Аукціон не чув такого?
Розкинь нарешті мізками та прикинь які збори у Сетанти на трьох пострадянських бідних країнах. І що вона може запропонувати на цьому аукціоні?
Аукціон не чув такого?
Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша, а не тому що в неї пільгові контракти як нам розповідає ЛьвівськийУ мене є Setanta Sports Грузія три канали (1, 2, 3)
Припустимо на хвильку що ти дуже бідний пан, (навіть на шкарпетки нема), чи будуть тобі в магазині продавати дешевше хліб? Отож бобідних країнах.
А, так значить вона купляє на аукціоні хорошу якість зображення, а потім свідомо паскудить її?Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша
Є таке. Це правда. Особливо коли матчі АПЛ показують. Можливо, це відображається на ціні.Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша
На аукціоні купують права на трансляцію, а не якістьА, так значить вона купляє на аукціоні хорошу якість
Відкрию таємницю мені твоя думка стосовно мене не важлива. Ціни на права залежать не від країни а від кількості контенту. Колись Євроспорт Росія мав права на всі матчі повністю. Сетанта має тільки зі стадії чвертьфіналів. Це дещо різне. Ціни на підписку Євроспорту були значно дешевші в Росії не тому що ця країна бідніша за Німеччину. Тому не розповідай такого навіть Львівським бабцямповажно, раніше я був значно кращої думки про твої аналітичні здібност
А чому ж тоді ціна для мокшандії з правами на всі матчі була значно менша, ніж для Німеччини?Ціни на права залежать не від країни а від кількості контенту. Колись Євроспорт Росія мав права на всі матчі повністю...Ціни на підписку Євроспорту були значно дешевші в Росії не тому що ця країна бідніша за Німеччину.
Окрема велика угода, на виготовлення своего контенту з трансляцією на відповідних каналах Eurosport Gold, та Еurosport 4k. Там був виключно теніс з трансляцією всіх тисячників. Багаторічна угода. І тільки з початком війни вона була анульовані, а права екстрено та частково передані СетантіА чому ж тоді ціна для мокшандії з правами на всі матчі була значно менша, ніж для Німеччини?
Я кажу про абонентську плату це відкрита інформація, а відомо мені це від генерального продюсера Євроспорту на той час Російської версій, а зараз ця сама людина на тій самій посаді, але вже без додатку Росія, бо може ти нафантазував собі що Росіян усунули зі всіх посадА також звідки тобі відомо що "значно дешевше"
Так, бо в них нема справжніх 1080p навіть в додатку, але я гадаю це не пов'язано з Грузією,чи заможністю країн поширення.Якість зображення
Глянув бітрейти зі своїх халявних джерел, головне з яких - acestream. На Сетанта KZ від 1.2 до 2.74 mbps, що вкрай мало для 1080p, не дивно що картинка сильно замилена.Якість зображення - не дуже на обох каналах.