Я сподіваюся, що буде хоч мінімум чотири сети, а не три. П'ять – було б ідеально.Я дуже чекаю перший полуфинал, хоча зовсім не факт що він буде цікавий
Глядачі там дивні. Дуже голосно кричать. Своїм криком підтримки Анісімової можуть їй завадити.
Я сподіваюся, що буде хоч мінімум чотири сети, а не три. П'ять – було б ідеально.Я дуже чекаю перший полуфинал, хоча зовсім не факт що він буде цікавий
П'ять Джоковіч не витримає, тому максимум 4. П'ять – було б ідеально
анісімова грала 3 години, багатенько для жінок. Думаю, навіть весь стадіон підтримки не допоможе, десь 6-4, 6-22:1 вірогідніше
Я обираю теніс. У футболі результат уже відомий. Іноді перемикатиму, коли будуть паузи.ти що обираєш Карлоса, чи футбол?
38 років нікуди не діти пора завершуватита без шансів на виграш
Якщо це пошкодження черевних м'язів то це може бути дуже важка травмам'язові проблеми
Як правило 38 років це межа.Можливо, Джоковичу настав час закінчувати грати в теніс на професійному рівні та брати участь у змаганнях.
Подивимося, сподіваюся, що все обійдеться і травми не буде.Якщо це пошкодження черевних м'язів то це може бути дуже важка травма
Це дивно, бо завжди було пізніше.зробили з 21
Організатори турніру могли обидва фінальні тенісні матчі поставити на однаковий час, оскільки вони відбудуться не в один день. І обидва фінали будуть транслювати на Європу зокрема. Але чомусь матчі відбудуться не в один час. Жіночий матч Європа зможе подивитися пізно вночі, а чоловічий – ні. Так, можливо, неділя – не робочий день на відміну від понеділка. Але й у неділю багато людей не сплять до обіду.Це дивно, бо завжди було пізніше.