Теніс

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Kladoff, я чекаю на турнір у Шанхаї, Китай. Рахую кількість днів, що залишилися до початку. Дев'ятнадцять. Різниця часу зручна – шість годин: якщо там уже пізній вечір, то в нас ще середина дня.
Сподіваюся побачити Еммочку на турнірах перед Шанхаєм.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🇬🇷 Новак Джокович переехал с семьёй в пригород Афин и даже записал там детей в частную англоязычную школу – об этом пишут греческие издания последние несколько дней
Post automatically merged:

Скоріш за все ховається від податків

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Таке прочитав: Джокович страждає непереносимістю глютена і не може його вживати.

Якщо тікає від податків, то все одно знайдуть та заплатить усе.
Але, можливо, там клімат більш підходить для когось із родини.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Таке прочитав: Джокович страждає непереносимістю глютена і не може його вживати.
Це давно відомо, він давній Веган і не тільки. В цілому це людина спеціфічна в багатьох питаннях

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я думав, що при такому захворюванні, як і при цукровому діабеті, неможливо досягти високих результатів у спорті. І в тенісі – зокрема.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
А я думав, що всі спортсмени є ідеально здоровими людьми.
Серб Новак Джокович розповів, що страждав від алергічної астми з дитинства. "У мене були проблеми з диханням, щось на зразок легкої форми астми, задуха ночами. Це тривало відтоді, як мені виповнилося сім років, і набувало все більш серйозного обороту. Однією з найважливіших частин вирішення проблеми стала дієта. Я перестав вживати глютен, молочні продукти та рафінований цукор. Це позбавило мене алергії та інших проблем"
Я в шоці.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
спортсмени є ідеально здоровими
Професійний спорт це аж ніяк не про здоров'я. Якщо ти вирішив бігати зранку, це додасть тобі здоров'я? Безперечно. А якщо тобі спаде на думку заробити на своїх міцних ногах то вже ні. Професійний спортсмен, це хронічно хвора людина. Суглоби, стегна, зап'ястя, нервова система і цілому

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я хотів би, щоб тренером Сіннера замість Даррена Кехілла став Борис Беккер. Якщо це можливо, і Борис нічим - ніким не зайнятий. Даррена Кехілла не буде в новому сезоні. Яннік сказав про це після фіналу US Open. Так шкода. Але, можливо, це на краще.
Я дивився повністю всі матчі Сіннера на US Open. У другому сеті гри з Феліксом зникла нормальна сила удару, подача була вже з меншою швидкістю, м'ячі полетіли повз корт. Після медичної допомоги насилу обіграв Фелікса. Але проблеми з ударом та подачею залишилися у фіналі, хоч він і не говорить про це. Та й не грають тенісисти в нарукавниках, якщо все чудово і травм немає.
Чекаю Сіннера в новому тенісному сезоні здоровим, з новим тренером та оновленою грою. Мені хочеться побачити багато яскравих перемог Янніка на турнірах 2026 року.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Борис як на мене забагато лялякає, це ще було помітно під час його співробітництва з Новаком. Кехілл це більше про ментальне становлення ніж про фізику.
не грають тенісисти в нарукавниках
Інколи грають, особливо коли біль був сильний, то ця річ психологічно заспокоює. Поки в мене цей нарукавник боліти не буде. Десь так.

з новим тренером та оновленою грою
Оновлення гри, та зміна тренера це далеко не завжди про перемоги. Осака маючи 4 шолома закінчила співробітництво з Сашей Бажаним й.... більше ніколи не змогла грати на тому рівні. На той момент це було дуже не очікувано, бо по грі я вважав що вона буде домінувати довгі роки. Джоковіч закінчив з Бекером і різко вилетів з 10 захопившись гуру, сектами і різними практиками. На той момент це було сенсаційно. До чого я? Прихильникам Сіннера треба бути готовими до всього.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
на турнірах 2026 року
Насправді ще в цьому році для Сінера важливі Шанхай, та підсумковий турнір. Там багато очок захищати. В цілому Сіннеру до кінця сезону захищати 2830, Карллсу 1000.

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Прихильникам Сіннера треба бути готовими до всього
Тим цікавішим буде наступний сезон. А поки що перебуваю в очікуванні новин, хто буде тренером Янніка.
Насправді ще в цьому році для Сінера важливі Шанхай, та підсумковий турнір. Там багато очок захищати
Для мене головне, щоби ці турніри не виграв Алькарас. Сподіваюся, що Звєрєв допоможе здійснити цю мрію.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Карлітос збереже свою першість 100%!
Так. Гадаю навіть до Парижу збереже

SvPet, а ось набрати Сіннер може цього сезону в Парижі це тисячник, там все піде в плюс, бо в тому році він його не грав.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
а ось набрати Сіннер може цього сезону в Парижі це тисячник, там все піде в плюс, бо в тому році він його не грав
Я сумніваюся, що, перебуваючи у фізичній формі, як в останніх двох матчах, він зможе щось виграти цього тенісного сезону.
Бажаю Янніку залікувати травми, зустріти свого тренера та йти з ним до перемог у новому сезоні. А я постараюся подивитися всі його матчі від початку до кінця з надією радіти яскравим та соковитим перемогам!

Місто
Львів
Бажаю Карлітосу завжди залишатися номером один у світі і кожного разу перемагати Сіннера у їхніх майбутніх двобоях!

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Оновлення гри, та зміна тренера це далеко не завжди про перемоги
Якщо віртуально пошукати та припустити, хто може стати новим тренером Янніка, чи є зараз вільні, не зайняті роботою серед тренерів, які мають високі здобутки з підопічними тенісистами чоловіками в одиночному розряді?

Зверху