Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
За вихід до півфіналу Вімблдону Джокович заробив 750 тисяч (?) фунтів стерлінгів, як сказав коментатор матчу. Звісно, йти треба вчасно. Але гроші він заробляє і зараз чималі.
Грошей у Джоковича вдосталь, як і у інших топів. Зараз він грає зовсім не заради грошей, як і Федерер який приходить на його гру, як там каже наш шанувальник Томаша "посереднього гравця" :)

Місто
Львів
Федерер який приходить на його гру, як там каже наш шанувальник Томаша "посереднього гравця" :)
Так У Федерера просто пожиттєві халявні квитки на турнір, тому й приходить! :D
А за гроші на трибунах були куди видатніші особистості, Лео Ді-Капріо та Рамі Малік. Причому перший, судячи з похмурної мінки під час програшів Джока, такий самий іксперд, як і Федерер!🤭

Зараз він грає зовсім не заради грошей
Все вірно, зараз він грає з-за помилкового сприйняття себе за кращого на світі гравця. Бо не вистачило клепки вчасно піти.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А хто травмований був? Я знаю про
Ти в своєму житті хоч раз тягнув м'язи внутрішньої поверхні стегна, бігав з таким? Ось тому дивись собі Томаша він сьогодні там розкаже

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Грошей у Джоковича вдосталь, як і у інших топів. Зараз він грає зовсім не заради грошей
Якщо він грає не заради грошей, а за титули, їх може вже й не бути. Можливо, що жодних змагань уже не зможе виграти. Виходить, що треба було піти вчасно?

Місто
Львів
тягнув м'язи внутрішньої поверхні стегна, бігав з таким?
Тягнув і бігав. Але бігав, змагаючися сам зі собою у передпенсійному віці. А не як той Джок, замість щоб знятися, з розтягнутими м'язами виходить на півфінал ТВШ, знаючи що покаже там з-за того ніяку гру, тобто кине на гроші усіх глядачів!

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
сприйняття себе за кращого на світі гравця. Бо не вистачило клепки вчасно піти.
Знову марення навіяний Томашем. Він не називав себе фаворитом. Досить видавати свої бажання за дійсність
Post automatically merged:

Якщо він грає не заради грошей, а за титули, їх може
Він грає щоб взяти той самий 25 шолом і тільки заради цього. В оті всі на трибунах хочуть це побачити. Коли він впевнеться що це остаточно неможливо він піде. Певно після Нью-Йорка.

Бійці не здаються НІКОЛИ

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Виходить, що треба було піти вчасно?
Якщо хоч одна людина ( наприклад Федерер) отримає задоволення від його виступу це означає він не марний

На жаль, якщо врахувати, що грає із травмою руки, то Алькарас може виграти фінал. Шкода.
Я думаю він забув вже про те падіння.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Він грає щоб взяти той самий 25 шолом і тільки заради цього. В оті всі на трибунах хочуть це побачити.
Якщо в турнірі беруть участь Сіннер та Алькарас, то ніякий 25 шолом йому вже не світить. А ті, хто хоче побачити 25 шолом Джоковича, нехай збираються на трибунах та чекають.
Тепер я зрозумів, чого він прагне.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Так У Федерера просто пожиттєві халявні квитки на турнір, тому й приходить! :D
А за гроші на трибунах були куди видатніші особистості, Лео Ді-Капріо
У нас зовсім різне відчуття що таке "видатна особа" воно і не дивно.....

Місто
Львів
людина ( наприклад Федерер) отримає задоволення від його виступу
Це тобі Федерер особисто сказав що отримав задоволення від виступу дружбана-пенсіонера? :unsure: 🤭

Гарантую що він не сказав це самому Джоковичу, бо той би миттєво послав його н.х за стібання над душевною раною від четвертого програшу Сіннеру за рік з жахливою власною грою!:ROFLMAO:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Тепер я зрозумів, чого він прагне.
Це не вдавалося нікому але ж мріяти не заборонеш

Це тобі Федерер особисто сказав що отримав задоволення від виступу дружбана-пенсіонера?
В тебе напевно є давні друзі успіхам яких ти просто радієш? Не заради чогось в просто тому що багато років їх знаєш.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я думаю він забув вже про те падіння.
Не забув. Руку не перев'язують без причини. Тим більше - праву. Зрозуміло, що є травма.
Як зіграє в матчі фіналу, нехай так і буде. Але мені хочеться виграшу.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, ось знайшов для тебе

«На данный момент я не считаю себя фаворитом против этих ребят. Думаю, фавориты – это они, оба. Но, пожалуй, мой лучший шанс против них именно здесь. Если я встречусь с одним из них или с обоими, а я надеюсь на это… Это значит, что я дойду до финала. Тогда, естественно, буду искать свою лучшую игру для победы. Думаю, у меня действительно есть шанс, в этом нет сомнений.

Мои результаты на траве, даже в прошлые годы – это свидетельство моей уверенности на этом покрытии. Я показываю очень хороший теннис в этом году. Чувствую себя отлично, уверенно. Мотивирован пройти до самого конца. Посмотрим, как будет»

Місто
Львів
ось знайшов для тебе
Дякую, не цікаво :)

Подившися на форму Сіннера у півфіналі я зовсім не здивуюся якшо він, "нетравяний" ((с) Kladoff), забере і фінал у Карлітоса. За якого я вболіватиму.
Хоча і не горюватиму якщо виграє Сіннер :)

Місто
Львів
читай ким він вважає і не кажи дурниць
А я дурниці не читаю ані на парканах, усвідомлюючи що того з трьох букв там немає, ані від Джоковича, який чого тільки не наговорить в інтерв'ю щоб сподобатися своїм вболівальникам!

Спостерігати треба за діями, а не за словами. У 2023-му осягнув пік кар'єри і не звалив, значить мізкувати не вміє. Тому що він говорить - не цікаво.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Джокович не збирається завершувати свою спортивну кар'єру цього року.
Новак Джокович: «Я планую повернутися на «Вімблдон» ще хоча б один раз» (12 липня 2025)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Звісно не планує, Надаль теж не знав про ту останню травму м'язів живота. Плани то таке

Зверху