Сіннер став чемпіоном змагань у Мадриді. Для нього це п'ятий титул поспіль на турнірах цієї категорії. Він побив рекорд серба Новака Джоковича та іспанця Рафаеля Надаля, які мали серію з чотирьох виграних «Мастерсів».
«Це має велике значення. У той же час, як завжди казав, не можу порівнювати себе з Рафою, Роджером, Новаком. Те, що вони зробили, це неймовірно. Граю не заради цих рекордів, чи взагалі не заради рекордів. Граю за себе, за свою команду, бо вони знають, що стоїть за цим. А ще за свою сім'ю, знаєте, тому що моя сім'я, незважаючи на мої успіхи, ніколи не змінювала свого відношення до мене. Вони прості батьки, і я почуваюся в повній безпеці поруч із ними. Вдома ми ніколи не говоримо про теніс, розумієте, тож у нас прекрасні стосунки. Це справді просто я і батьки. Так, звичайно, є відмінні результати. Але за цим стоїть багато дисципліни, багато жертв. Є також щоденні ритуали, яких дотримуюсь. Крім того, я перший, хто має бути готовим до пробудження вранці. Мені подобається сам процес. Подобається створювати для себе найкращі умови, щоб бути найкращою версією себе. Не граю заради інших рекордів. Як я вже сказав, те, що робили інші гравці у минулому, те, що Новак робить досі, - це щось неймовірне. Не можу порівнювати себе з ними», - сказав Сіннер на прес-конференції.
Напевно, він дисциплінований, працьовитий, розумний тенісист. Постійно прогресує, покращуючи свою гру.
А я чекаю на нові рекорди від Янніка.