Нема чого дивуватися. Виграє Алькарас сьогодні. Без проблем. На жаль. Грає з суперниками, як кіт із мишею.
Останнє редагування:
Немає ніякого жалю, це була чудова гра!Виграє Алькарас сьогодні. Без проблем. На жаль.
Це не новина. Аматор він умовний але рівень досить пристойний. Так він поки що за межами туруПольський коментатор видав цікаву інфу.
Виявляється що Тарвет - студент американського ВУЗ-у і аматор, тому не має права заробити за цей матч більше ніж 8 тис. фунтів, хоча професіоналам за участь у другому колі виплачують понад 90 тис
Шкода. Виходить, що сьогодні Сіннер може і не зіграти, якщо попередні матчі будуть довгими за часом?последний запуск после 21:00
Звісно він же перша ракетка. Та зіграє, там дах, так що зіграє в будь якому випадкуматчі за його участю можуть бути лише на перших двох кортах? На умовний десятий корт матч не перенесуть, щоб зіграти його раніше?
До речі, Міра Андрєєва зіграла на траві вісім матчів, із яких сім програла. Моє серце радіє. Дрібниця, але приємно.Мирра Андреева
Все одно я хвилююсь і переживаю за результат.він же перша ракетка
Гра на траві це дуже особливо, дуже мало гравців вміють грати на траві в такому віці як Міра. Алькарас в цьому плані був виняткомсім програла
Це не є сенсацією на мою думку. Емма сильнішеВєроніка Кудермєтова програла Єммі Наварро
Так вона виграла щось ти наплутав.Міра Андрєєва
Я не наплутав. Така статистика була до сьогоднішнього матчу. Сьогодні Андрєєва виграла. Я дивився другий сет.Так вона виграла щось ти наплутав.
Я дуже скептичний до авансів, дівочих особливоНа жаль, все йде до того, що вона стане першою ракеткою світу за кілька років, якщо не раніше
Зараз у неї все іде в + за рік треба буде багато захищати. Тому про першу ракетку зарано.Андрєєва
Я дуже скептичний до авансів, дівочих особливо
Є в Андєєвої все, щоб стати першою ракеткою світу.Зараз у неї все іде в + за рік треба буде багато захищати. Тому про першу ракетку зарано.
Ось побачимо як вона грає не в + в під тиском захисту рейтінга, тоді поговоримоЄ в Андєєвої