Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
У мене є Setanta Sports Грузія три канали (1, 2, 3)
Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша, а не тому що в неї пільгові контракти як нам розповідає Львівський казкар знавець
Post automatically merged:

Припустимо на хвильку що ти дуже бідний пан, (навіть на шкарпетки нема), чи будуть тобі в магазині продавати дешевше хліб? Отож бо

Місто
Львів
Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша
А, так значить вона купляє на аукціоні хорошу якість зображення, а потім свідомо паскудить її? :ROFLMAO:
Чи є якийсь інший аукціон, на якому для жебраків типу Сетанти продають спеціально спаскуджену якість?🤭

Kladoff, ну поважно, раніше я був значно кращої думки про твої аналітичні здібності!;)

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша
Є таке. Це правда. Особливо коли матчі АПЛ показують. Можливо, це відображається на ціні.
Різницю видно, коли дивишся футбол один і той же матч (чемпіонат Італії, Іспанії) на Сетантах і Eleven Sports 1 Poland 4К. Поляки молодці!

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
поважно, раніше я був значно кращої думки про твої аналітичні здібност
Відкрию таємницю мені твоя думка стосовно мене не важлива. Ціни на права залежать не від країни а від кількості контенту. Колись Євроспорт Росія мав права на всі матчі повністю. Сетанта має тільки зі стадії чвертьфіналів. Це дещо різне. Ціни на підписку Євроспорту були значно дешевші в Росії не тому що ця країна бідніша за Німеччину. Тому не розповідай такого навіть Львівським бабцям

Місто
Львів
Ціни на права залежать не від країни а від кількості контенту. Колись Євроспорт Росія мав права на всі матчі повністю...Ціни на підписку Євроспорту були значно дешевші в Росії не тому що ця країна бідніша за Німеччину.
А чому ж тоді ціна для мокшандії з правами на всі матчі була значно менша, ніж для Німеччини? :D
А також звідки тобі відомо що "значно дешевше", якщо сам же й казав що комерційна таємниця хто скільки платить?🤭

Мокшаньскої ср.ні передивився, яку й тут постійно перепощуєш?

А ще залишилося не розтлумаченим тобою, чому Сетанта транслює в якості, нижчою за європейську, і це, як ти стверджував, має вплив на ціну? Тобто вони одночасно на "аукціоні" заплатили за дешеві права транслювати лише з чвертьфіналу ще у паскудній якості?
Це був жебрацький аукціон виключно для Сетанти? :ROFLMAO:

Тільки прошу, напиши лише тут, а своїм дніпровським дідусям того не розказуй! Щоб за казкарство тебе не побили ;)

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Не сперечайтесь, будь ласка. Якість зображення на Сетантах не найкраща. М'яко кажучи.
Дивився сьогодні вранці повтор матчу Вімблдону Сіннер - Алькарас на ізраїльському каналі 5 Sport 4K. Там картинка ідеальна.
На тому каналі показують теніс. Але я не розумію мови.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А чому ж тоді ціна для мокшандії з правами на всі матчі була значно менша, ніж для Німеччини?
Окрема велика угода, на виготовлення своего контенту з трансляцією на відповідних каналах Eurosport Gold, та Еurosport 4k. Там був виключно теніс з трансляцією всіх тисячників. Багаторічна угода. І тільки з початком війни вона була анульовані, а права екстрено та частково передані Сетанті
Post automatically merged:

А також звідки тобі відомо що "значно дешевше"
Я кажу про абонентську плату це відкрита інформація, а відомо мені це від генерального продюсера Євроспорту на той час Російської версій, а зараз ця сама людина на тій самій посаді, але вже без додатку Росія, бо може ти нафантазував собі що Росіян усунули зі всіх посад

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На всіх каналах Сетанта зображення не найкращої якості. Починаючи з Ірландії. Не знаю, чому так. Але теніс можна подивитися. І це вже чудово.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На Setanta Sports 1 Казахстан наразі - теніс у прямому ефірі. Бублік грає. Мєтрєвєлі коментує.
І на Polsat Sport 3 - цей же матч. Якість зображення - не дуже на обох каналах.

Місто
Львів
Якість зображення - не дуже на обох каналах.
Глянув бітрейти зі своїх халявних джерел, головне з яких - acestream. На Сетанта KZ від 1.2 до 2.74 mbps, що вкрай мало для 1080p, не дивно що картинка сильно замилена.
На Polsat-і бітрейт близько 5 mbps, значно краще показує, якщо у вас так само як на Сетанті, значить їхній потік переобтискають пірати, яких ви оплачуєте по долару в місяць.
А найкращий бітрейт на болгарському MAX Sport 3 HD, який теж той матч транслює, там до 8 mbps доходить, відповідно й картинка близька до ідеалу.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
magodzec, на Polsat Sport Premium 4 – той самий матч. Картинка класна!
(А на Polsat Sport 3 (без преміум) навіть мильний логотип каналу. На інших польських каналах - нормальні логотипи.
Вперше таке бачу.)

Останнє редагування:
Місто
Волинь
Джерело Polsat каналів для acestream - супутник. В принципі там половина каналів - супутник джерело, є канали які стискають, деякі не чіпають і потік з супутника оригінальний

Зверху