Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🇮🇹 Янник Синнер выиграл 26 сетов подряд на Мастерсах – он побил рекорд 🇷🇸 Новака Джоковича 🔥

Прошедшей ночью итальянец спокойно разобрался с 🇫🇷 Корентеном Муте в 1/16 финала Майами – 6:1, 6:4.

Янник продлил серию из победных сетов на турнирах этой категории до 26 – это новый рекорд. Предыдущий принадлежал Новаку Джоковичу, который в 2016 году выиграл 24 сета подряд.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Чекаю на сьогоднішній матч після 22:00. Яннік Сіннер - Алекс Міккелсен. 🎾❤️

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Мбоко стала першою тенісисткою, яка виграла вирішальний сет з рахунком 6:0 на «тисячнику» в Майамі проти тенісистки з топ-10 з того часу, як Серена Вільямс у фіналі змагання у 2013 році перемогла Марію Шарапову (4:6, 6:3, 6:0).
Гадаю нічого цікавого не буде
Якщо нічого цікавого не буде, то далі Сіннеру доведеться грати зі Звєрєвим.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🇪🇸 По ходу мадридского «Мастерса» игроки будут готовится к матчам на домашнем стадионе «Реала» «Сантьяго Бернабеу»

На арене развернут несколько грунтовых кортов .

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, чи зможе Френсіс Тіафо зупинити Сіннера в Маямі, вигравши сьогодні матч?

«Уявляю можливі сценарії». Сіннер — про бажання повернутися на перший рядок рейтингу.
І це може статися в квітні – травні. У чоловіків із першим рядком у рейтингу якось цікавіше, ніж у жінок.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
чи зможе Френсіс Тіафо
Ні, у нього не той рівень гри
Post automatically merged:

може статися в квітні – травні.
Тому що в цей час у Сінера все буде в +. Торік він не грав.
Post automatically merged:

Але з іншого боку це грунт, тому не все так просто.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
А в жінок у тенісі все дуже сумно для мене на вершині рейтингу. Одна Сабаленка беззмінно панує на першому рядку. Немає гідних суперниць, немає конкуренції, немає другого претендента на перший рядок рейтингу.
І моя печаль ускладнюється тим, що я її, як людину і жінку, терпіти не можу.
Чекаю, коли її панування над іншими тенісистками скінчиться.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
SvPet, в жіночому тенісі дуже часто панування закінчуються одруженням. Можливо вже скоро. Насправді у жінок теж є на що подивитися. Рибакіна досить рівно грає з Сабалєнкою, Гауф яка веде боротьбу зі своєю подачею, низка інших цікавих гравчинь. Головне не дуже зациклюватися на рейтингу. На першому місці гра а не цифри

Зверху