D

DesKV

Guest
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Буквально вчера с персом общался, говорит нет и не знает когда будут снова, и будут ли вообще возвращать кешбек. От рестарта золота меньше месяца прошло, дальше по идее вернут х000монет за уу операций по карте. Если и это не вернет обороты по карта, может вернут кешбек. Последнее ИМХО.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Возвращать чистый кешбек 5/10 % очень вряд ли, что будут. Если и будут, то сниженной ставкой кешбека или по другому закрутят "гайки". IMHO

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Укрсиб налякав:
нагадуємо, що до 27.01.2023 вам необхідно оновити інформацію про себе. Якщо ви не зробите це, ваш доступ до користування банківськими послугами може бути обмежено.

Якщо ваші прізвище, ім’я, по-батькові (за наявності), місце проживання (реєстрації), паспортні дані, абощо не змінились, перейдіть в UKRSIB online та підтвердіть інформацію про себе.
Але реально в Укрсибонлайн відредагував анкетні дані і все прийняли. Навіть без селфі.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Кочевник, я такое тоже проходил где-то месяц назад. Данные получилось обновить и через мобильное приложение.
Такая реализация понравилась.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Прийшла акція: за 5 транзакцій із карточки до кінця місяця дають сертифікат в Фору на 200 грн.
З правил виходить, що кількість транзакцій індивідуальна, а сертифікати також бувають в ОКО

Останнє редагування:
Місто
Київ
Прийшла акція: за 5 транзакцій із карточки до кінця місяця дають сертифікат Фору на 200 грн.
З правил виходить, що кількість транзакцій індивідуальна, а сертифікати також бувають в ОКО
Подскажите, пожалуйста, смс пришло или в приложении укрсиба?

Місто
Чернігів
подскажите, где в приложении настройки карты? Хочу отключить оплата в интернете..

Місто
Львів
Справа внизу є вкладка 'ліміти':

Зверху