Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
У мене є Setanta Sports Грузія три канали (1, 2, 3)
Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша, а не тому що в неї пільгові контракти як нам розповідає Львівський казкар знавець
Post automatically merged:

Припустимо на хвильку що ти дуже бідний пан, (навіть на шкарпетки нема), чи будуть тобі в магазині продавати дешевше хліб? Отож бо

Місто
Львів
Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша
А, так значить вона купляє на аукціоні хорошу якість зображення, а потім свідомо паскудить її? :ROFLMAO:
Чи є якийсь інший аукціон, на якому для жебраків типу Сетанти продають спеціально спаскуджену якість?🤭

Kladoff, ну поважно, раніше я був значно кращої думки про твої аналітичні здібності!;)

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Так у Сетанти не найкраща якість зображення, ось чому вона дещо дешевша
Є таке. Це правда. Особливо коли матчі АПЛ показують. Можливо, це відображається на ціні.
Різницю видно, коли дивишся футбол один і той же матч (чемпіонат Італії, Іспанії) на Сетантах і Eleven Sports 1 Poland 4К. Поляки молодці!

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
поважно, раніше я був значно кращої думки про твої аналітичні здібност
Відкрию таємницю мені твоя думка стосовно мене не важлива. Ціни на права залежать не від країни а від кількості контенту. Колись Євроспорт Росія мав права на всі матчі повністю. Сетанта має тільки зі стадії чвертьфіналів. Це дещо різне. Ціни на підписку Євроспорту були значно дешевші в Росії не тому що ця країна бідніша за Німеччину. Тому не розповідай такого навіть Львівським бабцям

Місто
Львів
Ціни на права залежать не від країни а від кількості контенту. Колись Євроспорт Росія мав права на всі матчі повністю...Ціни на підписку Євроспорту були значно дешевші в Росії не тому що ця країна бідніша за Німеччину.
А чому ж тоді ціна для мокшандії з правами на всі матчі була значно менша, ніж для Німеччини? :D
А також звідки тобі відомо що "значно дешевше", якщо сам же й казав що комерційна таємниця хто скільки платить?🤭

Мокшаньскої ср.ні передивився, яку й тут постійно перепощуєш?

А ще залишилося не розтлумаченим тобою, чому Сетанта транслює в якості, нижчою за європейську, і це, як ти стверджував, має вплив на ціну? Тобто вони одночасно на "аукціоні" заплатили за дешеві права транслювати лише з чвертьфіналу ще у паскудній якості?
Це був жебрацький аукціон виключно для Сетанти? :ROFLMAO:

Тільки прошу, напиши лише тут, а своїм дніпровським дідусям того не розказуй! Щоб за казкарство тебе не побили ;)

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Не сперечайтесь, будь ласка. Якість зображення на Сетантах не найкраща. М'яко кажучи.
Дивився сьогодні вранці повтор матчу Вімблдону Сіннер - Алькарас на ізраїльському каналі 5 Sport 4K. Там картинка ідеальна.
На тому каналі показують теніс. Але я не розумію мови.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
А чому ж тоді ціна для мокшандії з правами на всі матчі була значно менша, ніж для Німеччини?
Окрема велика угода, на виготовлення своего контенту з трансляцією на відповідних каналах Eurosport Gold, та Еurosport 4k. Там був виключно теніс з трансляцією всіх тисячників. Багаторічна угода. І тільки з початком війни вона була анульовані, а права екстрено та частково передані Сетанті
Post automatically merged:

А також звідки тобі відомо що "значно дешевше"
Я кажу про абонентську плату це відкрита інформація, а відомо мені це від генерального продюсера Євроспорту на той час Російської версій, а зараз ця сама людина на тій самій посаді, але вже без додатку Росія, бо може ти нафантазував собі що Росіян усунули зі всіх посад

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На всіх каналах Сетанта зображення не найкращої якості. Починаючи з Ірландії. Не знаю, чому так. Але теніс можна подивитися. І це вже чудово.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На Setanta Sports 1 Казахстан наразі - теніс у прямому ефірі. Бублік грає. Мєтрєвєлі коментує.
І на Polsat Sport 3 - цей же матч. Якість зображення - не дуже на обох каналах.

Місто
Львів
Якість зображення - не дуже на обох каналах.
Глянув бітрейти зі своїх халявних джерел, головне з яких - acestream. На Сетанта KZ від 1.2 до 2.74 mbps, що вкрай мало для 1080p, не дивно що картинка сильно замилена.
На Polsat-і бітрейт близько 5 mbps, значно краще показує, якщо у вас так само як на Сетанті, значить їхній потік переобтискають пірати, яких ви оплачуєте по долару в місяць.
А найкращий бітрейт на болгарському MAX Sport 3 HD, який теж той матч транслює, там до 8 mbps доходить, відповідно й картинка близька до ідеалу.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
magodzec, на Polsat Sport Premium 4 – той самий матч. Картинка класна!
(А на Polsat Sport 3 (без преміум) навіть мильний логотип каналу. На інших польських каналах - нормальні логотипи.
Вперше таке бачу.)

Останнє редагування:
Місто
Волинь
Джерело Polsat каналів для acestream - супутник. В принципі там половина каналів - супутник джерело, є канали які стискають, деякі не чіпають і потік з супутника оригінальний

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
На каналах Setanta Sports завжди був невеликий бітрейт навіть під час прямих трансляцій. Кращий, що я бачив, - 8 – 12 Мбіт/с. Але, зазвичай, ще менше. На телевізорі Sony 42" - нормальне зображення.
Сподіваюся, що турнір у Торонто, Цинциннаті, відкритий чемпіонат США з тенісу покаже Setanta Sports Молдова. На тому каналі показують усе, чого немає навіть на Setanta для інших регіонів.
Чекаю на тенісний турнір 30 липня – 10 серпня, ATP 1000. National Bank Open Presented by Rogers. Торонто, Канада (Hard). Різниця часу - сім годин. До нічних трансляцій готовий.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Перші дві ракетки світового рейтингу, італієць Яннік Сіннер та іспанець Карлос Алькарас, пропустять майбутній Мастерс у Торонто, який відбудеться з 26 липня по 7 серпня. Також на турнірі не зіграють Джек Дрейпер (5, Велика Британія) та Новак Джокович (6, Сербія).
Про це повідомляє офіційний сайт АТР-туру.
А я так чекав на цей турнір.

Зверху