D

DesKV

Guest
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Напомните укрсиб пересчитывает кешбек при возврате средств за товар оплата по которому уже проведена по банку?

Місто
Киев
А по поводу ЗКП нет информации сколько будет начисляться кешбек от даты подключения....

Підключення всіх рахунків NEW Card до програми кешбеку відбувається до 31.07.2022. Програма кешбек діє до 31.07.2022. Після підключення до програми вам буде направлено інформаційне повідомлення.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
вибачаюсь, я просто не розумію принцип роботи з клієнтами цієї банки: а що, без підключеної опції СМС-інформування інтернет-оплату не зробить ніяк? Тільки 15 грн/міс і будь ласка? Чи я просто балуваний Моняю та Аллою?

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
вибачаюсь, я просто не розумію принцип роботи з клієнтами цієї банки: а що, без підключеної опції СМС-інформування інтернет-оплату не зробить ніяк? Тільки 15 грн/міс і будь ласка? Чи я просто балуваний Моняю та Аллою?
Интернет оплата и так работает без стар-информ на большинстве сайтов. Но некоторые, типа Укрзализныци таки требуют обязательно использовать 3d secure, который без стар-информа не работает, и тогда да - оплата не пройдет.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Интернет оплата и так работает без стар-информ на большинстве сайтов. Но некоторые, типа Укрзализныци таки требуют обязательно использовать 3d secure, который без стар-информа не работает, и тогда да - оплата не пройдет.
та ось і прикрість в тому, що поповнення ЛяйфЦелл і оплата через Примат24 пройшла через 3Д Сек'юр.

Місто
Січ

Flamingo

Просто розовый птЫц ;)
Місто
Зп
Они в чате предупреждают о последствиях таких действий,
про які наслідки йдеться?
Вы потеряете возможность оплаты на большинстве интернет-сайтов.(из чата)
В смысле? После подключения СИ без плюса иакая возможность восстанавливается и пароли 3дсекьюр опять приходят

Місто
Бровари
Они в чате предупреждают о последствиях таких действий,
про які наслідки йдеться?
Ні про які.
У тебе лише newcard?
Стандартно споживачам підключають платний старінформ+. Від нього можна відмовитись, будь-якими каналами. За поточний місяць, якщо він не перший, плату все одно знімуть.
Десь рік тому, avkiev або ingeniero писали що чудово оплачують послуги онлайн без смс і ніякого інформування не підключали. За операціями слідкують через застосунок.
Безкоштовне смс-пуш інформування це старінформ (без знаку/слова плюс). Його можна підключити ЛИШЕ через оператора, тобто у чаті, по телефону, у відділенні. У застосунку немає такої можливості.
Мінус цього способу інформування не суттєвий. Не приходитимуть повідомлення про операції по рахунку (не по картці), а також не прийде по інших картках - рахунках. А от 3ds працює.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
У меня виртухайки без старинформа не заработали(в сентябре). В ноябре уже сразу оптом, вместе с картами, заказывал и старинформ.

• Like
Реакції: idea
Місто
Киев
В обновленных тарифах New Card 5% (NC ZKP 10%) от 7 декабря упоминается виртуальная карта в качестве основной к счету (к вопросу о дистанционном оформлении зарплатной виртуальной), а также нетарифицируемые услуги АЦСК Укрсиббанк на 1-2 года. Может, выпуск ЭЦП в приложении прикрутят как приват?

Місто
Бровари
У меня виртухайки без старинформа не заработали(в сентябре). В ноябре уже сразу оптом, вместе с картами, заказывал и старинформ.
Що значить не запрацювали? У разі запиту коду потрібно звертатись до підтримки, щоб надали vcode
Post automatically merged:

заказывал и старинформ
Але я теж замовляв, навіщо такі складнощі?

• Like
Реакції: drmz
Місто
Бровари
, я думал вообще без vcode работало.
Це ж не до мене питання. Я теж так думав. Це теж залежить від налаштування сайту. Один - запит без 3дс опрацьовує, інший - вимагає додаткових підтверджень від банку.

• Like
Реакції: drmz
Зверху