Теніс

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Стефанос Циципас высказался о своей связи с Россией и ее культурой

🇬🇷 «Для меня Россия – половина моей жизни. Моя мама научила меня разговаривать по-русски, и я всегда хотел быть близок к этой культуре. Почти все свое детство я смотрел фильмы на русском языке. Много было подобных моментов, связанных с Россией.

Также я очень люблю московский ⚽️ Спартак, ведь мой дед много лет играл за этот клуб»

Напомним, дедушкой грека является легенда советского футбола, олимпийский чемпион – 1956 Сергей Сальников.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Олександр Звєрєв у 10-й раз за свою кар'єру вийшов у півфінал ґрунтового «Мастерса».
Таким чином, Звєрєв став четвертим гравцем в історії за кількістю виходів до 1/2 фіналу на ґрунтових «Мастерсах». 37 разів до цієї стадії добиралися Рафаель Надаль, 28 – Новак Джокович, а Роджер Федерер – 19.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, я подивився всі чотири матчі з Монтьє-Карло сьогоднішніх від початку до кінця кожен.
Напевно, добре, що Вошеро обіграв Де Міноура, тому що Алекс програє Карлосу, як завжди, без сумніву.
.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Вошеро теж програє. Вже чекаю на фінал Карлоса й Сінера

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Вошеро теж програє. Вже чекаю на фінал Карлоса й Сінера
Це зрозуміло, що Валентен програє. Але Алекс жодного матчу не виграв у Алькараса. А тут – домашня рідна арена, підтримка глядачів.
Не вірите, що Звєрєв може обіграти Сіннера?
Я лишаю місце для сенсації. Так цікавіше.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
У чвертьфінальному поєдинку тисячника в Монако Алькарас здобув 300-ту перемогу в кар'єрі за 367 матчів.
Він перевершив показники Великої трійки: Рафаель Надаль досягав такого показника перемог за 373 матчі, Новак Джокович – 398, Роджер Федерер – 416.
Іспанець посідає третє місце за таким показником, як і Джон Макінрой.
Швидше такого результату досягли лише Род Лейвер – 300 перемог за 355 матчів і Джиммі Коннорс – 300 перемог за 363 поєдинки.
Іван Лендл – 300 перемог за 373 матчі
Борис Беккер – 300 перемог за 374 матчі
Стен Сміт – 300 перемог за 379 матчів
Ілля Настас – 300 перемог за 380 матчів
Артур Еш – 300 перемог за 382 матчі
Матс Віландер – 300 перемог за 384 матчі
Яннік Сіннер – 300 перемог за 384 матчі

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Сетка WTA 500 в Штутгарте

Возможные ЧФ по посеву
🇰🇿 Рыбакина – 🇮🇹 Паолини
🇵🇱 Швёнтек – 🇷🇺 Андреева
🇷🇺 Александрова – 🇺🇦 Свитолина
🇨🇿 Мухова – 🇺🇸 Гауфф

• Действующая чемпионка – Алёна Остапенко, в первом круге сыграет с Миррой

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
"Я з нетерпінням чекаю матчу з Карлосом. Це ті матчі, для яких я тренуюсь. Те, заради чого встаю вранці. Відмінно буде зіграти хоча б один матч проти нього перед "Ролан Гаррос". Це точно буде великим випробуванням для мене. У той же час мені нічого втрачати. Вихід у фінал тут означає для мене дуже багато. Намагатимуся викластися на максимум завтра в останній день. Зараз найважливіше – відпочити. Завтра буде тяжкий день", - сказав Сіннер в інтерв'ю на корті.

Чекаю також з нетерпінням завтрашній фінал у Монте-Карло.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Kladoff, подивимося, як складеться фінальний матч. Якщо Яннік виграє, то я буду завтра найщасливішим у світі його вболівальником.
Для Алькараса ґрунтове покриття як рідне і таке, на якому він грає з дитинства. Перевага на ґрунті у нього є, мабуть. Хоча сьогодні й учора в матчах наробив помилок багато.

Зверху