ТриМоб першим серед українських мобільних операторів пропонує абонентам eSIM

  • Автор теми GREY
  • Дата створення

kikiwora

 Software Engineer 🇺🇦🇪🇺
Реєстрація
11.08.15
Місто
Kyïv
Телефон
Ніт.


Ну всё верно - на данный момент не работает, но обещают :D
 
Реєстрація
14.08.11
Місто
Дніпро-Запоріжжя
Телефон
Galaxy S9
Зміна звичайної картки на eSIM

Шановні абоненти!
З радістю повідомляємо вам про те, що відтепер для вас відкривається унікальна можливість зміни звичайної USIM-картки на eSIM.
Детальний алгоритм дій розписали тут.



Існуючим абонентам ТриМоб для заміни звичайної картки на eSIM необхідно здійснити наступні прості кроки:

Контрактним абонентам:

Контрактний Абонент має зателефонувати до Групи підтримки абонентів відділу розрахунків ТОВ «ТриМоб» за номером +380911101155 або надіслати відповідну заяву через форму «Зворотній зв’язок».

Необхідні умови: відсутня заборгованість за послуги за поточний та попередній розрахунковий періоди та є кошти на основному рахунку у сумі 150 грн (з усіма податками)


Неконтратним абонентам:

Для замовлення зміни USIM-картки на eSIM-картку абонент має отримувати послуги за тарифними планами «Інтернет М + eSIM» (PrP), «Інтернет Безлім» (PrP), «Річний» або «Річний+».

Для зміни картки на eSIM абоненту необхідно надіслати коротке текстове повідомлення (SMS) на номер 2202 із текстом «E [email protected]», де [email protected] – електронна адреса, на яку ТОВ «ТриМоб» направляє лист, який містить QR-код для підключення eSIM-картки та обов’язкову для ознайомлення та виконання інформацію. Після SMS від ТОВ «ТриМоб» про те, що електронна пошта успішно зареєстрована, абонент має надіслати SMS на номер 2202 із текстом «esim».

У випадку, якщо абонент отримує послуги за тарифними планами «Інтернет Безлім» (PrP), «Річний» або «Річний+» та має на основному рахунку 150 грн – кошти списуються, а на вказану абонентом електронну адресу надходить лист, який містить QR-код для підключення eSIM-картки та обов’язкову для ознайомлення та виконання інформацію.

У випадку, якщо абонент отримує послуги за іншими тарифними планами, крім «Інтернет Безлім» (PrP), «Річний» та «Річний+», такому абоненту буде запропоновано змінити Тарифний План на тарифний план «Інтернет М + eSIM». Списання коштів відбудеться у розмірі абонентної плати за тарифним планом «Інтернет М + eSIM» (80 грн) та коштів у сумі, що дорівнює вартості eSIM-картки для абонентів ТОВ «ТриМоб» (150 грн). Якщо коштів на основному рахунку достатньо – кошти списуються, а на вказану електронну пошту надсилається лист, який містить QR-код для підключення eSIM-картки та обов’язкову для ознайомлення та виконання інформацію.

Після сканування Неконтрактним Абонентом QR-коду відбувається активація та реєстрація в Мережі ТриМоб.
 
  • Like
Реакції: Mac_

chelavek

Слава Україні !!!
Реєстрація
03.07.08
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
смысл в танцах ?
этим тарифам можно этим нельзя (((
как то нехорошо
 
Реєстрація
23.07.13
Місто
Киев
Телефон
iPhone 11
На iPhone в Телефон -> Мой номер -> есть информация о номере телефона (подключенного по eSIM) или пусто и поменять нельзя?
 
Реєстрація
06.12.17
Місто
Коломия, Умань
Телефон
iPhone XR / POCO M5
Як правило в сторону 3Моб нічого негативного не пишу бо немає, що писати. Все працює і за роки я знаю, що очікувати від роботи цього оператора, який завжди був (і наразі залишається) основним (та фактично єдиним) оператором зв’язку. Вся сім’я, родина і декілька друзів давно в 3Моб. Не знаю насправді який щомісячний чек у абонентів цього оператора але ми приносимо не менше (а можливо й більше) ніж інші (деякі) абоненти великій трійці. Але прийшов час написати негатив. На ХР есім 3Моб (контракт) після іншої активної есім (другого оператора) дуже довго шукає мережу. Ну прям нереально довго. В ручну знайти мережу і зареєструватися не дозволяє. Це перший момент. А другий (куди критичніший) - необхідно вибрати режим мережі або в 2G, або в 3G. Якщо цього не зробити (а залишити в змішаному режимі), дуже часто «абонент не може прийняти ваш дзвінок» (навіть якщо на дисплеї видно декілька поділок сигналу). Добавлю, есім ВФ і КС реєструються в мережах значно швидше, а ось ЛС в цьому плані веде себе абсолютно так само як і есім 3Моб. Не ясно в чому справа. Після фіксації телефону тільки в 3G, все повернулося на свої місця; й надалі круто і просто працює. Всім дякую за увагу.
 
Останнє редагування:

debugger

Moderator
Команда форуму
Реєстрація
27.02.09
Місто
Киев
На iPhone XR вистачило грошей, чому не вистачає грошей на користування оператором з великої трійки не зрозуміло. Мабуть ніжна прив'язаність до Тримобу...
Как бы eSim на iPhone подразумевает единственную лазейку для второго номера в той же трубке, для которого операторы с 255-07 пока являются идеальным вариантом.
 
Зверху