Шоета?Надувний намет 3-4
Шоета?Надувний намет 3-4
Щось таке)Шо таке "надувний намет"
Так автор на відео сказано що універсальність там умовна, і для газу краще щось іншу окремо взяти, про цінгові балони то для великих міст так, а от в селі простіше в когось трошки бензину знайти ніж подібний балон у продажу. Svea трошки інших грошей коштуєЯ колись бавився, вирішив шо воно не зовсім застосовуване в моїх умовах.
Так, "універсальне" (газ-бензин, спирт і якшо не помиляюсь керосин-соляра), але універсально посереднє.
Газу воно програЄ у розмірах-вазі-ккд (хіба шо бонусом парогенератор, який дозволяє палити рідкий газ взимку), бензину знов таки програє у розмірах (ще і парогенераторна трубка полюбляє забиватися). Ота braided-hose шлянгочка один з елементів відмови (бо опльотка з часом ламається і протикає гуму). Оригінальні MSR на початку були з металевою трубкою, потім перейшли на гнучкі шланги, але частина юзверів їх переробляли на метал, і msr в останніх моделях повернулася до залізяки.
Як на мене, то Svea123-like пальничок, який ідеально влазить у кастрюльку, отримуючи таким чином "кухарський набір", це оптимум для бензину. Так само, як і циліндричний різьбовий epigas балон + невеликий пальничок в тій же кастрюльці.
Якшо потрібно "багато газу" - цангові "діхлофоси" (які можна купити у більшості пром-госп-буд-товарів та у крупних супермаркетах) + адаптер на різьбу.
Є аналоговнєтний Огонь-йок (він же ПТ-2, хоча за нього теж бабла хочуть трохи занадто), китайці випускали варіацію на тему свеї-вогника (я за 40$ купував)Svea трошки інших грошей коштує
В "живих" селах, де крім їдла-пойла є ще куточок пром-буд товарів, я їх частенько бачив. Бо це також "робочий інструмент"цінгові балони то для великих міст
При наявності прямих рук і безстрашності, цангові балони можна заливати газом з дорослого балону.про цінгові балони то для великих міст так, а от в селі простіше в когось трошки бензину знайти ніж подібний балон у продажу
Є аналоговнєтний Огонь-йок (він же ПТ-2, хоча за нього теж бабла хочуть трохи занадто), китайці випускали варіацію на тему свеї-вогника (я за 40$ купував)Svea трошки інших грошей коштує
В "живих" селах, де крім їдла-пойла є ще куточок пром-буд товарів, я їх частенько бачив. Бо це також "робочий інструмент"цінгові балони то для великих міст
Відповім одразу обом. Говорю за село в полтавській області де живе моя бабуся. Хз чи можна його назвати живим, принаймні оптовичок та відділення нової пошти там є))) Магазинчик з промтоварами там є, але цангових балонів там не бачив, але як буду там запитаю. Село останні років 20 газифіковане, тож вже давно не бачив там великих балонів. Точніше в гаражах/сараях валяються пусті ще з тих часів.При наявності прямих рук і безстрашності, цангові балони можна заливати газом з дорослого балону.про цінгові балони то для великих міст так, а от в селі простіше в когось трошки бензину знайти ніж подібний балон у продажу
Відео на YT
Відео зимове, але автор still alive, тому можна пробувати.
Коли балони всюди розібрали, я таке пробував робити, але за наявності "дихлофосів" по 50 грн - займатись цим онанізмом мене більше не змусять, воно так хєрово тече, тримати важкий балон, маленький контролювати на вагах, ця процедура в реалі не така "кайфова", як на відосах в ютубі..))цангові балони можна заливати газом з дорослого балону.
Це тобі не конденсатори паяти.Коли балони всюди розібрали, я таке пробував робити, але за наявності "дихлофосів" по 50 грн - займатись цим онанізмом мене більше не змусять, воно так хєрово тече, тримати важкий балон, маленький контролювати на вагах, ця процедура в реалі не така "кайфова", як на відосах в ютубі..))цангові балони можна заливати газом з дорослого балону.
Ще б до неї систему автоматичної подачі трісочокЯкби я жив у селі, то зробив би собі пічку-на-трісках з турбонаддувом. Щоб турбінка від павербанку працювала. Реально, мокре дерев'яне сміття закидаєш і горить!
І конденсатор не так йобне як балон.Це тобі не конденсатори паяти.
Треба налаштовані руки)
А чого він має jopнути? Вогня, нагріву там немає.як балон.