Він. Але дивися, чи вага підходить.Юра, це воно - https://rozetka.com.ua/ua/juco_t2097/p1830012/ ?Juco. Сталь шикарна!
Він. Але дивися, чи вага підходить.Юра, це воно - https://rozetka.com.ua/ua/juco_t2097/p1830012/ ?Juco. Сталь шикарна!
Ну, для серйозного колуна з такою довжиною 2,5 кг — вага нормальна.Він. Але дивися, чи вага підходить.
Бажаю успіхів, цікаво буде почитати про враження.Всім дякую! Замовив цей Juco, сам спробую його в роботі.
Вже в травні планую зайнятись, бо минулоріч пізно спохватився, ледве встиг на зиму заготовитись Почну з кінця весни і поступово, потроху буду заготовлятись, бо в мене там жінки і один ледар, якого ні на що не піднятиБажаю успіхів, цікаво буде почитати про враження.Всім дякую! Замовив цей Juco, сам спробую його в роботі.
Планував щось на кшталт такого зробитиНа руків'я відразу намотай сантиметрів 15 товстої мотузки - проживе набагато довше.
Так я ж не знаю, вперше з таким буду мати справу. Ото ж і питаю у чесного людуАндрюх@dp.ua, звичайна ізолента (типу 3М або Стентон) не піде? Добряче намотана в 2-3 шари?
Планував щось на кшталт такого зробити
ніт і ніт, тільки "шнурок"звичайна ізолента (типу 3М або Стентон) не піде? Добряче намотана в 2-3 шари?
ти її на якийсь клей садив?тільки "шнурок"
нітна якийсь клей садив?
Начитався тут похвал, і теж собі швиденько такого колуна купив.Всім дякую! Замовив цей Juco, сам спробую його в роботі.
Теж таке планую зробити. Тим більше, що досвід вже маю: на днях ремонтував "точилку когтів" для кота. )))"хвіст" пускаєш по верху вздовж топорища, і потім його обмотуєш разом з топорищем - мотузка сама себе фіксує
кінчик можна як зафіксувати окремою ниткою, так і зав'язати на початок отого хвоста
мотузку краще брати 6-8мм, по типу паракорду (зовнішнє плетіння + внутрішні жили)
або "пенькову/канатну"
Як приклад. Тільки тут хвіст запущений збокуПаук, аж цікаво стало, чесно. Можна фото? А то в мене уява вже не та... 8-(
То як враження, поділитеся?Вже в травні планую зайнятись, бо минулоріч пізно спохватився, ледве встиг на зиму заготовитись Почну з кінця весни і поступово, потроху буду заготовлятись, бо в мене там жінки і один ледар, якого ні на що не піднятиБажаю успіхів, цікаво буде почитати про враження.Всім дякую! Замовив цей Juco, сам спробую його в роботі.
Колоти, справді, легше. Але все одно, на ранок крепатура в мишцях Може із-за того, що більший обсяг виходить, бо колоти легше. А, і замах треба більше, бо ручка довше. Взагалі, навіть не зможу передати всі почуття, бо просто приїзжаю до села і йду колоти дрова. Вже не хочу згадувати, як воно було зі старим колуном!То як враження, поділитеся?
Якщо не секрет, яка у Вас модель Kayland? Саме черевики, не кросівки? І візьмете безпосередньо в Україні? Я так перепитую, бо зараз, як бачу, мембранні (а Ви далі написали, що у Вас мембранні) трекінгові Kayland в Україні починаються з 6 тисяч із чимось; ну, за 5 з хвостиком можна замовити через закордонний склад.Моїм вже 4 роки. Пройшли і Лікійку, Горгани і Бескіди, Свидовець і Боржаву. Десь навіть двічі, або 5 разів) Розносилися і вже погано фіксуються на нозі. Ну й підошва зносилася добряче. Але щось краще коштує біля 8-10 тисяч зараз.
Доношу ці і знов ту ж модель візьму.
Ще скажу, "щоб двічі не вставати" , про мембрану. Ходив різні маршрути у різному взутті, і скажу, що вже багато років у мене похідне взуття легше (кросівки) — безмембранне (були Scarpa Mystic Lite, тепер Bestard Terra, які на мені і в армії й були та будуть на мені й на бойових), а важче, для Аладаглару, зимового Петроса тощо, — Trezeta Top Evo з напиленою мембраною (OutDry). А Gore-Tex та інші подібні мембрани — штука в певних умовах хороша, але я виходжу з того, що в більш-менш серйозних походах рано чи пізно взуття все одно з високою ймовірністю промокне, а от сушити взуття, де мембрана — окремий шар, це ще та історія (волога "зависає" між верхнім шаром шкіри та мембраною, і т.д. і т.ін.). А в +35, якщо під ногами не сніг та лід і не якась складна "сипуха" з ухилом 45 градусів, я, скоріш за все, запхаю черевики чи кросівки у рюкзак і йтиму у трекінгових сандаліях .Ще плюс Кайландам. Гарна мембрана. В +35 піднімалися на Тахтали-Даг, ноги не пітніли.