Теніс

Місто
Львів
Яка приємна подія, Волтон обіграв зетніка, всі 5 сетів подивився на одному диханні! :)

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Даррен Кехілл, тренер першої ракетки світу Янніка Сіннера спрогнозував майбутню кар'єру спортсмена.
«Він не боїться пробувати щось нове, і я вважаю, що це насамперед сміливо. Але, на мою думку, у нього завжди була така націленість на прогрес, яка спонукає його постійно вдосконалюватися. Він розуміє, що зараз грає не у свій найкращий теніс. Він вважає - і я теж так думаю, що покаже свій найкращий теніс у віці 27, 28, 29 або 30 років, тому немає жодних причин припиняти експериментувати зі своєю грою», - наводить слова Кехілла We love tennis.
Сьогодні ще нічого не дивився, бо мене не було вдома.
Чекаю на матч Сіннера
Матч Осаки хочу подивитись.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
С турнира снялся Александр Блокс из-за травмы голеностопа, полученной на тренировке: «подвернул ногу благодаря "очень необходимому" брезенту на краю корта» (позже он убрал эти слова из поста). Алекс де Минор прошёл в третий круг без борьбы.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
П'ята ракетка світу американська тенісистка Джесіка Пегула програла в першому колі Відкритого чемпіонату Франції - 2026. Вона поступилася австралійці Кімберлі Біррелл (83-а в рейтингу) з рахунком 6:1, 3:6, 3:6.

Новак Джокович - Руайє. Сьогодні.
Чудовий, незрівнянний і нев'янучий Новак проти пулуденної паризької спеки та суперника.

Джеймс Дакворт (Австралія) - Рафаель Ходар (Іспанія);
Жоао Фонсека (Бразилія) – Діно Пріжміч (Хорватія);
Валантен Руаї (Франція) – Новак Джокович (Сербія);
Томаш Махач (Чехія) – Олександр Звєрєв (Німеччина).

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Наоми снова впечатлила новым платьем на турнире Большого шлема. На этот раз она выбрала чёрно-золотистые цвета и призналась, что чувствует себя в этом наряде как Эйфелева башня под светом софитов.

Осака – чуть ли не единственная теннисистка с настоящим эксклюзивным контрактом Nike. Её форма и коллекции обычно не попадают в свободную продажу, в отличие от Арины Соболенко, Карлоса Алькараса или Янника Синнера, чьи комплекты можно купить в магазинах зачастую и до начала турнира.
Post automatically merged:

🏟 Корт PHILIPPE-CHATRIER:
13:00 🇨🇿 Сара Бейлек - 🇵🇱 Ига Швентек
14:30 🇺🇦 Элина Свитолина - 🇪🇸 Кейтлин Кеведо
16:00 🇫🇷 Валентин Ройе - 🇷🇸 Новак Джокович
21:15 🇨🇿 Томаш Махач - 🇩🇪 Александр Зверев (НЕ РАНЕЕ)

🏟 Корт SUZANNE-LENGLEN:
12:00 Карен Хачанов - 🇦🇷 Марко Трунджеллити
14:00 🇺🇦 Юлия Стародубцева - 🇰🇿 Елена Рыбакина
15:30 🇮🇹 Жасмин Паолини - 🇦🇷 Солана Сьерра
17:00 🇳🇴 Каспер Рууд - 🇷🇸 Хамад Меджедович

🏟 Корт SIMONNE-MATHIEU:
12:00 🇺🇸 Кэти Макнелли - 🇨🇭 Белинда Бенчич
13:30 🇦🇷 Камило Уго Карабелли - Андрей Рублёв
15:30 🇫🇷 Уго Умбер - 🇫🇷 Кентен Алис
17:30 Мирра Андреева - 🇪🇸 Марина Бассолс Рибера

🏟 Корт 14:
12:00 🇪🇸 Алехандро Давидович Фокина - 🇦🇷 Тьяго Агустин Тиранте
14:00 🇺🇦 Марта Костюк - 🇺🇸 Кэти Волынец
15:30 🇧🇷 Жоао Фонсека - 🇭🇷 Дино Призмич
17:30 🇺🇿 Камилла Рахимова - 🇨🇿 Каролина Мухова

🏟 Корт 7:
12:00 🇩🇪 Тамара Корпач - 🇨🇳 Синьюй Ван
13:30 🇱🇻 Алена Остапенко - 🇵🇱 Магда Линетт
15:00 🇦🇺 Джеймс Дакворт - 🇪🇸 Рафаэль Ходар
17:00 🇮🇹 Лоренцо Сонего - 🇺🇸 Томми Пол

🏟 Корт 6:
12:00 🇮🇹 Федерико Чина - 🇳🇱 Йеспер Де Йонг
14:00 🇦🇷 Мариано Навоне - 🇨🇿 Якуб Меншик
16:00 🇺🇸 Хейли Баптист - 🇨🇳 Сиюй Ван
17:30 🇩🇪 Ева Лис - 🇷🇴 Сорана Кырстя

🏟 Корт 12:
12:00 🇵🇱 Катажина Питер 🇲🇽 Рената Сарасуа - 🇪🇸 Кристина Букша 🇺🇸 Николь Мелихар-Мартинес
13:30 🇨🇭 Виктория Голубич - 🇺🇸 Алисия Паркс
15:00 🇵🇹 Нуно Боржеш - 🇷🇸 Миомир Кецманович
17:00 🇨🇭 Жиль Тайхманн - 🇵🇱 Магдалена Фрех

🏟 Корт 13:
12:00 🇧🇷 Орландо Лус 🇧🇷 Рафаэль Матос - 🇸🇪 Андре Горанссон 🇺🇸 Эван Кинг
13:30 🇺🇦 Дарья Снигур - 🇺🇸 Пэйтон Стирнс (НЕ РАНЕЕ)
15:00 🇬🇧 Франческа Джонс - 🇨🇿 Мари Боузкова
16:30 🇺🇸 Нишеш Басаваредди - 🇺🇸 Алекс Микельсен

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
«Світ не впаде, якщо я програю».
Яннік Сіннер відповів на питання про тиск на нього без іспанського тенісиста Карлоса Алькараса на «Ролан Гаррос» - 2026.
«Тиск завжди буде присутнім. Це частина нашого життя як тенісистів. Я вважаю, що кожен має тиск на роботі. Думаю, у вас також є тиск сподіватися, випустити добрий журналістський матеріал. Це нормально, розумієте… Я намагаюся ставитись до цього максимально природно. Я знаю, який я гравець. Якщо ви не відчуваєте тиску, це означає, що вам байдуже. Мені дуже важливо те, чого намагаюся досягти на тенісному корті. У той же час я розумію, що світ не впаде, якщо я програю. У будь-якому випадку я намагаюся викладатись по максимуму. Я – спортсмен-суперник. Я намагаюся поставити себе у найкраще можливе становище – і на цьому все». Сказав Сіннер на прес-конференції.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🎾 Фрэнсис Тиафо рассказал, как, по его мнению, можно победить 🇮🇹 Янника Синнера 😈

🇺🇸 «Он чертовски сильный игрок, очевидно, что он творит грандиозные вещи. Но, думаю, мы должны верить, что способны справиться с этой сложнейшей задачей и победить его. Я имею в виду, что каждый на это способен, особенно топ-игроки.
Но, по-моему, главное – перестать возводить его на пьедестал. Мы все помещаем его в какую-то другую стратосферу, где он, в общем-то, и находится, но тебе приходится создавать иллюзию, чтобы поверить, что ты способен довести матч до победы»

– О шансах других игроков выиграть Ролан Гаррос и Уимблдон после снятия 🇪🇸 Карлоса Алькараса.

🇺🇸 «Респект Карлосу, он мой очень хороший друг. Туру нужен такой игрок. Жаль, что его не будет здесь и на Уимблдоне, но я не собираюсь говорить о нем в таком ключе.

У нас куча отличных игроков. Особенно такие, как я, – я же не проигрываю только Карлосу и Яннику каждую неделю. Есть много других ребят, которым я проигрывал, так что я не собираюсь сидеть здесь и говорить, что теперь появился огромный шанс.

Это факт? Конечно. Но я не собираюсь сидеть и говорить: «О, Карлос снялся, вау, теперь сетка полностью открыта». Это не так. Это не так. Сейчас все очень сильны»

Зверху