Матчі будуть на ютубі СетантиBillie Jean King Cup
Це давно відомо, він давній Веган і не тільки. В цілому це людина спеціфічна в багатьох питанняхТаке прочитав: Джокович страждає непереносимістю глютена і не може його вживати.
Цукровий діабет деяких це фікція, в ось у молодого Джоковича дійсно спостерігалися проблеми з диханнямцукровому діабеті
Професійний спорт це аж ніяк не про здоров'я. Якщо ти вирішив бігати зранку, це додасть тобі здоров'я? Безперечно. А якщо тобі спаде на думку заробити на своїх міцних ногах то вже ні. Професійний спортсмен, це хронічно хвора людина. Суглоби, стегна, зап'ястя, нервова система і ціломуспортсмени є ідеально здоровими
Це про менеце хронічно хвора людина. Суглоби, стегна, зап'ястя, нервова система
Але я не професійнийПрофесійний спортсмен,
Борис як на мене забагато лялякає, це ще було помітно під час його співробітництва з Новаком. Кехілл це більше про ментальне становлення ніж про фізику.Борис Беккер
Інколи грають, особливо коли біль був сильний, то ця річ психологічно заспокоює. Поки в мене цей нарукавник боліти не буде. Десь так.не грають тенісисти в нарукавниках
Оновлення гри, та зміна тренера це далеко не завжди про перемоги. Осака маючи 4 шолома закінчила співробітництво з Сашей Бажаним й.... більше ніколи не змогла грати на тому рівні. На той момент це було дуже не очікувано, бо по грі я вважав що вона буде домінувати довгі роки. Джоковіч закінчив з Бекером і різко вилетів з 10 захопившись гуру, сектами і різними практиками. На той момент це було сенсаційно. До чого я? Прихильникам Сіннера треба бути готовими до всього.з новим тренером та оновленою грою
Насправді ще в цьому році для Сінера важливі Шанхай, та підсумковий турнір. Там багато очок захищати. В цілому Сіннеру до кінця сезону захищати 2830, Карллсу 1000.на турнірах 2026 року
Тим цікавішим буде наступний сезон. А поки що перебуваю в очікуванні новин, хто буде тренером Янніка.Прихильникам Сіннера треба бути готовими до всього
Для мене головне, щоби ці турніри не виграв Алькарас. Сподіваюся, що Звєрєв допоможе здійснити цю мрію.Насправді ще в цьому році для Сінера важливі Шанхай, та підсумковий турнір. Там багато очок захищати
Карлітос збереже свою першість 100%!В цілому Сіннеру до кінця сезону захищати 2830, Карллсу 1000.
Так. Гадаю навіть до Парижу збережеКарлітос збереже свою першість 100%!
Я сумніваюся, що, перебуваючи у фізичній формі, як в останніх двох матчах, він зможе щось виграти цього тенісного сезону.а ось набрати Сіннер може цього сезону в Парижі це тисячник, там все піде в плюс, бо в тому році він його не грав
Якщо віртуально пошукати та припустити, хто може стати новим тренером Янніка, чи є зараз вільні, не зайняті роботою серед тренерів, які мають високі здобутки з підопічними тенісистами чоловіками в одиночному розряді?Оновлення гри, та зміна тренера це далеко не завжди про перемоги