Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Та чому? Коли ми закохуємось вони самі такі і є
Так. Через призму закоханості ми хочемо бачити в людині лише хороше. А потім обов'язково настає розчарування.

у тенісному середовищі таких людей більше немає. Решта всі або з глибокими дитячими травмами та вічно перекошеними від перенапруги мордами, типу Сіннера, Циципаса чи Звєрєва
А у Алькараса – часто похмуре обличчя та розкритий рот. І особисто це мені не дуже подобається. А інтерв'ю – пустушки, з якимись дитячими думками. Можливо, він ще не вийшов із дитинства, якщо мама чи тато їздять з ним на турніри.
Як тенісист видатний, а всі інші недоліки та гідності особистого життя, зовнішності мене не цікавлять. Вони другорядні.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А у Алькараса – часто похмуре
Панове, я не знаю що ви там бачите у Карлоса, але я часто бачу не посмішку в гримасу з аскалом зубіськ
Post automatically merged:

. А інтерв'ю – пустушки, з якимись
Інтерв'ю зі щирістю не завжди гуляють разом. Бо це теж шоу
Post automatically merged:

якщо мама чи тато їздять з ним на
Тут треба розуміти що теніс в цілому дуже вартісний і важкий вид спорту. Зазвичай ідея виростити тенесиста належіть батькам, і аж ніяк не дитині це болісно та важко, батьки в цьому процесі часто закривають свої особисті травми і хочуть реалізуватися через дитину і їздять з метою побачити реалізацію саме своїх мрій а не дитини. Квітів і родинного цьомчика в цьому явищі набагато меньше ніж здається ззовні. Нажаль таке життя

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
я не знаю що ви там бачите у Карлоса, але я часто бачу не посмішку в гримасу з аскалом зубіськ
Є щось неприємне у виразі його обличчя.
І в цьому він не кращий за інших тенісистів. Такий самий, як усі, зі своїми недоліками.
Інтерв'ю зі щирістю не завжди гуляють разом. Бо це теж шоу
Про щирість нічого не можу сказати. Не знаю людину. А ось глибоких думок дорослої людини не зустрічав у його інтерв'ю. Мені хочеться помилитись.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
І щоб ви там не казали стосовно Новака, але за рішення не тягнути своїх дітей в Це, я його поважаю. Дуже мало хто так робить.

Місто
Львів
Чоловіку 22 роки, його Карлітосом називають, як у дитсадку.

він ще не вийшов із дитинства, якщо мама чи тато їздять з ним на турніри.
А тенісист з дитячим іменем "Яннік" (що значить "маленький Ян") вийшов? :D Чи то "Саша" Звєрєв? Та пес з ними, його старший та незрівняно солідніший у всьому брат "Міша" теж не вийшов? ;)
Чи може "Рафа" Надаль колись ображався що його постійно хто не попадя не "Рафаелєм" називає?

От дивуюсь я, наскільки у багатьох людях, що виросли при совку, глибоко в підкорці засіло що люба особа з осягненням дорослого віку обов'язково повинна напустити на себе "поважність", вимагати щоб до неї звертались на "ви", не кажучи вже щоб не стидатися своїх дитячих прізвиск чи зменшувальних імен!:D

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
А тенісіст з дитячим іменем "Яннік" (що значить "маленький Ян") вийшов?
Jannik Sinner. Це ім'я не має дитячої чи дорослої форми.
"Яннiк - гендерно-нейтральне ім'я єврейського походження, що означає "Бог милостивий". Воно походить від єврейського імені Йоханан, що означає «удостоєний благодаті Яхве». Прийнято вважати, що це розширення французького імені Янн або Янна, які широко використовуються у Франції та франкомовних країнах."
Можливо, є якесь єврейське коріння в сім'ї. Але це не так важливо.

Не бачу сенсу сперечатися про свої симпатії та антипатії до конкретних теніситів. Усі мають свої недоліки і не варто когось ідеалізувати.

Kladoff, який розклад матчів Вімблдону?

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Львів
SvPet, ну ви б підівчилися не перше-ліпше посилання в гуглі сприймати за правду, а шукати трохи ретельніше.

Німецьке походження

У німецькій культурі ім'я Яннік вважається зменшувальною формою імені Ян (Jannik) чи (Janik). Воно часто асоціюється з силою, мужністю та рішучістю. Воно може бути пов'язане з богом війни та перемоги - Яномусом.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Головне це гра в ім'я хай влаштовує батьків

Місто
Львів
Головне це гра в ім'я хай влаштовує батьків
100%! Просто смішно було як дописувач "за дитяче" сприймав ім'я Карлітос, на зауважуючи нічим не менш "дитячого" Янніка. :)

Ну ж цілком зрозуміло що ті імена тягнуться за ними ще з тата і мами в дитинстві.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
ну ви б підівчилися не перше-ліпше посилання в гуглі сприймати за правду, а шукати трохи ретельніше
Чим ретельнише шукати, тим більше буде тлумачень імен. І ніхто не знає, яке правильніше.
Дивився на спортивних сайтах і не знайшов Ян (Сіннер). Лише Яннік. Ян не зустрічав.
А ось ім'я Карлос поширене в Іспанії. І чомусь футболістів називають Карлосами. Ламіну Ямалю 17 років. Але його не називають Ламінчик.
Зменшувальними іменами називають тенісистів, у Бразилії - футболістів. Імовірно, так заведено в світі тенісу.

на зауважуючи нічим не менш "дитячого" Янніка
Покажіть мені, де написано його повне ім'я. Хочу побачити.

Місто
Львів
де написано його повне ім'я
Так його повне ім'я таке і є, "маленький Ян", тобто Яннік :) Мабуть, батьками так з народження було задумано щоб він по дитячому все життя залишався таким :) А він виріс і вже сам для себе не вважає за потрібне "дорослішати" ім'ям.:D

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я радий, що вона програла.
Жаль тільки, вона не має суперниць, відрив від інших величезний у рейтингу. Немає тенісистки, що стабільно виграє. Усі то виграють, то програють. Тому вона ще довго буде на першому місці.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, якщо Іга виграє 2 шолому, то не довго.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
якщо Іга виграє 2 шолому, то не довго.
Іга робить свої помилки цілими серіями. Я не проти того, щоб вона повернулася на перше місце рейтингу. Раніше Іга Швьонтек стала найкращою тенісисткою десятиліття за кількістю перемог за один сезон. Нехай повторить.

Зверху