Теніс

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Яннік Сіннер висловився про те, що його називають роботом на корті, заявивши, що не вважає це визначення негативним.
«У мене склався образ гравця без емоцій, але це тому, що я дуже зосереджений на тому, що маю робити. Це не означає, що в мене іноді не буває бурі у голові, я просто намагаюся не показувати її своїм суперникам. «Робот» для мене не звучить як принизливий термін. Саме так і працюю. Завжди намагаюся бути максимально точним, виконувати правильний удар у потрібний час, а це вимагає дуже гарної фізичної та психологічної форми», - наводить слова Сіннера L'Equipe.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Новак Джокович у соціальних мережах оголосив про початок співпраці з колишньою 12 ракеткою світу капітаном збірної Сербії на Кубку Девіса Віктором Троїцьки. «Ласкаво просимо, мій друже, партнер по команді, а тепер і тренер… Віктор Троїцький», - написав Джокович у соціальних мережах.
Новак Джокович виступить на «Ролан Гаррос» - 2026. «Підготовка неідеальна. Це моє рішення виступати в такому стані. Я старанно тренуюсь. Тренуюсь стільки, скільки дозволяє тіло. А ось як це виявиться на корті, це абсолютно непередбачувано», - наводить слова Джоковича Tennis365.

Тенісисти планують висловити протест з приводу призових грошей, скоротивши кількість своїх появ у ЗМІ на Відкритому чемпіонаті Франції - 2026. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на джерело, близьке до гравців.
За даними видання, гравці, відібрані для участі у прес-конференції відкриття «Ролан Гаррос» у п'ятницю, залишать зал за 15 хвилин на знак протесту. Інші учасники турніру відмовляться від додаткових інтерв'ю з головними партнерами з медіаправ турніру, TNT Sports та Eurosport.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Новак Джокович высказался о своей подготовке к грядущему Ролан Гаррос

«Честно говоря, это неидеальная подготовка. Не помню, чтобы за последние пару лет у меня не было никаких проблем со здоровьем или физическими недостатками перед турниром. Всегда что-то появляется. Это своего рода новая реальность, с которой мне приходится сталкиваться.

Это расстраивает. В то же время это мое решение – продолжать выступать в таком состоянии и условиях. Вижу, чего мне не хватает. Немного отстал. Определенно нахожусь не там, где хочу быть, чтобы выступать на самом высоком уровне, соревноваться на самом высоком уровне и добиваться больших успехов. Я усердно тренируюсь. Тренируюсь столько, сколько позволяет тело. А вот как это проявится на корте, это совершенно непредсказуемо»

Місто
Львів
за последние пару лет у меня не было никаких проблем со здоровьем или физическими недостатками перед турниром. Всегда что-то появляется.
Так а що саме завжди виявляється, якщо не було фізичних проблем?
Смішно читати.

Місто
Львів
щодо вікових змін
Так я про них і писав, дивуючись що Джокович комусь воду на вуха лиє, уникаючи зізнання (перед усім самому собі) у очевидному факті що вікові зміни вже не дозволяють вигравати турніри

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
«Ролан Гаррос» – 2026. Результати жеребкування першого кола чоловічої сітки одиночного розряду турніру (частково):
Яннік Сіннер (Італія) – Клемент Табур (Франція);
Алєксандр Звєрєв (Німеччина) - Бенджамін Бонзі (Франція);
Новак Джокович (Сербія) – Джованні Мпетчі Перрікар (Франція);
Даніїл Медведєв (...) – Адам Волтон (Австралія);
Фелікс Оже-Альясім (Канада) – Даніель Альтмайєр (Німеччина);
Бен Шелтон (США) - Данієель Меріда (Іспанія);
Алекс Де Мінор (Австралія) – Кваліфайєр/лакі-лузер;
Тейлор Фріц (США) - Нішеш Бассавареді (США);

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Еліна Світоліна посіяна під 7 номером. На старті змагань одеситка зустрінеться з угоркою Анною Бондар (58).
Марта Костюк отримала 15 номер посіву й у першому колі зіграє проти "нейтральної" Оксани Селехметьєвої (89).

Інші українки не входять до числа 32 найкращих у поточному рейтингу WTA, тому залишилися несіяними.
Даяна Ястремська (45) стартуватиме матчем з італійкою Жасмін Паоліні (13).
Юлія Стародубцева (54) побореться з Анною Блінковою (99).
Першою суперницею дебютантки турніру Олександри Олійникової (66) стане одна з переможниць кваліфікації.
Ангеліна Калініна (84) у першому раунді зіграє проти француженки Діан Паррі (94).
Дар'я Снігур (95) вперше потрапила до основної сітки Ролан Гаррос і спробує перемогти данську тенісистку Клару Таусон (21).
У фінал кваліфікації паризького мейджору вийшла Катаріна Завацька (268). Поєдинок за вихід в основу турніру вона проведе проти італійки Лучії Бронцетті (173) 22 травня.

Зверху