Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Я сподіваюся, що буде хоч мінімум чотири сети, а не три. П'ять – було б ідеально.
Глядачі там дивні. Дуже голосно кричать. Своїм криком підтримки Анісімової можуть їй завадити.
В среднем турнир в смешанном разряде на ESPN посмотрели 273 тысячи зрителей — это лишь на 5% больше, чем в 2024 году (261 тысяча человек).
Шоу з мікстом не злетіло
Post automatically merged:
Ну что сказать о его сильных и слабых сторонах… У Янника не так уж много сильных сторон, да? У него полно слабостей в игре ... В некоторые моменты он просто недосягаем. Честно говоря, в следующем матче я буду сосредоточен не столько на нем, сколько на себе. Мне нужно играть в хороший теннис. Мне нужно сыграть еще лучше, чем в четвертьфинале, вне зависимости от того, какой тактический план я выберу. Нужно показывать высочайший уровень. Другого выхода нет»
Тепер головне для мене, щоб ніч була спокійною та дочекатися матчу Сіннера.
Закінчувати Джоковичу кар'єру гравця чи ні – його особиста справа. Ще може заробити багато грошей за участь у півфіналах. Фінали вже не світять і їх не буде.
Kladoff, як на мене, то другий півфінал був дуже цікавим. У другому сеті із Сіннером щось трапилося. Викликали лікаря. Після надання допомоги поза кортом знову грав добре. Щоправда, з першою подачею в Янніка є величезні проблеми.
Грали три з половиною години. Я дивився весь матч повністю. Не можна було відірватися. Глядачі часто кричали від захоплення гарною грою.
Після Матчу Сіннер сказав, що в нього все гаразд. І він вийшов у фінал, щоб перемогти та виграти турнір.
Джокович: К сожалению, после второго сета у меня просто закончились силы. Думаю, моей энергии хватило, чтобы бороться с ним и выдерживать его ритм только два сета. А потом я выдохся, а он продолжал.
Можливо, Джоковичу настав час закінчувати грати в теніс на професійному рівні та брати участь у змаганнях.
У Сіннера під час матчу були м'язові проблеми із животом. Сподіваюся, що вони пішли назавжди і не повернуться.
Організатори турніру могли обидва фінальні тенісні матчі поставити на однаковий час, оскільки вони відбудуться не в один день. І обидва фінали будуть транслювати на Європу зокрема. Але чомусь матчі відбудуться не в один час. Жіночий матч Європа зможе подивитися пізно вночі, а чоловічий – ні. Так, можливо, неділя – не робочий день на відміну від понеділка. Але й у неділю багато людей не сплять до обіду.
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.