Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Kladoff вже 30 тридцять років в цій справі, коли ти ще молодих поляцкіх панянок пощипував. Ти ж розумієш різницю між "Він мені не подобається" і "Я розумію розклад сил на фінал" чи не так? Він мені не подобається, але це не говорить про те що я не бачу коли він виграє.
Post automatically merged:

SvPet, перша ракетка зазвичай грає тільки тисячники, інколи коли потрібна форма пятисотніки. Зараз вони будуть відпочивати до серпня

Останнє редагування:
Місто
Львів
вже 30 тридцять років в цій справі, коли ти ще молодих поляцкіх панянок пощипував
Дякую за високу оцінку моїх здібностей до "пощипування", але "в тій справі" я років на 10 мінімум більше за тебе , бо ще у 1985-му дивився Беккера у Вімблдоні ;) По польському TV, антена для прийому ДМХ якого з Перемишлю стояла на даху моєї львівської банатоповерхівки.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
1. 🇧🇾 Арина Соболенко – 12420
2. 🇺🇸 Коко Гауфф – 7669
3. 🇵🇱 Ига Швёнтек – 6813 (+1)
4. 🇺🇸 Джессика Пегула – 6423 (-1)
5. 🇷🇺 Мирра Андреева – 5163 (+2)*
6. 🇨🇳 Чжэн Циньвэнь – 4803
7. 🇺🇸 Аманда Анисимова – 4470 (+5)*
8. 🇺🇸 Мэдисон Киз – 4374
9. 🇮🇹 Жасмин Паолини – 3576 (-4)
10. 🇪🇸 Паула Бадоса – 3454 (-1)

1. 🇮🇹 Янник Синнер – 12030
2. 🇪🇸 Карлос Алькарас – 8600
3. 🇩🇪 Александр Зверев – 6310
4. 🇺🇸 Тейлор Фриц – 5035 (+1)
5. 🇬🇧 Джек Дрейпер – 4650 (-1)
6. 🇷🇸 Новак Джокович – 4310
7. 🇮🇹 Лоренцо Музетти – 3350
8. 🇩🇰 Хольгер Руне – 3340
9. 🇺🇸 Бен Шелтон – 3330 (+1)*
10. 🇷🇺 Андрей Рублёв – 3110 (+4

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Подивився рейтинг чоловіків. Тепер відрив першого від другого величезний. Перше місце на кілька місяців, мабуть.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, тепер Сіннеру треба буде захищати Америку з Австралією і ще Підсумковий турнір цього року. Це означає що за ці турніри не додасться нічого,та ось втратити може. + кінець року це завжди важко. Який там відрив побачимо на початку вересня

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
У цих турнірах може набрати очки?
30 июля – 10 августа
ATP 1000. National Bank Open Presented by Rogers. Торонто, Канада (Hard)
12 – 23 августа
ATP 1000. Western & Southern Open. Цинциннати, США (Hard)

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
У цих турнірах може набрати очки?
Я вже не пам'ятаю як він грав ці турніри минулого року, та скільки очок там треба підтверджувати, тобто як мінімум повторити минулорічний результат.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я вже не пам'ятаю як він грав ці турніри минулого року
У Цинцинаті виграв 1 місце, а в Монреалі програв Рубльову чвертьфінал. Цього року замість Монреалю буде турнір у Торонто.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, ну ось теоретично може додати в Торонто.

Синнер обратился к своему боксу: «Большое спасибо моему брату. На этих выходных нет гонки Формулы-1, поэтому он здесь. Хотел бы поблагодарить команду и всех, кто приехал в этот особенный день, это многое значит для меня. Вы даёте мне столько эмоций на корте и за его пределами. Я стараюсь стать лучше и как игрок, но в первую очередь как человек»

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Большое спасибо моему брату. На этих выходных нет гонки Формулы-1, поэтому он здесь.
Я чув це інтерв'ю вчора. І брата показували. В окулярах та кепці. Окуляри такі, що із зором є проблеми, напевно.
(Щасливий брат. З дитбудинку в раші забрали до такої родини, де дуже багатий брат Яннік з'явився.)
А після інтерв'ю Сіннер та тренери обіймалися.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Саша Зверев сейчас тренируется в Академии Рафаэля Надаля на Майорке. Также Тони Надаль станет главным тренером, а Рафаэль может присоединиться к команде в роли наставника.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, так, Але я сумніваюся що це змінить самого Сашка

SvPet, Надаль, може бути, видатним гравцем, але не факт, що тренером.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
А мені це запам'яталося найбільше після Вімблдону. Матс Віландер про гру Сіннера сказав:
«Я никогда не видел, чтобы кто-то играл настолько агрессивно, как Синнер. Некоторые бьют сильнее, но никто не успевает на мяч так, чтобы отыграть его на подъеме, не дожидаясь, пока он опустится. Его теннис опережает время на пять или десять лет».

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
теннис опережает время на пять или десять лет».
Наша с тобою улюблена коментаторка свого часу пророкувала такі 10 років Дельпотро. Я сам коли побачив Дельпотро так вважав. Одначе життя не любить прогнозів....

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Наша с тобою улюблена коментаторка свого часу пророкувала такі 10 років Дельпотро
У коментарі Віландера не прогноз міститься, а констатація факту, що вже стався. На думку Віландера. Тобто це вже сталося, а не ще колись станеться. "Його (Сінера) теніс випереджає час на п'ять чи десять років."

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Карлос и Янник – главные соперники. Я просто надеюсь немного испортить им праздник. Думаю, я могу это сделать». Звєрєв

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Карлос и Янник – главные соперники. Я просто надеюсь немного испортить им праздник. Думаю, я могу это сделать». Звєрєв
28 років, діабет першого типу. Нехай спробує. Але навіть за самої ідеальної гри на два сета батарейки заряду енергією може вистачити, а на чотири-п'ять сетів - навряд чи.
Думаю, що молоді, здорові, талановиті Алькарас та Сіннер його перебігають, переб'ють, переграють, як би Звєрєв не намагався грати краще за них.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
28 років, діабет першого типу.
Ще раз тобі кажу жодна, підкреслюю жодна людина не буде грати з діабетом першого типу в теніс професійна. Так сталося що я в своєму житті багато його бачив

його перебігають
Ну це розганяють тому що в нього буде два Надалі в рукаві:)

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я зрозумів, що він сказав, щоб привернути до себе увагу, до тренера Надаля.
У тенісному світі є Звєрєв із новими величезними амбіціями з новим тренером.

Зверху