Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Яннік Сіннер висловився про те, що його називають роботом на корті, заявивши, що не вважає це визначення негативним.
«У мене склався образ гравця без емоцій, але це тому, що я дуже зосереджений на тому, що маю робити. Це не означає, що в мене іноді не буває бурі у голові, я просто намагаюся не показувати її своїм суперникам. «Робот» для мене не звучить як принизливий термін. Саме так і працюю. Завжди намагаюся бути максимально точним, виконувати правильний удар у потрібний час, а це вимагає дуже гарної фізичної та психологічної форми», - наводить слова Сіннера L'Equipe.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Новак Джокович у соціальних мережах оголосив про початок співпраці з колишньою 12 ракеткою світу капітаном збірної Сербії на Кубку Девіса Віктором Троїцьки. «Ласкаво просимо, мій друже, партнер по команді, а тепер і тренер… Віктор Троїцький», - написав Джокович у соціальних мережах.
Новак Джокович виступить на «Ролан Гаррос» - 2026. «Підготовка неідеальна. Це моє рішення виступати в такому стані. Я старанно тренуюсь. Тренуюсь стільки, скільки дозволяє тіло. А ось як це виявиться на корті, це абсолютно непередбачувано», - наводить слова Джоковича Tennis365.

Тенісисти планують висловити протест з приводу призових грошей, скоротивши кількість своїх появ у ЗМІ на Відкритому чемпіонаті Франції - 2026. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на джерело, близьке до гравців.
За даними видання, гравці, відібрані для участі у прес-конференції відкриття «Ролан Гаррос» у п'ятницю, залишать зал за 15 хвилин на знак протесту. Інші учасники турніру відмовляться від додаткових інтерв'ю з головними партнерами з медіаправ турніру, TNT Sports та Eurosport.

Зверху