з пластикових точно ні.@Кочевник, с пластиковых стаканчиков тоже не пьешь?
з пластикових точно ні.@Кочевник, с пластиковых стаканчиков тоже не пьешь?
как ни странно, но многие и я в том числе, предпочитают пить из картонныхКочевник, с пластиковых стаканчиков тоже не пьешь?
Може завеликий файл в 100 мегабайтів?Чому я не можу додати скріни?
Оце прагнення завантажувати скріни. Оператора змінив)Чому я не можу додати скріни?
Раніше додавав.
4 дні користувався інетом від ВФ, думав із-за цього, перейшов на лс, така сама ерунда
Хоч Ви й написали "Fiskars і аналогічні не пропонувати", насмілюся сказати, що на Fiskars бувають непогані акції, і, скажімо, Fiskars X17 можна купити за цінами близько 2000 грн. Якщо Ви готові заплатити до 1500, то це не така велика різниця.Можливо не в тій темі питаю, але вважаю, що до цієї теми моє питання ближче. По суті, хто якими колунами користується? Бюджет 1000-1500 гривень, за раз колеться не більше 2 кубів дрів, частіше навіть менше куба. Хто що порекомендує? Fiskars і аналогічні не пропонувати, то занадто дорого Дякую заздалегідь!
Я, здається, десь чув подібні побоювання, але сам підтвердити такого не можу, у нас проблем не було, хоча дрова часто були дуже тверді. (Кілька разів ми валили бензопилою великі міцні дерева, коли без цього не можна було обійтися.)М. Козуб, як сталь у Фіскарса?
Бо мені щось здався занадто м'яким.
І де фото?Фото низу кружки та внутрішньої сторони верху кружки додаю.
Воно - https://rozetka.com.ua/ua/fiskars_122463/p4253863/ ? Дорогувастенько. Вважаю, ці колуни для більш професійного застосування, ніж для побутового. Хоча бачив і професійні колуни, глянув на ціни і швиденько закрив сторінкуFiskars X17 можна купити за цінами близько 2000 грн.
Викреслюєм зі спискуВ "Сталі" назва помилкова. Вірна назва "пластилин".
Воно.
Скажімо, в "Епіцентрі" він зараз за 2140 грн. На Hotline бачу деякі магазини, де ще дешевше, але що то за контори і наскільки їм можна вірити, я не знаю.Дорогувастенько.
Ну то Ви ж самі далі одразу кажете: професійні ще дорожчі.Вважаю, ці колуни для більш професійного застосування, ніж для побутового.
Юра, це воно - https://rozetka.com.ua/ua/juco_t2097/p1830012/ ?Juco. Сталь шикарна!