Теніс

Місто
Львів
на корті вони всираються та працюють однаково практично. Ти тут скажеш де ж 5 сетів?
Не вдавай що не розумієш про що я! В акторській професії теж дехто вс.рається понад край, а хтось не дуже, заробляючи на кілька порядків більше.
Бо заробітки там напряму пов'язані з популярністю. От і в тенісі так само бути повинно, а не як зараз, жіночий теніс в рази менш популярний за чоловічий, а всім однакові призові.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
жіночий теніс в рази менш популярний за чоловічий
Дуже субьєтвна думка, коли він дійсно буде менш популярний ось тоді за нього і не заплатять. Ніхто з функціонерів не буде давати гроші собі у збиток. Тобто зиск є.

Місто
Львів
Ніхто з функціонерів не буде давати гроші собі у збиток. Тобто зиск є
Звісно що зиск, тобто загальний прибуток з турніру є! Ось лише між гравцями він розподілюється організаторами з показовим збереженням "міжгендерної рівності".
А якщо поцікавитися спонсорськими чи то рекламними контрактами гравців - то, не сумніваюся, виявиться що там суми напряму пов'язані з популярністю, яка у більшості тенісисток нижча, аніж у тенісистів співмірних їм в рейтингу.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Клубний чемпіонат світу з футболу 2025 року - футбольний турнір, який відбудеться з 15 червня по 13 липня.
Вімблдон 2025 року проходитиме з понеділка 30 червня по неділю 13 липня.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
О 12:30 Костюк проти Наварро

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Симона Халеп проведёт свой прощальный матч 13 июня 2026 года на Sports Festival в Клуж-Напоке

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Kladoff, мені хочеться, щоб якнайшвидше був прощальний матч Аріни Сабаленки :)
Моя мрія та потаємне бажання.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, їй ще рано, ти до неї не обьєктивен. Грає вона супер, так має рухливу нервову систему, але це не відміняє природного таланту. Першими ракетками так просто не стають

Місто
Львів
хочеться, щоб якнайшвидше був прощальний матч Аріни Сабаленки
Та чого, нехай собі продовжує грати. Десь там на сході, в союзників ерефії.
Так само, як і усі інші безпрапорні, яких чомусь ще й досі продовжують пускати на міжнародні турніри цивілізованого світу.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Може вже достатньо придумувати дебільні терміни? Люди повинні розуміти проти кого воюють, і не забувати. Ніколи не забувати. Коли оце говорить коментатор міжнародного каналу, це ще раз показує наскільки наш коментар далекій від стандартів міжнародних.

Місто
Львів
Може вже достатньо придумувати дебільні терміни?
А може вже достатньо бути ватніком, який робить вигляд що не розуміє що представникам країни-агресора не місце на міжнародних спортивних змаганнях в цивілізованих країнах заходу?
Топові тенісисти далеко не бідні люди і кожен з них, хто народився в ерефії давно міг би змінити громадянство. Але ж вони того не роблять, тим самим підтримуючи агресію свого царька!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
досі продовжують пускати на міжнародні турніри цивілізованого світу.
Тому що в тенісі грають персони, які частіше за все самі себе зробили, а не країни чи федерації. Частіше за все країна для того гравця нічого не зробила та тренувальні корти він купляв сам. Це не відміняє того факту що персона може бути лайном. Ось тоді всі повинні чітко чути хто лайно і з якої країни, в не ось ці "безпрапорні" казки.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Після фіналу Ролан Гаррос ведучі каналу Євроспорт дуже журилися, що Аріна програла та засмучена. Таке враження, начебто самі програли той фінал. Мені було неприємно слухати. За Гофф менше раділи. Дуже дивно.

Місто
Львів
всі повинні чітко чути хто лайно і з якої країни, в не ось ці "безпрапорні" казки.
Ще раз. Лайном є кожен, хто відкрито не засудив агресію і не відмовися від ерефівського громадянства, маючи всі можливості це здійснити. Тобто всі оці безпрапорні тенісисти. Крапка.
І це дуже дивно що мешканець України, місто проживання якого регулярно бомблять під прапором тієї держави, який заборонили показувати на міжнародних змаганнях, називає дебільним влучне окреслення їх як "безпрапорних"!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Що таке агресор і чому на форумі є тема війни в не якоїсь там агресії? Хто розпочав військове вторгнення відомо і це не якісь там, безпрапорні. Ось тому ніколи не забувай хто і з яким прапором.

Місто
Львів
ніколи не забувай хто і з яким прапором.
Ніколи не забувай що їм заборонили демонструвати прапор країни-агресора, а також взагалі будь як згадувати про неї. І саме тому вони називаються безпрапорними! А дебільним є заперечувати це.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, тому що ведучі не повинні тягнути в спорт Політику на відміну від вас обох. Скажи мені чому російський коментар не скаже в ефірі про хохлів? Ні, не тому що так не думає, зовсім ні. Як раз тому що є стандарти роботи Євроспорт

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Скажи мені чому російський коментар не скаже в ефірі про хохлів? Ні, не тому що так не думає, зовсім ні. Як раз тому що є стандарти роботи Євроспорт
Я писав не про російських коментаторів Євроспорту. Написав про журналістів, які проводили того дня програми на каналі. Вони не росіяни. Про російських коментаторів Євроспорту нічого не хочу писати взагалі.

Місто
Львів
Скажи мені чому російський коментар не скаже в ефірі про хохлів?
Я тобі скажу. Тому що цей російськомовний коментатор - громадянин якоїсь з демократичних країн Балтії і коментує для своїх європейських співгромадян, а не для ватніків з підорасії.

Зверху