Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
У ЛКП «Львівавтодор» прокоментували списання подвійної вартості проїзду у громадському транспорті для мешканців, які розраховувались банківськими картками. У підприємстві пообіцяли повернути надмірно списані кошти протягом 14 днів.
Як вказано у повідомленні Львівської міськради за 28 лютого, у п’ятницю, 23 лютого, мешканці Львова, які розраховувались за проїзд у громадському транспортні, могли стикнутись із тим, що з їхніх рахунків знімало подвійну вартість проїзду.
У «Львівавтодорі» провели внутрішню перевірку та підтвердили, що у близько 2% пасажирів, які розрахувались за проїзд банківською карткою 23 лютого, справді відбулось «подвоєння транзакцій». Тобто тим, хто, до прикладу, їхав у п'ятницю двічі, зняло кошти, як за чотири поїздки.
«Вже відомо, що цей збій не пов’язаний з якістю роботи валідатора, часом валідації, маршрутом транспортного засобу, видом транспорту чи видом платіжної системи. Подвоєння транзакцій підтвердив і головний підрядник «Мікроелектроніка» у своєму листі, в якому офіційно вибачився, визнав свою вину та одразу ж запропонував механізм автоматичного повернення надміру списаних коштів», – повідомили у «Львівавтодорі».
 
Зверху