Термін дії номера передплати 3Mob

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
Срок действия номера оператор пишет по *100#
начиная с 01.06.13 срок действия номера 365 дней (+40 дней приостановленного состояния) с момента пополнения на ЛЮБУЮ сумму.

Останнє редагування модератором:
Місто
Uzhgorod UA, Prague CZ
Телефон
Dell Venue 8 Pro
Re: Срок действия номера Utel

Оператор по 1188 подтвердила информацию о новых сроках действия номера и негарантийном восстановлении USIM. Стоимость блокировки (после утери или кражи) номера с последующим восстановлением - 20 грн (с НДС и без ПФ) для всех зарегистрированных в УТК абонентов предоплаты. Для регистрации необходимо подойти с паспортом в ЦОА.
Восстановление номера для незарегистрированных абонентов не осуществляется.
Информация на сайте пока отсутствует...

Місто
Львів
Телефон
Xiaomi Mi A2 Lite "Київстар 4G 125 2018" + "Індивідуальний"

nightankh, а вы что, думаете, я вас тут обманываю? ;)

Місто
Uzhgorod UA, Prague CZ
Телефон
Dell Venue 8 Pro

Обновление с официального сайта:

"5.14 Надання послуг Неконтрактним Абонентам.

5.14.1 Договір з Неконтрактним Абонентом є публічним. Умови такого Договору викладені у цих Правилах та тарифах (тарифних планах) для Неконтрактних Абонентів.

5.14.2 Договір з Неконтрактним Абонентом укладається в усній формі у момент активації цим Абонентом свого номеру. Для активації номеру Неконтрактному Абоненту необхідно розпакувати упаковку стартового пакета, вилучити звідти USIM-картку, вставити в Кінцеве обладнання і здійснити першу платну вихідну подію. Активація номеру означає згоду абонента з умовами цих Правил та умовами обраних ним Тарифів (тарифного плану).

5.14.3 Термін дії Договору між Укртелекомом та Неконтрактним Абонентом становить 180 днів з моменту здійснення першої платної вихідної події (активації номера). Поповнення рахунка (ваучером або сплата коштів через систему приймання платежів шляхом перерахування коштів на рахунок Укртелекому, крім надання послуги «Переказ коштів») на суму до 99,99 гривень (з урахуванням ПДВ та збору до ПФ) подовжує термін дії Договору на 180 днів з дати останнього поповнення; поповнення рахунка на суму від 100 до 199,99 гривень (з урахуванням ПДВ та збору до ПФ) подовжує термін дії Договору на 270 днів з дати останнього поповнення; поповнення рахунка на суму 200 та більше гривень (з урахуванням ПДВ та збору до ПФ) подовжує термін дії Договору на 365 днів з дати останнього поповнення.

5.14.4 У разі закінчення терміну дії Договору, який було встановлено відповідно до суми поповнення рахунка, надання послуг неконтрактному Абоненту обмежується, а термін дії Договору встановлюється таким, що дорівнює 40 днів. Поповнення рахунка (ваучером або сплата коштів через систему приймання платежів шляхом перерахування коштів на рахунок Укртелекому, крім надання послуги «Переказ коштів») відновлює надання Послуг та подовжує термін дії Договору на 180 днів за умови поповнення рахунка на суму до 99,99 гривень (з урахуванням ПДВ та збору до ПФ), на 270 днів за умови поповнення рахунка на суму від 100 до 199,99 гривень (з урахуванням ПДВ та збору до ПФ) та на 365 днів за умови поповнення рахунка на суму 200 та більше гривень (з урахуванням ПДВ та збору до ПФ). Непоповнення рахунка протягом 40 днів призводить до припинення дії Договору між Укртелекомом та неконтрактним Абонентом без можливості подальшого відновлення номера. Договір також може бути припинений в інших випадках, передбачених цими Правилами.

5.14.5 Неконтрактний Абонент має право зареєструватися в Укртелекомі, надавши йому персональні дані відповідно до порядку, викладеного у цих Правилах.

5.14.6 Абонент, який отримує послуги рухомого (мобільного) зв’язку Укртелекомубез укладання договору в письмовій формі та зареєстрований в Укртелекомі має право на повернення невикористаної частини коштів після закінчення строку дії договору; заміну USIM-картки зі збереженням номеру телефону абонента; блокування номеру у разі втрати (крадіжки) номеру за зверненням абонента.

5.15 Порядок реєстрації Неконтрактних Абонентів.

5.15.1 Для реєстрації абонент неконтрактної форми обслуговування особисто має надати відповідну письмову заяву про реєстрацію, яка повинна містити наступні персональні дані:

для фізичних осіб – прізвище, ім’я, по батькові, адресу реєстрації абонента, серію та номер паспорта, реєстраційний номер облікової картки платника податків (копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера)/документи альтернативного обліку фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від ідентифікаційного номера, а також абонентський номер, за яким отримуються послуги;
для юридичних осіб – назву юридичної особи, юридичну адресу, код ЄДРОПУ, абонентський номер, за яким отримуються послуги.

5.15.2 При поданні заяви абонент повинен пред’явити діючу (активну) USIM-картку, за якою він отримує відповідні послуги. Фізична особа повинна пред’явити паспорт та реєстраційний номер облікової картки платника податків (копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера)/документи альтернативного обліку фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від ідентифікаційного номера, а юридична особа - надати копію довідки з ЄДРПОУ та оригінал документу, що підтверджує право представляти інтереси відповідної юридичної особи.

5.15.3 У випадку зміни персональних даних, наданих при реєстрації, Неконтрактний Абонент протягом 14 днів повинен повідомити про це Укртелеком, подавши відповідну письмову заяву із зазначенням актуальної інформації."

(Поменяйте, пожалуйста, информацию в шапке).

http://www.ukrtelecom.ua/reference/mobile/rules

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон

А, кстати, не забываем что у припейд абонентов с 01.08.2011 появилась возможность заказать услугу "Скрытый номер".

Оплата одноразово при активации 159,38 грн (с НДС и ПФ) - то есть никакой абонплаты. Заказал - и пользуйся :)

Вобще работает Укртелеком по принципу "все лучшее - детям припейдам" :D

werdana

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Китайский 4-симник

А, кстати, не забываем что у припейд абонентов с 01.08.2011 появилась возможность заказать услугу "Скрытый номер".

Оплата одноразово при активации 159,38 грн (с НДС и ПФ) - то есть никакой абонплаты. Заказал - и пользуйся :)

И нафига вообще это надо да еще и за такие деньги??? :dik:Да у меня столько за год на 2-х симках не расходуется. А во-вторых - эта скрытность не действует при звонках на других оперов.

Добавлено через 1 минуту
Какой вообще смысл в регистрации???

Останнє редагування:
Місто
Львів
Телефон

еще и за такие деньги???
чтобы школота не заказывала.. ну и работает при звонке на все операторы Украины точно (гарантировано в сети 3G)
смысл регистрации описан в 484 посте.

werdana

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Китайский 4-симник

Какой вообще смысл в антиопределителе???

D. Shmurge

Слава Украине!
Місто
Харьков
Телефон
Samsung E1182 (2 сим)

Оплата одноразово
Это так начиналось и у лайфа, и у Би. В своё время повёлся и у тех, и у тех...

Какой вообще смысл в антиопределителе???
Если бы действительно один раз, то можно было бы спалить накопившиеся деньги на счёте от пополнений. Пригодится.

Місто
Харьков

D
никогда не поднимаю, если написано "Скрытый номер". пусть хоть до усрачки наяривает, штирлиц хренов:dash1:... разсекреться- потом поговорим.

igork

xD
Місто
Кривой Рог

никогда не поднимаю, если написано "Скрытый номер". пусть хоть до усрачки наяривает, штирлиц хренов:dash1:... разсекреться- потом поговорим.

Согласен. Никогда не понимал людей, пользующихся такой услугой (а она, кстати, и недешевая ведь).

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa

igork, например, есть безлимы с услугой сим пара. Представь, нет скрытия номера, звонит тебе человек с сим пары, ты перезваниваешь, попадаешь на другого человека, возникает много ненужных вопросов, кто, кому, почему звонил. Чтобы избежать таких ситуаций, используется скрытие номера на сим паре. Ну а что ты трубку не снял - ну что ж, у каждого свои тараканы.

D. Shmurge

Слава Украине!
Місто
Харьков
Телефон
Samsung E1182 (2 сим)

никогда не поднимаю, если написано "Скрытый номер". пусть хоть до усрачки наяривает, штирлиц хренов... разсекреться- потом поговорим.
Ну и кому можно что доказать таким образом? Мне звонят со скайпа, так вот номер через раз - то не определён, то какой-то +44ХХХХ... И что, не поднимать?
Ещё! Вспонил постоянно возникающую ситуацию. Знакомые иногда просят позвонить на лайф и МТС. Поскольку обладаю безлимами на эти сети, то даю без проблем. И сколько я при этом не говорю чтобы сразу предупреждали что номер не звонящего, как думаете куда потом постоянно перезванивают те кому звонили? Бывают особо наглые даже, которые не имея бесплатных минут тупо делали вызов, ожидая что я им должен перезвонить. Не лучше ли в таком случае тоже включить антиопределитель, а потом дать свой телефон кому-то для звонков?
P.S. Только не нужно про то что никому свой телефон давать не нужно. В жизни всякое бывает

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107

...просто не перезванивать на незнакомые номера!

D. Shmurge

Слава Украине!
Місто
Харьков
Телефон
Samsung E1182 (2 сим)
Місто
Харьков

Ну и кому можно что доказать таким образом?
А где я говорил, что что-то доказываю. Просто не отвечаю и всё( вернее сбрасыаю). Я за равноправие... Оппонент знает мой номер и я хочу знать с кем общаюсь.

Добавлено через 2 минуты
Я им и не перезваниваю. Но эти наяривания на мой номер всё равно не радуют
и для наяривающих/неизвесных у меня мелодия из одной ноты(там где миди)/ одного байта(там где мр3). догадайтесь как она звучит:confused: ? тихо-тихо, и абсолютно неслышно.

Останнє редагування:

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107

Можно включить голосовую почту с включением за 2-3 секунды до окончания вызова...

D. Shmurge

Слава Украине!
Місто
Харьков
Телефон
Samsung E1182 (2 сим)

А где я говорил, что что-то доказываю. Просто не отвечаю и всё( вернее сбрасыаю). Я за равноправие... Оппонент знает мой номер и я хочу знать с кем общаюсь.

и для наяривающих/неизвесных у меня мелодия из одной ноты(там где миди)/ одного байта(там где мр3). догадайтесь как она звучит ? тихо-тихо, и абсолютно неслышно.
По-моему я привёл вполне жизненные примеры того, что показывать вам свой номер просто невозможно или бессмысленно

Місто
Київ
Телефон
ZTE Nubia Z60S Pro

Перекалашматили народ с сроком действия, я из-за них номер потерял, который был в модеме, раз в год юзал м пополнял.. нехорошие люди.

babaj

Только чтение
Місто
Донецкая обл.

НЕхорошие или НЕлюди - это нужно провести следственный эксперимент...

Но, боюсь, что в УТК в итоге останутся "нехорошие нелюди"...

Зверху