- Місто
- Хмельницький
Плюс скільки буде важити сама турбінка та її габарити? Питання є.скільки ті надцять метрів дроту будуть важити...
Плюс скільки буде важити сама турбінка та її габарити? Питання є.скільки ті надцять метрів дроту будуть важити...
Очікую відправку на передок. Хочу бути готовим до можливих сюрпризівВага і об'єм важливий? Як довго триватимуть інтервали між сушінням спальнику?
Просто під відкритим небом спати в спальнику не варто. Конденсат сідатиме на нього. Варто накриватися чимось поверх спальника, щоби конденсат залишався на так званому "конденсатнику".
Сумнівний підхід, брати об'ємний важкий синтетичний спальний, на відносно невисоку температуру, аби не шкода було. Кожен обирає звісно сам виходячи із можливостей і бажань, але як на мене краще вбити за зиму дорогий спальний, але спати у відносному комфорті, ніж зекономити, мерзнути, потенційно захворіти від переохолодження, тощо.Бери синтетичний недорогий, щоби не шкода.
Температуру комфорту розраховуй десь на -5-8, на нижчу буде значно дорожчий.
Як спати? Яке там спати? Як казали колись у нас у війську - в армії не сплять, на дємбелі відіспишся.)))Наближається зима, порадьте як вибрати правильний спальник, щоб можна було спати під відкритим небом.
Ви напевно не були в армії, а то б мали можливість побачити днювального, який спить на тумбочці стоячи.Як спати? Яке там спати? Як казали колись у нас у війську - в армії не сплять, на дємбелі відіспишся.)))Наближається зима, порадьте як вибрати правильний спальник, щоб можна було спати під відкритим небом.
Ой, не треба, не треба... Я ж написав: у нас у війську. Це я про себе, а не абстрактно. В армії не сплять, там кімарять. Був я і днювальним і кімарив на тумбочці стоячи не раз. А ще на вартіВи напевно не були в армії, а то б мали можливість побачити днювального, який спить на тумбочці стоячи.
Сама модель непогана. Буде тепла.Що скажете про такий?
175 по довжині нормальна має бути, зараз в мене 185 осінній, але відчутно що задовгий.Сама модель непогана. Буде тепла.Що скажете про такий?
Дивно, що не побачив розмірів.
Серед недоліків - коротка блискавка, незручно і довго залазити і вилазити.
Завужений низ. Також будуть нюанси з комфортом. Тобто, якщо спати в термобілизні, то ок. Якщо в одягу, потрібно міряти.
Хіба зараз не видають спальники? Декільком знайомим видавали прямокутні чорні, доволі теплі.