Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Нема чого дивуватися. Виграє Алькарас сьогодні. Без проблем. На жаль. Грає з суперниками, як кіт із мишею.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Виграє Алькарас сьогодні. Без проблем. На жаль.
Немає ніякого жалю, це була чудова гра! :) Чого вартий лише пасінг-шот 737-го в рейтингу Тарвета за рахунку 3:3 в другому сеті, який довів трибуни чи не до оргазмістичної насолоди!
У Карлітоса в тому матчі були проблеми з форхендом, але раз вдало виконав фантастичний доволі рідкісний смеш з бекхенду.

Польський коментатор видав цікаву інфу.
Виявляється що Тарвет - студент американського ВУЗ-у і аматор, тому не має права заробити за цей матч більше ніж 8 тис. фунтів, хоча професіоналам за участь у другому колі виплачують понад 90 тис.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Польський коментатор видав цікаву інфу.
Виявляється що Тарвет - студент американського ВУЗ-у і аматор, тому не має права заробити за цей матч більше ніж 8 тис. фунтів, хоча професіоналам за участь у другому колі виплачують понад 90 тис
Це не новина. Аматор він умовний але рівень досить пристойний. Так він поки що за межами туру

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
последний запуск после 21:00
Шкода. Виходить, що сьогодні Сіннер може і не зіграти, якщо попередні матчі будуть довгими за часом?
А матчі за його участю можуть бути лише на перших двох кортах? На умовний десятий корт матч не перенесуть, щоб зіграти його раніше?

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet,
Центральный корт
15:30 🇷🇸 Новак Джокович - 🇬🇧 Даниэль Эванс
17:30 🇵🇱 Ига Швентек - 🇺🇸 Кэти Макнелли
19:00 🇮🇹 Янник Синнер - 🇦🇺 Александар Вукич

Корт 1
15:00 🇷🇺 Мирра Андреева - 🇮🇹 Лючия Бронцетти
16:30 🇰🇿 Елена Рыбакина - 🇬🇷 Мария Саккари
18:00 🇬🇧 Джек Дрейпер - 🇭🇷 Марин Чилич
Post automatically merged:

матчі за його участю можуть бути лише на перших двох кортах? На умовний десятий корт матч не перенесуть, щоб зіграти його раніше?
Звісно він же перша ракетка. Та зіграє, там дах, так що зіграє в будь якому випадку

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Kladoff, дякую.
До речі, Міра Андрєєва зіграла на траві вісім матчів, із яких сім програла. Моє серце радіє. Дрібниця, але приємно. :)
він же перша ракетка
Все одно я хвилююсь і переживаю за результат.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Вєроніка Кудермєтова програла Єммі Наварро. Польські коментатори казали: "Кудермєтова може єщо, може єщо". Вявилось, що не може.
Хочу подивитись матч Швьонтек - Макнеллі. Вболіватиму за Швьонтек на Вімблдоні.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Так вона виграла щось ти наплутав.
Я не наплутав. Така статистика була до сьогоднішнього матчу. Сьогодні Андрєєва виграла. Я дивився другий сет.
На жаль, все йде до того, що вона стане першою ракеткою світу за кілька років, якщо не раніше.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Артур Ріндеркнеш теж щойно виграв. Я дивився матч частково. На жаль, доводиться постійно перемикати з каналу на канал.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я дуже скептичний до авансів, дівочих особливо
Зараз у неї все іде в + за рік треба буде багато захищати. Тому про першу ракетку зарано.
Є в Андєєвої все, щоб стати першою ракеткою світу.
Удари по м'ячу такі різкі, як у чоловіків зазвичай. Подача потужна і точна, технічно оснащена чудово, різноманітно грає, з родзинкою, відчувається інтелект у грі. Коли дивишся, то отримуєш задоволення від її гри.
І це все – у вісімнадцять років!
На жаль.
Одного не вистачає: якби вона імігрувала до іншої країни, то я б захоплювався її грою ще більше.

Зверху