от, а коли я то саме написав, ти мені за якогось Агассі згадав!Чем больше времени проходит – тем профессиональнее становится теннис
Стоп. Я тут це навів не в тому сенсі що згоден з цими панами, а як раз в сенсі дуже сильного лизання. Моя думка стосовно Сіннера незмінная то саме написав
Трава не його покриття. Тому скоріш за все чекатимеш вже АмерикуСіннера
Батьки Сіннера за національністю німці, у сім'ї розмовляють на австро-баварському діалекті.так і не зрозумів, хто він за національністю
А що це за зміни?Вімблдоні вболіватиму за Карлітоса
Та жодних змін, я завжди приблизно однаково вболівав за нього та Сіннера. Просто у Карлітоса на траві кращі шанси, та й у фіналі РГ доказав що розмаїтіше за Сіннера грає, хоча й перші пару годин помилявся частіше.що це за зміни?
14.04.2025 телеканал Eurosport оголосив про укладення п'ятирічної угоди з AELTC на пряму трансляцію у Великобританії фіналів чоловічого та жіночого одиночного розряду Вімблдонського турніру, а також щоденних 90-хвилинних оглядів найкращих моментів протягом усього чемпіонату Вімблдону.хто транслюватиме Вімлдон?
Певно все ж таки у нас setanta14.04.2025 телеканал Eurosport
Це не є новиною давно.перебуває у стосунках із російською тенісисткою Ганною Калінською
Якщо я не помиляюся, то Сетанта транслює Вімблдону не по каналам, а по окремій підписці.Усі можливі канали є в моєму прейлисті.