D

DesKV

Guest
Причина: шапка
Останнє редагування модератором:

pavel_good

Венки-террористы
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero
pavel_good, цікавить в зворотньому напрямку. Якщо протестите, відпишиться, будь-ласка
Нарешті... Днів зо десять тому робив заявку на зміну Нью кард 5% на Зарплатну 10% через персонального менеджера. Сьогодні впав на картку аванс. Запитав у менеджера - запевнила що вже тариф Зарплатна 10%. В ІБ жодних змін, картка як й раніше називається Нью кард картковий. Але в ІБ тарифи вже інші, які передбачають безкоштовне зняття в банкоматі.

Вмовив перс. менеджера, щоб вона перевела ще й дружину. Але попередила, що більше нікого переводити вже не буде, начебто перевід в ручному режимі відбуватиметься лише до кінця лютого, а з березня - НІТ, лише нові клієнти.

Експериментальним шляхом перевірив: вивід через СЕП без комісії, поповнення картки через сторонній Р2Р - теж без комісії.
1. А Вы точно уверены, что у Вас 10%, а не 5%? :) Нью кард перевести могут и на зарплатку с 5% кэша.
2. Т.е. в марте тоже будут эти карты выдавать? Тогда мне есть смысл закрыть счет и открыть зарплатный через 45 дней.
Ні, особисто я не впевнений. Я запитав в чаті персонального менеджера. Та відповіла що кешбек 10% вже підключений

Місто
UA
Телефон
Tecno POVA 3
pavel_good, цікавить в зворотньому напрямку. Якщо протестите, відпишиться, будь-ласка
Нарешті... Днів зо десять тому робив заявку на зміну Нью кард 5% на Зарплатну 10% через персонального менеджера. Сьогодні впав на картку аванс. Запитав у менеджера - запевнила що вже тариф Зарплатна 10%. В ІБ жодних змін, картка як й раніше називається Нью кард картковий. Але в ІБ тарифи вже інші, які передбачають безкоштовне зняття в банкоматі.

Вмовив перс. менеджера, щоб вона перевела ще й дружину. Але попередила, що більше нікого переводити вже не буде, начебто перевід в ручному режимі відбуватиметься лише до кінця лютого, а з березня - НІТ, лише нові клієнти.

Експериментальним шляхом перевірив: вивід через СЕП без комісії, поповнення картки через сторонній Р2Р - теж без комісії.
1. А Вы точно уверены, что у Вас 10%, а не 5%? :) Нью кард перевести могут и на зарплатку с 5% кэша.
2. Т.е. в марте тоже будут эти карты выдавать? Тогда мне есть смысл закрыть счет и открыть зарплатный через 45 дней.
Ні, особисто я не впевнений. Я запитав в чаті персонального менеджера. Та відповіла що кешбек 10% вже підключений
А откуда у Вас персональный менеджер? :) Их вроде нет на обычных нью кард. Или там условия какие-то специальные нужно выполнить?

pavel_good

Венки-террористы
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero

А откуда у Вас персональный менеджер? :) Их вроде нет на обычных нью кард. Или там условия какие-то специальные нужно выполнить?
Відкривав картку у відділенні на Подолі. Коли був перший локдаун, надійшла СМС що відділення моє закрито, мені змінили відділення та призначили персонального менеджера.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Так чого ж ні, якщо акція лише почалась?
Так на сайте заявлено, что выдают эти карты с 1 по 28 февраля.
На верху кураторы проекта мониторят ситуацию, за 45 дней знают - расчет изначально было на новых клиентов/входящий поток/переходы с интернет рекламы.

Вероятность лонгации акции большая, так как пока обкатывают процессы.

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Подскажите, оплата за коммуналку через next.privat24.ua будет кошерной для New Card?

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Подскажите, оплата за коммуналку через next.privat24.ua будет кошерной для New Card?
Будет!
Post automatically merged:

На большинстве коммуналки в больших городах 1 грн, кэшбек со свистом закрывает.

cgr

Місто
Суми
Деякі рахунки вже по три гривні на приват 24, а на некст по 1 грн. Некстом вигідніше на сьогодні.

Місто
Днепр
Телефон
Xiaomi Mi8
Шановні, портмоне безкоштовно без комісії, кеш бек нараховують справно. Код на 30 днів на Мастеркард Більше.
ИМХО, Портмоне не панацея, некоторые города вообще отсутствуют или представлены частично.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

bearing