Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Марта Костюк уперше в кар'єрі підніметься на 15-й рядок рейтингу WTA після перемоги у фіналі «тисячника» в Мадриді. У фіналі турніру Костюк обіграла Мірру Андрєєву з рахунком 6:3, 7:5.

Марта залишається непереможеною у грунтовому сезоні, здобувши 12 перемог поспіль, це найдовша серія в її кар'єрі.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Ну що подивимось, чи зможе сьогодні Саша, за відсутності Альккараса влаштувати Дискотеку.....

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Сьогодні, 3 травня, пройде фінальний матч турніру серії "Мастерс" у Мадриді (Іспанія) між першою ракеткою світу італійським тенісистом Янніком Сіннером і німцем Олександром Звєрєвим, який займає третій рядок рейтингу АТР. Зустріч розпочнеться не раніше 18:00 за київським часом.
"Мені потрібно зіграти у дуже хороший теніс, щоб була хоч якась можливість перемогти. Знаю, що здатний це зробити, викладуся на повну в неділю", - наводить слова Звєрєва Punto de Break.
Суперники цього сезону вже грали разом на "Мастерсах", але на півфінальних стадіях турнірів. У всіх трьох зустрічах перемогу здобув Сіннер.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Сьогодні у Мадриді температура повітря - не більше 20 градусів та дощ. Тож спеки немає і вона не завадить обом тенісистам.
І відпочинку було по дві доби перед фіналом у кожного.
Напевно, сьогодні втоми не має бути в обох або вона малоймовірна, хоча, можливо, вже накопичилася від великої кількості матчів за короткий період.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Так, певно, закриють дах над кортом, якщо буде дощ. Декілька днів тому вже були матчі під дахом на центральній арені.

"Досі Яннік був неймовірний. Я спостерігав за ним цього тижня. Коли від нього вимагають максимум, він його дає. Що я помітив - це використання вкорочених ударів, щоб витягувати суперників вперед, готовність йти в атаку. І він майже завжди вибирає правильне рішення, навіть якщо не завжди ідеально його виконує", - наводить слова Грега Руседскі Punto De Break.

До речі, Звєрєв також використовує багато вкорочених в останніх матчах.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Якщо так будуть грати в Парижі, це зовсім не цікаво.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Яннік Сіннер став чемпіоном «Мастерса» у Мадриді, розгромивши Олександра Звєрєва

Яннік Сіннер виграв п'ятий "Мастерс" поспіль. Він побив рекорд серба Новака Джоковича та іспанця Рафаеля Надаля, які мали серію з чотирьох виграних «Мастерсів».

«Насамперед приношу величезні вибачення за фінал. Це був не мій найкращий день. Сподіваюся, за тиждень… Можливо, на «Ролан Гаррос» буде шанс», - сказав Звєрєв під час нагородження.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Якщо так будуть грати в Парижі, це зовсім не цікаво.
Джокович заявився на турнір у Римі. Це вже цікаво. Напевно, буде в сітці Звєрєва. А з Янніком лише у фіналі зможе перетнутися.
Жеребкування відбудеться завтра.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🤯Яннику Синнеру осталось выиграть только 🇮🇹Рим, чтобы в 24 года собрать «Золотой мастерс»...

До него это сделал только 🇷🇸Новак Джокович в 31 год!!!

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Сіннер став чемпіоном змагань у Мадриді. Для нього це п'ятий титул поспіль на турнірах цієї категорії. Він побив рекорд серба Новака Джоковича та іспанця Рафаеля Надаля, які мали серію з чотирьох виграних «Мастерсів».
«Це має велике значення. У той же час, як завжди казав, не можу порівнювати себе з Рафою, Роджером, Новаком. Те, що вони зробили, це неймовірно. Граю не заради цих рекордів, чи взагалі не заради рекордів. Граю за себе, за свою команду, бо вони знають, що стоїть за цим. А ще за свою сім'ю, знаєте, тому що моя сім'я, незважаючи на мої успіхи, ніколи не змінювала свого відношення до мене. Вони прості батьки, і я почуваюся в повній безпеці поруч із ними. Вдома ми ніколи не говоримо про теніс, розумієте, тож у нас прекрасні стосунки. Це справді просто я і батьки. Так, звичайно, є відмінні результати. Але за цим стоїть багато дисципліни, багато жертв. Є також щоденні ритуали, яких дотримуюсь. Крім того, я перший, хто має бути готовим до пробудження вранці. Мені подобається сам процес. Подобається створювати для себе найкращі умови, щоб бути найкращою версією себе. Не граю заради інших рекордів. Як я вже сказав, те, що робили інші гравці у минулому, те, що Новак робить досі, - це щось неймовірне. Не можу порівнювати себе з ними», - сказав Сіннер на прес-конференції.

Напевно, він дисциплінований, працьовитий, розумний тенісист. Постійно прогресує, покращуючи свою гру.
А я чекаю на нові рекорди від Янніка.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
«Все досить просто. Я вважаю, що між Сіннером і рештою є великий розрив. І, на мою думку, є помітний розрив між Алькарасом, мною, можливо, Новаком і всіма іншими. Думаю, зараз є два такі розриви. Важко стверджувати, що між Сіннером та рештою немає жодного розриву, якщо він не програвав жодного матчу на «Мастерсах»… З Шанхаю. Він не програвав уже майже 9 місяців. На мою думку, треба визнати, що між ним і рештою дійсно є прірва», - сказав Звєрєв на прес-конференції.

Сіннер виграв 28-й матч поспіль на "Мастерсах".

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Зверев пожаловался на расписание после поражения от Синнера в финале Мадрида

— Мне в целом комфортнее играть вечером, но сейчас ощущается небольшой джетлаг после смены часовых поясов. На прошлой неделе, по-моему, я ни разу не засыпал раньше четырёх утра — это, конечно, сказывается.

Я понимаю, что вечерние игры более привлекательны для публики, но тогда, на мой взгляд, и финал логичнее проводить вечером — это было бы честнее для обоих теннисистов.

Когда же финал ставят днём, а ты до этого всю неделю выходил на корт поздно вечером, это создаёт дополнительные трудности.

И, конечно, отдельно стоит сказать про соперника — против Янника всегда непросто, вне зависимости от условий. А с учётом всего накопившегося справиться с ним в финале было практически нереально.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Група з 20 найкращих гравців у світі серед чоловіків і жінок, включаючи Новака Джоковича, Янніка Сіннера, Карлоса Алькараса, Аріну Соболенко, опублікувала спільну заяву, в якій висловила своє розчарування рівнем призових грошей, які пропонуються на Відкритому чемпіонаті Франції наприкінці цього місяця. Про це повідомляє The Guardian.
"Ролан Гаррос" минулого місяця оголосив про збільшення призових грошей на турнірі на 9,5%, до €61,7 млн, при цьому переможці у чоловіків і жінок отримають €2,8 млн, але гравці залишаються незадоволеними. "Ролан Гаррос" отримав €395 млн доходу в 2025 році, що на 14% більше, ніж у річному обчисленні, але призові гроші зросли всього на 5,4%, що знизило частку гравців у виручці до 14,3%.
З передбачуваним доходом понад € 400 млн на цьогорічному турнірі призові гроші у відсотках від доходу, ймовірно, все ще будуть менше 15%, що набагато менше, ніж 22%, які гравці запросили, щоб привести турнір «Великого шолома» відповідно до турів ATP та WTA. Оскільки «Ролан Гаррос» прагне рекордних доходів, гравці отримують дедалі меншу частку цінності, яку вони допомагають створювати.

Зверху