Теніс

Місто
Львів
Яка приємна подія, Волтон обіграв зетніка, всі 5 сетів подивився на одному диханні! :)

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Даррен Кехілл, тренер першої ракетки світу Янніка Сіннера спрогнозував майбутню кар'єру спортсмена.
«Він не боїться пробувати щось нове, і я вважаю, що це насамперед сміливо. Але, на мою думку, у нього завжди була така націленість на прогрес, яка спонукає його постійно вдосконалюватися. Він розуміє, що зараз грає не у свій найкращий теніс. Він вважає - і я теж так думаю, що покаже свій найкращий теніс у віці 27, 28, 29 або 30 років, тому немає жодних причин припиняти експериментувати зі своєю грою», - наводить слова Кехілла We love tennis.
Сьогодні ще нічого не дивився, бо мене не було вдома.
Чекаю на матч Сіннера
Матч Осаки хочу подивитись.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
С турнира снялся Александр Блокс из-за травмы голеностопа, полученной на тренировке: «подвернул ногу благодаря "очень необходимому" брезенту на краю корта» (позже он убрал эти слова из поста). Алекс де Минор прошёл в третий круг без борьбы.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
П'ята ракетка світу американська тенісистка Джесіка Пегула програла в першому колі Відкритого чемпіонату Франції - 2026. Вона поступилася австралійці Кімберлі Біррелл (83-а в рейтингу) з рахунком 6:1, 3:6, 3:6.

Новак Джокович - Руайє. Сьогодні.
Чудовий, незрівнянний і нев'янучий Новак проти пулуденної паризької спеки та суперника.

Джеймс Дакворт (Австралія) - Рафаель Ходар (Іспанія);
Жоао Фонсека (Бразилія) – Діно Пріжміч (Хорватія);
Валантен Руаї (Франція) – Новак Джокович (Сербія);
Томаш Махач (Чехія) – Олександр Звєрєв (Німеччина).

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Наоми снова впечатлила новым платьем на турнире Большого шлема. На этот раз она выбрала чёрно-золотистые цвета и призналась, что чувствует себя в этом наряде как Эйфелева башня под светом софитов.

Осака – чуть ли не единственная теннисистка с настоящим эксклюзивным контрактом Nike. Её форма и коллекции обычно не попадают в свободную продажу, в отличие от Арины Соболенко, Карлоса Алькараса или Янника Синнера, чьи комплекты можно купить в магазинах зачастую и до начала турнира.
Post automatically merged:

🏟 Корт PHILIPPE-CHATRIER:
13:00 🇨🇿 Сара Бейлек - 🇵🇱 Ига Швентек
14:30 🇺🇦 Элина Свитолина - 🇪🇸 Кейтлин Кеведо
16:00 🇫🇷 Валентин Ройе - 🇷🇸 Новак Джокович
21:15 🇨🇿 Томаш Махач - 🇩🇪 Александр Зверев (НЕ РАНЕЕ)

🏟 Корт SUZANNE-LENGLEN:
12:00 Карен Хачанов - 🇦🇷 Марко Трунджеллити
14:00 🇺🇦 Юлия Стародубцева - 🇰🇿 Елена Рыбакина
15:30 🇮🇹 Жасмин Паолини - 🇦🇷 Солана Сьерра
17:00 🇳🇴 Каспер Рууд - 🇷🇸 Хамад Меджедович

🏟 Корт SIMONNE-MATHIEU:
12:00 🇺🇸 Кэти Макнелли - 🇨🇭 Белинда Бенчич
13:30 🇦🇷 Камило Уго Карабелли - Андрей Рублёв
15:30 🇫🇷 Уго Умбер - 🇫🇷 Кентен Алис
17:30 Мирра Андреева - 🇪🇸 Марина Бассолс Рибера

🏟 Корт 14:
12:00 🇪🇸 Алехандро Давидович Фокина - 🇦🇷 Тьяго Агустин Тиранте
14:00 🇺🇦 Марта Костюк - 🇺🇸 Кэти Волынец
15:30 🇧🇷 Жоао Фонсека - 🇭🇷 Дино Призмич
17:30 🇺🇿 Камилла Рахимова - 🇨🇿 Каролина Мухова

🏟 Корт 7:
12:00 🇩🇪 Тамара Корпач - 🇨🇳 Синьюй Ван
13:30 🇱🇻 Алена Остапенко - 🇵🇱 Магда Линетт
15:00 🇦🇺 Джеймс Дакворт - 🇪🇸 Рафаэль Ходар
17:00 🇮🇹 Лоренцо Сонего - 🇺🇸 Томми Пол

🏟 Корт 6:
12:00 🇮🇹 Федерико Чина - 🇳🇱 Йеспер Де Йонг
14:00 🇦🇷 Мариано Навоне - 🇨🇿 Якуб Меншик
16:00 🇺🇸 Хейли Баптист - 🇨🇳 Сиюй Ван
17:30 🇩🇪 Ева Лис - 🇷🇴 Сорана Кырстя

🏟 Корт 12:
12:00 🇵🇱 Катажина Питер 🇲🇽 Рената Сарасуа - 🇪🇸 Кристина Букша 🇺🇸 Николь Мелихар-Мартинес
13:30 🇨🇭 Виктория Голубич - 🇺🇸 Алисия Паркс
15:00 🇵🇹 Нуно Боржеш - 🇷🇸 Миомир Кецманович
17:00 🇨🇭 Жиль Тайхманн - 🇵🇱 Магдалена Фрех

🏟 Корт 13:
12:00 🇧🇷 Орландо Лус 🇧🇷 Рафаэль Матос - 🇸🇪 Андре Горанссон 🇺🇸 Эван Кинг
13:30 🇺🇦 Дарья Снигур - 🇺🇸 Пэйтон Стирнс (НЕ РАНЕЕ)
15:00 🇬🇧 Франческа Джонс - 🇨🇿 Мари Боузкова
16:30 🇺🇸 Нишеш Басаваредди - 🇺🇸 Алекс Микельсен

Останнє редагування:
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
«Світ не впаде, якщо я програю».
Яннік Сіннер відповів на питання про тиск на нього без іспанського тенісиста Карлоса Алькараса на «Ролан Гаррос» - 2026.
«Тиск завжди буде присутнім. Це частина нашого життя як тенісистів. Я вважаю, що кожен має тиск на роботі. Думаю, у вас також є тиск сподіватися, випустити добрий журналістський матеріал. Це нормально, розумієте… Я намагаюся ставитись до цього максимально природно. Я знаю, який я гравець. Якщо ви не відчуваєте тиску, це означає, що вам байдуже. Мені дуже важливо те, чого намагаюся досягти на тенісному корті. У той же час я розумію, що світ не впаде, якщо я програю. У будь-якому випадку я намагаюся викладатись по максимуму. Я – спортсмен-суперник. Я намагаюся поставити себе у найкраще можливе становище – і на цьому все». Сказав Сіннер на прес-конференції.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
🎾 Фрэнсис Тиафо рассказал, как, по его мнению, можно победить 🇮🇹 Янника Синнера 😈

🇺🇸 «Он чертовски сильный игрок, очевидно, что он творит грандиозные вещи. Но, думаю, мы должны верить, что способны справиться с этой сложнейшей задачей и победить его. Я имею в виду, что каждый на это способен, особенно топ-игроки.
Но, по-моему, главное – перестать возводить его на пьедестал. Мы все помещаем его в какую-то другую стратосферу, где он, в общем-то, и находится, но тебе приходится создавать иллюзию, чтобы поверить, что ты способен довести матч до победы»

– О шансах других игроков выиграть Ролан Гаррос и Уимблдон после снятия 🇪🇸 Карлоса Алькараса.

🇺🇸 «Респект Карлосу, он мой очень хороший друг. Туру нужен такой игрок. Жаль, что его не будет здесь и на Уимблдоне, но я не собираюсь говорить о нем в таком ключе.

У нас куча отличных игроков. Особенно такие, как я, – я же не проигрываю только Карлосу и Яннику каждую неделю. Есть много других ребят, которым я проигрывал, так что я не собираюсь сидеть здесь и говорить, что теперь появился огромный шанс.

Это факт? Конечно. Но я не собираюсь сидеть и говорить: «О, Карлос снялся, вау, теперь сетка полностью открыта». Это не так. Это не так. Сейчас все очень сильны»

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
«Для меня выходы на корт на ТБШ – единственный момент, когда я чувствую себя артисткой», – Наоми Осака

Чемпионка ТБШ на пресс-конференции поделилась эмоциями от своего наряда:

Иногда спортсменов называют частью шоу-бизнеса или артистами. Для меня именно выходы на корт на «Шлемах» – единственный момент, когда я действительно чувствую себя артисткой.

Образ получился очень кутюрным. И, как ни странно, когда всё сверкает, я чувствую себя Эйфелевой башней в ночи. Кажется, я немного на неё похожа.

🥰 Её образ также оценила первая ракетка мира Арина Соболенко:

Он блестит. Мне очень нравится, что она выражает себя. Она чувствует уверенность – в этом и есть красота мира моды. В нём есть место для всего. Мне нравится, что она приносит это на корт».

Увидите ли вы меня в чем-то подобном? Думаю, у нас немного разный стиль. Но однажды я точно придумаю что-то крутое для выхода на корт. Наверное, это будет что-то более классическое… не знаю, менее яркое, но при этом эффектное (смеётся).

Мне стоит выйти, как тигр? Да, точно! Мы только что придумали крутую идею!

👹 А вот что сказала соперница японки Лаура Зигемунд:

Её наряд? Честно говоря, мне всё равно. Я здесь, чтобы играть в теннис, а не устраивать модный показ.

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
Яннік Сіннер обійшов Андре Агассі у кількості перемог в матчах ТВШ серед перших ракеток світу. Сіннер здобув 38 перемогу в матчах турнірів «Великого шолома» у даному статусі і тепер посідає п'яте місце в історії ATP-туру за цим показником, повідомляє статистичний портал OptaAce.
Сіннер перевершив досягнення колишнього американського тенісиста Андре Агассі, який мав 37 перемог у матчах на турнірах «Великого шолома» як перша ракетка світу. Поступається італієць лише Рафаелю Надалю (94 перемоги), Піту Сампрасу (99), Роджеру Федереру (129) та Новаку Джоковичу (173).
До першої четвірки гравців Янніку так далеко.

За підсумками першого кола "Ролан Гаррос" - 2026 в одиночному розряді турнір залишили сім тенісистів, які будь-коли перемагали на турнірах "Великого шолома". Так, у чоловіків свої виступи завершили Данило Медведєв, Стен Ваврінка (Швейцарія) та Марін Чиліч (Хорватія). У жіночій сітці турнір залишили Барбора Крейчикова (Чехія), Емма Радукану (Велика Британія), Софія Кенін (США), Слоан Стівенс (США).

Зверху